Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.353
Πόντοι
6.256
δεν τα κοιτανε αυτα οι συγκεκριμένοι , προχωρας κανονικα :coffee:
δεν πείθομαι θα συμβουλευτώ τον φίλο μου τον νταιμα να ελέγξει όλες τις πτυχές και να ποστάρει στο νήμα τις απόψεις του

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.353
Πόντοι
6.256
Πες τους οτι τρως ρυζογκοφρετες...θα φυγουν μονοι τους..
Eπειδη ειναι νηστεια,την αλλη εβδομαδα θα σου μυριζει στιφαδο:confused::confused::confused:
οι ρυζογκοφρέτες έιναι 100% νηστίσιμες και πάνε με όλα

ακόμα και με τη θεία κοινωνία να την κάνοιυν οι γιαγιάδες βούτα στο κρασί :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.012
Πόντοι
6.256
Μπορεί να μην έχουμε ασφαλή τρένα αλλά έχουμε ασφάλεια σε όλα τα άλλα, βόμβα στις εννιά στη Συγγρού, μολότωφ σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια,
Ασφάλεια παντου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.389
Πόντοι
1.706
αποφασίστε και ανακοινώστε μου τι κάνω
Γιατί άλλοι λένε το αντίθετο

Κι αν θες troll και από την άλλη πλευρά να μάθεις παιδί μου και εσύ κάτι

Πάρετρολ
Επειδή μάλλον δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το κείμενο που παραθέτεις και έμεινες μόνο στον τίτλο, θα σου αντιγράψω δύο προτάσεις:
- Μία αποκλειστική μαρτυρία ενός πρώην τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.
- ..αν πληρωνόταν ως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντησή του ήταν αρνητική. «Όλα αυτά που λέγονται για 60 λεπτά το κάθε tweet είναι ψέματα..

Συγκρίνεις λοιπόν μια ανώνυμη «μαρτυρία» η οποία κιόλας αρνείται τα 0,60€, με αποδεδειγμένο μισθολόγιο επώνυμης εταιρίας προς επώνυμους ανθρώπους.
Δημοτικό έχεις βγάλει ή τζάμπα μιλάμε;

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Η πυρόσφαιρα ήταν ένα μείγμα που ως επί το πλείστον αποτελούνταν από υδρογονάνθρακες. Ξυλόλιο το περισσότερο ίσως και κάποια μικρότερη ποσότητα τολουολίου καθώς το δεύτερο κάηκε σχεδόν όλο, και μαζί ελάχιστη ποσότητα ελαίων σιλικόνης που δικαιολογεί τα ίχνη SO2 που βρέθηκαν στα συντρίμμια, αλλά όχι όλη την ποσότητα που όπως ψευδώς ισχυρίζονται δημιούργησε την πυρόσφαιρα.
Το τολουόλιο σε ατμοσφαιρική πίεση έχει ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης 4 βαθμούς C και το ξυλόλιο 30 βαθμούς C αντίστοιχα.
28 Φλεβάρη 2023 λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Μοιραία νύχτα...
Η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη την ώρα στο σημείο της σύγκρουσης δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 10 βαθμούς C και η σχετική υγρασία σίγουρα πάνω από 60%.
Αυτό δικαιολογεί γιατί με βάση τα δεδομένα πιο πάνω το τολουόλιο κάηκε σχεδόν όλο αφήνοντας ελάχιστα ίχνη ενώ δεν κάηκε όλο το ξυλόλιο και παρέμειναν αρκετές ποσότητες διεσπαρμένες στο έδαφος, έδαφος το οποίο έκριναν ότι πρέπει να φύγει κατευθείαν μετά το μάζεμα των διελυμένων βαγονιών...
300 κυβικά μέτρα χώμα σε βάθος εώς και ένα μέτρο σηκώσανε από το έδαφος των συντριμμιών και τα μεταφέρανε αλλού και στη θέση τους έριξαν άλλα χώματα.
Αυτό σημαίνει ότι μια επιφάνεια τουλάχιστον 300 τετραγωνικών μέτρων ξηλώθηκε και αντικαταστάθηκε. Εξού και το υψηλό κόστος του μπαζώματος, 650 k€.
Χώρια ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι άλλα χημικά μπορεί να μετέφεραν, για να ξηλωθούν επειγόντως τα χώματα...
Όσο για τα συγκεκριμένα λάδια σιλικόνης των ηλεκτραμαξών, καίγονται αλλά πολύ δύσκολα.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν θερμοκρασία ανάφλεξης σε ατμοσφαιρική πίεση κοντά στους 300 βαθμούς C.
Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...

