poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.571
- Πόντοι
- 216
μαλλον εισαι τερμα χαζος νομιζεις οτι αυτο ειναι κρακ αλλα ενταξει ποιος ειμαι εγω για να σε κανω καλα συνεχισε ετσι αλλα να ξερεις δεν ψιχαλιζει
μαλλον εισαι τερμα χαζος νομιζεις οτι αυτο ειναι κρακ αλλα ενταξει ποιος ειμαι εγω για να σε κανω καλα συνεχισε ετσι αλλα να ξερεις δεν ψιχαλιζει
φρεσκια ντοματα θα τριφτειη σάλτσα ντομάτας έχει λάδι
η σάλτσα ντομάτας έχει λάδι
Εχει σπασει ολα τα ρεκορ το μπραδερινι σου....καθε χρονο βγαινει 2ος Μιστερ Μαλακας.Χρονοντουλαπο της ιστορίας![]()
η νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσενφρεσκια ντοματα θα τριφτει
χαιρω πολυ απατεωνισκε το ξερωη νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσεν![]()
είναι καλό το μοτέρ όμως για να θέλει 10-40η δικια του η σαλτσα δεν πιανεται το λαδι που εχει για αμαρτία γιατι ειναι 10-40 για μοτερ![]()
η νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσεν![]()
Θα κοψεις και τα ειρωνικα ποσταρισματα προς τα γειτονικα μελη?Παρασκευη Πεππα χωρις λαδι μονο με σαλτσα ντοματας λογω νηστειας![]()
ΔΕΝ ειμαι ειρωνας εγωΘα κοψεις και τα ειρωνικα ποσταρισματα προς τα γειτονικα μελη?![]()
αύριο θα πάω για ριμπάιχαιρω πολυ απατεωνισκε το ξερω
τι θα φας εσυ Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη;![]()
Απαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδουΔΕΝ ειμαι ειρωνας εγω![]()
εισαι ΓΥΦΤΟΣαύριο θα πάω για ριμπάι
παρασκευή θα δείξει![]()
χοντρόδεν μπαινει εκει ρε , εχουν φωτογραφια του στην εισοδο .. πως εχει το σχημα με απαγορευονται τα σκυλια ; διπλα εχει την φωτο του![]()
τον αφηνω να σολαρει δεν απαντω σε υβρεις και ειρωνιεςΑπαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδου![]()
θα σου απαντήσω εγώ σε λίγοΑπαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδου![]()
Βρηκες δηλαδη κι αλλον και αναγαλιασε η καρδια σουεισαι ΓΥΦΤΟΣ
το ριμπάι νηστίσιμο είναιαι τρεφόταν το ζωντανό μόνο με βλάστησηεισαι ΓΥΦΤΟΣ