athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.142
- Πόντοι
- 16.631
φρεσκια ντοματα θα τριφτειη σάλτσα ντομάτας έχει λάδι
φρεσκια ντοματα θα τριφτειη σάλτσα ντομάτας έχει λάδι
η σάλτσα ντομάτας έχει λάδι

Εχει σπασει ολα τα ρεκορ το μπραδερινι σου....καθε χρονο βγαινει 2ος Μιστερ Μαλακας.Χρονοντουλαπο της ιστορίας![]()
η νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσενφρεσκια ντοματα θα τριφτει

χαιρω πολυ απατεωνισκε το ξερωη νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσεν![]()

είναι καλό το μοτέρ όμως για να θέλει 10-40η δικια του η σαλτσα δεν πιανεται το λαδι που εχει για αμαρτία γιατι ειναι 10-40 για μοτερ![]()

η νηστεία είναι να στερηθείς όχι ευκαιρία για ντελικατέσεν![]()

Θα κοψεις και τα ειρωνικα ποσταρισματα προς τα γειτονικα μελη?Παρασκευη Πεππα χωρις λαδι μονο με σαλτσα ντοματας λογω νηστειας![]()

ΔΕΝ ειμαι ειρωνας εγωΘα κοψεις και τα ειρωνικα ποσταρισματα προς τα γειτονικα μελη?![]()

αύριο θα πάω για ριμπάιχαιρω πολυ απατεωνισκε το ξερω
τι θα φας εσυ Μ.Πεμπτη και Μ.Παρασκευη;![]()

Απαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδουΔΕΝ ειμαι ειρωνας εγω![]()

εισαι ΓΥΦΤΟΣαύριο θα πάω για ριμπάι
παρασκευή θα δείξει![]()
χοντρόδεν μπαινει εκει ρε , εχουν φωτογραφια του στην εισοδο .. πως εχει το σχημα με απαγορευονται τα σκυλια ; διπλα εχει την φωτο του![]()
τον αφηνω να σολαρει δεν απαντω σε υβρεις και ειρωνιεςΑπαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδου![]()

θα σου απαντήσω εγώ σε λίγοΑπαντησε τωρα στα σχολια περι φωτογραφιας σου-απαγορευση εισοδου![]()

Βρηκες δηλαδη κι αλλον και αναγαλιασε η καρδια σουεισαι ΓΥΦΤΟΣ

το ριμπάι νηστίσιμο είναιαι τρεφόταν το ζωντανό μόνο με βλάστησηεισαι ΓΥΦΤΟΣ
βιγκαν το ριμπάι?το ριμπάι νηστίσιμο είναιαι τρεφόταν το ζωντανό μόνο με βλάστηση