περιμένουμε κάποιο ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
να διαψεύσει επώνυμα τα πιο πάνω

Δεν είσαι χημικός μηχανικός και περιμένεις απάντηση επιπέδου χημικού μηχανικού;
Τί σαχλαμάρα είναι η παρακάτω;

'Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...'

10C είχε η ατμόσφαιρα. Όταν ένα τρένο φορτωμένο τρέχει με 170χ/ω σε ευθεία για ώρα, το έλαιο ψύξης του έχει 10C;
Είσαι όντως μηχανικός έστω και ηλεκτρολόγος; Σε απορρόφησε μήπως η ιατρική, όπως την κ Καρυστιανού;

Πάμε παρακάτω. Το ξυλόλιο δεν είναι αέριο. Εστω κι αν έχει σημείο ανάφλεξης 30C αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καεί όλο. Δηλαδή στο τρένο που παρέθεσα με το πετρέλαιο, αν το άφηναν δεν μπορούσε να καεί όλο το πετρέλαιο επειδή έχει μεγαλύτερο σημείο ανάφλεξης κι από το ξυλόλιο;

Μετά την πυρόσφαιρα σιγά το θερμικό φορτίο καυσίμων που είχαν τα λίγα βαγόνια. Το ίδιο το τρένο καιγόταν, τα ξύλα του και τα πλαστικά του σε λίγα βαγόνια. Αν είχε ξυλόλιο δεν θα σταματούσε το μεγάλο ντουμάνι, όπως δεν σταμάτησε στο τρένο που παρέθεσα.

Έχει φάση πάντως το τί έκρηξη, τί πυρόσφαιρα, τί τουλόλιο, τί ΝΑΤΟικό ξυλόλιο, τί άθικτοι μετασχηματιστές, τί πυρομαχικά, τί περνάνε άρματα με τρένο και πολλά βαγόνια, αλλά το ξυλόλιο πρέπει να μπει στο μηχανοστάσιο κρυφά...

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.533
Πόντοι
9.931
Το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει την απάντηση σου. Ναι, αλλά όχι οι ΚΚΕδες. Ναι στον πολεμο, αλλά όχι και τώρα... Δηλαδή ναι και όχι τώρα αν γίνει συνήθεια ξέρω γω, αλλά όχι στα τρένα, μέσα στην πόλη με νταλίκα να πούμε... Και όχι μετα το χάος των Τεμπών...

Ένα μικρό άρμα μάχης χωρούσε στο βαγόνι του μηχανοδηγού. Ήταν κρυφό γύρω στους 2,5 τόνους....

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έστησαν μπλόκο και ανάγκασαν να γυρίσει πίσω τρένο με αμερικανικά άρματα μάχης (VIDEO - ΦΩΤΟ)
σε ελέγχους βενζινάδικων κάποια φάγανε πρόστιμο
Αν το ΚΚΕ δεν κάλυπτε τους νοθευτές και δεν έκανε τα στραβά μάτια η ΚΝΕ σε όλο αυτό το αλισβερίσι ,
θα είχαμε καθαρά καύσιμα , να μη σου πω πως γενικά για την εγκληματικότητα φταίνε τα κουμούνια
Ειδικά εκείνη τη νύχτα των τεμπών ,ο Κουτσούμπας ήταν ενήμερος γιά το φορτίο της εμπορικής αλλά σιώπησε ποιός ξέρει γιατί ?:cheesy:

Εντάξει τώρα ?:coffee:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
σε ελέγχους βενζινάδικων κάποια φάγανε πρόστιμο
Αν το ΚΚΕ δεν κάλυπτε τους νοθευτές και δεν έκανε τα στραβά μάτια η ΚΝΕ σε όλο αυτό το αλισβερίσι ,
θα είχαμε καθαρά καύσιμα , να μη σου πω πως γενικά για την εγκληματικότητα φταίνε τα κουμούνια
Ειδικά εκείνη τη νύχτα των τεμπών ,ο Κουτσούμπας ήταν ενήμερος γιά το φορτίο της εμπορικής αλλά σιώπησε ποιός ξέρει γιατί ?:cheesy:

Εντάξει τώρα ?:coffee:

Τί εντάξει; Έλεγες 'μάντεις ήταν το ΚΚΕ να σταματάει τρένα με ΝΑΤΟικό φορτίο;'
Εδώ που το βλέπουμε σε βίντεο και μετά το ατύχημα, δείχνουν ακριβώς αυτό. Με τανκς στα βαγόνια να φαίνονται. Αλλά το "ΝΑΤΟικό ξυλόλιο για τα ντρόουνς της Ουκρανίας" έπρεπε να το βάλουν κρυφά μπροστά στο μηχανοστάσιο! Για να πεθάνουν όλοι. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ΝΑΤΟ, αλλά λαθρέμπορας, αλλά μιλούσαμε για ΝΑΤΟικό φορτίο όμως πριν, αλλά...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: barock

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Κρυφή μεταφορά ψυκτικών ελαίων σιλικόνης για την Ουκρανία, μέσα σε ντεπόζιτο ερπηστριοφόρων προς μεταφορά στον σιδηρόδρομο!!!

