Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 30.529
- Πόντοι
- 6.256
Ξεροχυνω τυπε με τον ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ!!!!να τος ο κέρβερος o μπαροκαρας έσκασε μύτη
![]()
Ξεροχυνω τυπε με τον ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ!!!!να τος ο κέρβερος o μπαροκαρας έσκασε μύτη
![]()
σου ειπα μπες απο το αλλο προφιλ μην καρφωνεσαι τα παλια κατι μαξιμος με κατι πενταρια κατι πουστικη κιθαρα λογικα τα εχεις καψει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε γαμηθηκατε ειπαμε να ικανοποιηθει ο ανθρωπος αλλα οχι και το τζατζικι καπου ωπα
να μου τι της συμβαίνει 
Aλλοιωνει χαρακτηρες το μπουεσυ δεν ησουν ετσι ..
δεν ησουν ετσι
εχεις αλλάξει
κάτι σε έχει αλλάξει
Ανοιξε μου την καρδουλα σου και βγαλε την ψυχουλα σου να μου μιλησεινα μου τι της συμβαίνει
![]()

H δικια σου μανα το ξερει οτι βαζεις μελιντζανες στο κωλο σου;Εφτά οκτώ μαλακες που λογκαρουν για να ξεσπαθωσουν το ξύλο που τρώνε στο σπίτι από τις μανάδες τους και ο άλλος νομίζει πως έγιναν η πλειοψηφία του μπου.![]()
δηλαδή εσύ μπορείς να ονοματίσεις πάνω από 3 μέληΕφτά οκτώ μαλακες που λογκαρουν για να ξεσπαθωσουν το ξύλο που τρώνε στο σπίτι από τις μανάδες τους και ο άλλος νομίζει πως έγιναν η πλειοψηφία του μπου.![]()

τι σε κανει να το λες αυτο;εσυ δεν ησουν ετσι ..
δεν ησουν ετσι
εχεις αλλάξει
κάτι σε έχει αλλάξει
Ανοιξε μου την καρδουλα σου και βγαλε την ψυχουλα σου να μου μιλησεινα μου τι της συμβαίνει
![]()
Aλλοιωνει χαρακτηρες το μπου![]()

τι σε κανει να το λες αυτο;κατι έχει ο κολλητος ... δεν ειναι καλά![]()

μαξιμος555555, πουστικη κιθαρα και τα δυο ναυαγια που εχουν κανει εμφανιση τωρα τελευταιαδηλαδή εσύ μπορείς να ονοματίσεις πάνω από 3 μέλη
που να εκτιμούν αυτά που γράφεις και να μην σε θεωρούν ναυάγιο?![]()
Πάνω από 3 ντουζίνες μέλη που σε θεωρούν πανιβλακα, συμπεριλαμβανομένων και "φίλων" σου αλλά δεν ονοματίζω γιατί προτιμούν το χαμηλό προφίλ.δηλαδή εσύ μπορείς να ονοματίσεις πάνω από 3 μέλη
που να εκτιμούν αυτά που γράφεις και να μην σε θεωρούν ναυάγιο?![]()
Πάνω από 3 ντουζίνες μέλη που σε θεωρούν πανιβλακα, συμπεριλαμβανομένων και "φίλων" σου αλλά δεν ονοματίζω γιατί προτιμούν το χαμηλό προφίλ.![]()

μαξιμος555555, πουστικη κιθαρα και τα δυο ναυαγια που εχουν κανει εμφανιση τωρα τελευταια
τι εχει αλλαξει; πως ημουν και πως ειμαι;![]()

γιαυτό είπα πάνω από 3μαξιμος555555, πουστικη κιθαρα και τα δυο ναυαγια που εχουν κανει εμφανιση τωρα τελευταια
αντε παλι τα ιδια δεν θα μαθεις ποτέ; παλι δεν πηρες αδεια να μιλησεις τελευταια φορα στο λεωείσαι.![]()