Συνημμένα

• aleksandroupolh_kinhtopoihsh_3.jpg
    aleksandroupolh_kinhtopoihsh_3.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 10
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.533
Πόντοι
9.931
Τί εντάξει; Έλεγες 'μάντεις ήταν το ΚΚΕ να σταματάει τρένα με ΝΑΤΟικό φορτίο;'
Εδώ που το βλέπουμε σε βίντεο και μετά το ατύχημα, δείχνουν ακριβώς αυτό. Με τανκς στα βαγόνια να φαίνονται. Αλλά το "ΝΑΤΟικό ξυλόλιο για τα ντρόουν της Ουκρανίας" έπρεπε να το βάλουν κρυφά μπροστά στο μηχανοστάσιο! Αλλά τώρα δεν υπάρχει ΝΑΤΟ, αλλά λαθρέμπορας, αλλά μιλούσαμε για ΝΑΤΟικό φορτίο, αλλά...
τα παίρνουνε.... ρούβλια .....οι υπάλληλοι στα τραίνα ήταν διαβρωμένοι ...

λαθρεμπόριο πολεμικού υλικού έπαιζε για κομμουνιστική επανάσταση ...Γ' γύρος

προσεχώς θα δώσει επίσημη πληροφόρηση η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για τα σκοτεινά σχέδια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

:coffee:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Mετά το πείραμα Λακαφώση 'βάζω το χέρι μου στο γκαζάκι', ο Λακαφώσης αποδεικνύει ότι τα 25kV μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά σαν Joules ενέργειας όχι μόνο έλαια σιλικόνης δεν μπορούν να αναφλέξουν, αλλά ούτε ζημιά στο σώμα του μπορούν να κάνουν!

Συνημμένα

• laka.jpg
    laka.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 11

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.019
Πόντοι
6.495
Δεν είσαι χημικός μηχανικός και περιμένεις απάντηση επιπέδου χημικού μηχανικού;
Τί σαχλαμάρα είναι η παρακάτω;

'Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...'

10C είχε η ατμόσφαιρα. Όταν ένα τρένο φορτωμένο τρέχει με 170χ/ω σε ευθεία για ώρα, το έλαιο ψύξης του έχει 10C;
Είσαι όντως μηχανικός έστω και ηλεκτρολόγος; Σε απορρόφησε μήπως η ιατρική, όπως την κ Καρυστιανού;

Πάμε παρακάτω. Το ξυλόλιο δεν είναι αέριο. Εστω κι αν έχει σημείο ανάφλεξης 30C αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καεί όλο. Δηλαδή στο τρένο που παρέθεσα με το πετρέλαιο, αν το άφηναν δεν μπορούσε να καεί όλο το πετρέλαιο επειδή έχει μεγαλύτερο σημείο ανάφλεξης κι από το ξυλόλιο;

Μετά την πυρόσφαιρα σιγά το θερμικό φορτίο καυσίμων που είχαν τα λίγα βαγόνια. Το ίδιο το τρένο καιγόταν, τα ξύλα του και τα πλαστικά του σε λίγα βαγόνια. Αν είχε ξυλόλιο δεν θα σταματούσε το μεγάλο ντουμάνι, όπως δεν σταμάτησε στο τρένο που παρέθεσα.

Έχει φάση πάντως το τί έκρηξη, τί πυρόσφαιρα, τί τουλόλιο, τί ΝΑΤΟικό ξυλόλιο, τί άθικτοι μετασχηματιστές, τί πυρομαχικά, τί περνάνε άρματα με τρένο και πολλά βαγόνια, αλλά το ξυλόλιο πρέπει να μπει στο μηχανοστάσιο κρυφά...
Προσωπικά δεν είμαι χημικός μηχανικός, δεν τα κατανοώ όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο. Έχω αντιληφθεί όμως πως η περιβόητη ΕΔΑΠΟ έχει κάνει το εξής μέσες άκρες (με διορθώνεις): πήρε το αποτέλεσμα, θεώρησε ως δεδομένο ότι υπάρχει υδρογονάνθρακας, ''υπολόγισε'' πόσος υδρογονάνθρακας μας δίνει το αποτέλεσμα μου βλέπουμε (ανάφλεξη), και λέει: ορίστε, οι ''υπολογισμοί'' μου είναι σωστοί. Αυτό όμως έχεις ως εξαρχής αποδοχή του ζητούμενου ως δεδομένου.

Άκουσα μία συνέντευξη συνηγόρου οικογενειών, που λέει το εξής ακόμη πιο καταπληκτικό: υπήρχαν υδρογονάνθρακες αλλά δεν υποστηρίζουμε την ύπαρξη παράνομου φορτίου (!!!). Άρα, με τη λογική του: η ανάφλεξη προκλήθηκε από υδρογονάνθρακα ο οποίος δεν έχει σχέση με όσα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στο τρένο, πλην όμως δεν ήταν παράνομο φορτίο :D::D::D:

• Like

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Προσωπικά δεν είμαι χημικός μηχανικός, δεν τα κατανοώ όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο. Έχω αντιληφθεί όμως πως η περιβόητη ΕΔΑΠΟ έχει κάνει το εξής μέσες άκρες (με διορθώνεις): πήρε το αποτέλεσμα, θεώρησε ως δεδομένο ότι υπάρχει υδρογονάνθρακας, ''υπολόγισε'' πόσος υδρογονάνθρακας μας δίνει το αποτέλεσμα μου βλέπουμε (ανάφλεξη), και λέει: ορίστε, οι ''υπολογισμοί'' μου είναι σωστοί. Αυτό όμως έχεις ως εξαρχής αποδοχή του ζητούμενου ως δεδομένου.

Άκουσα μία συνέντευξη συνηγόρου οικογενειών, που λέει το εξής ακόμη πιο καταπληκτικό: υπήρχαν υδρογονάνθρακες αλλά δεν υποστηρίζουμε την ύπαρξη παράνομου φορτίου (!!!). Άρα, με τη λογική του: η ανάφλεξη προκλήθηκε από υδρογονάνθρακα ο οποίος δεν έχει σχέση με όσα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στο τρένο, πλην όμως δεν ήταν παράνομο φορτίο :D::D::D:
Το άγνωστο καύσιμο, αλλά ΟΧΙ λαθρεμπόριο ξυλολίου, που ΔΕΝ μίλησε ποτέ κανένας... ήταν dark matter του σύμπαντος.
Τέλοσπάντων και όλα τα αέρια που μπορούν να παραχθούν από την ατελή καύση των ελαίων σιλικόνης υδρογονάνθακες είναι εκτός από το υδρογόνο.
Κι ο Λιόλιος λέει ότι τάισαν τη προσωμοίωση με ότι ήθελαν (δεδομένα εισόδου)/για να πάρουν αυτό που ήθελαν. Πχ στην κάμερα που έκανε πολύ αντίθεση σκότους-φωτός μέτρησαν 80 μέτρα πυρόσφαιρα, ενω φαίνεται ότι τα φώτα των αυτοκινήτων και τρένου να πιάνουν τεράστιο φωτεινό χώρο. Στην άλλη την κάμερα που δείχνει τα πράγματα σαν να ήταν μέρα, δείχνει ένα αραιό νέφος αερίων να αναφλέγεται και σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα να βλέπεις τί γίνεται και πίσω από την πυρόσφαιρα. Επίσης να μην πηγαίνει το φως και 80μ ψηλά.
Δεν ξέρω αν είσαι νομικός, αλλά βρίσκω πολύ λογική την ανάλυση σου.

Λακαφώσης: «Στα Τέμπη ψάχνουμε για άγνωστη καύσιμη ύλη - Δεν έχω μιλήσει ποτέ για λαθρέμπορους»

Τελευταία τροποποίηση:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
  • Χαχα

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Αφού μου είπε ο κ Λακαφώσης να σας δείξω μια σειρά έγκυρων πειραμάτων εδώ:

μου είπε να αποσύρω το βίντεο με το τρένο που πιάνει φωτιά ενώ μεταφέρει το φορτίο του που ήταν πετρέλαιο. Μου ανέφερε πως το πετρέλαιο καθώς και το diesel πιάνει φωτιά μόνο κάτω από ακραίες συνθήκες και ότι είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων αυτό που κάνω.

• Χαχα
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
περιμένουμε κάποιο ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
να διαψεύσει επώνυμα τα πιο πάνω
Όχι βρε συ, δεν τρέχει τπτ. Δεν είναι θέμα διάψευσης. Κουβεντούλα κάνουμε και διατυπώνουμε τις απόψεις μας δημοκρατικά.
Απλά είναι η προσωπική άποψή μου όπως και ο καθένας διατυπώνει τη δική του. Αυτό είναι το δικό μου σενάριο περί της πυρόσφαιρας.
Μπορεί και να ισχύει, μπορεί και να είναι μπούρδα. Προσωπικά με πείθει. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.831
Πόντοι
2.886
Κώστας Λακαφώσης
Μηχανολόγος-Αεροναυπηγός Μηχανικός, Πραγματογνώμονας Ατυχημάτων ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Δεν γνωρίζω αν είναι μέλος του ΤΕΕ.
Για να εγγραφεί κάποιος στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Δικαστηρίου
πρέπει να προσκομίσει στο Δικαστήριο βεβαίωση ότι είναι μέλος Επιστημονικού Συλλόγου
ή Επιμελητηρίου

βλ. Ανακοίνωση Διοικ. Tμ. Πρωτοδικείου Αθηνών
α.π. 4362/21-05-2024

Αν εγγραφεί κάποιος στο ΤΕΕ, με ΄ένα νόμο της δεκαετίας του 1930.
έπρεπε και πρέπει να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές ( ΠΡΙΝ στο ΤΣΜΕΔΕ
και μετά στο ΕΦΚΑ) , ανεξάρτητα αν ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Αυτό είχε γίνει διότι εργαζόντουσαν με ΜΑΥΡΑ λεφτά οι μηχανικοί .

Προφανώς, τύπε, ΕΣΥ δεν είσαι Μηχανικός.
ΔΕΝ μας έχεις πει τι έχεις σπουδάσει.
Εγώ έχω δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχ/κού και Μηχ/κού Η/Υ, ΕΜΠ
και διδακτορικό από το ΕΜΠ .
Γνωρίζω Χημικούς Μηχανικούς, από το ΕΜΠ
και έχω συγγενή Χημικό Μηχανικό .

ΕΣΥ, τι έχεις σπουδάσει αν επιτρέπεται ;

Ελπίζω , όχι Νομικά !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

images

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Επίσης τύπε, δεν βλέπω να κάνεις ενημερώσεις για τα βασικά
θέματα του σάη, δλδ στούντιο, στριπ, ρδελάκια,
μασατζίδικα, εσκορτ κτλ.

Μήπως, λέω μήπως, έχεις άλλους στόχους ;

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Επίσης , έχεις αποκλείσει την πρόσβαση στο προφίλ σου !
Πολύ μυστικοπάθεια !

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.428
Πόντοι
6.256

Τυπάρα .... ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ .....

Υπάρχουν κοντοί βαψομαλλιάδες σιτεμένοι
που τρώνε χοντρό κόλλημα ... με τα πτυχία ....

Δεν θες να γίνεις στόχος τους και να βάζουν και για σένα 9 ψηφοφορίες κάθε ΣΚ, 25 κάθε τριήμερο ... και 170 κάθε Αύγουστο ...
Ούτε να κάνουν για πάρτη σου 100 posts την ημέρα.

Επειδή πρόκειται για ναυάγια , ερήπια που ζουν μόνοι με σκυλιά το λέω αφού.
Δεν έχουν τίποτε άλλο στη "ζωή". Ποιά ζωή , αρχίδια, μόνο το μπου.κομ έχουν .

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.219
Πόντοι
206
Δεν γνωρίζω αν είναι μέλος του ΤΕΕ.
Για να εγγραφεί κάποιος στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Δικαστηρίου
πρέπει να προσκομίσει στο Δικαστήριο βεβαίωση ότι είναι μέλος Επιστημονικού Συλλόγου
ή Επιμελητηρίου

βλ. Ανακοίνωση Διοικ. Tμ. Πρωτοδικείου Αθηνών
α.π. 4362/21-05-2024

Αν εγγραφεί κάποιος στο ΤΕΕ, με ΄ένα νόμο της δεκαετίας του 1930.
έπρεπε και πρέπει να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές ( ΠΡΙΝ στο ΤΣΜΕΔΕ
και μετά στο ΕΦΚΑ) , ανεξάρτητα αν ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Αυτό είχε γίνει διότι εργαζόντουσαν με ΜΑΥΡΑ λεφτά οι μηχανικοί .

Προφανώς, τύπε, ΕΣΥ δεν είσαι Μηχανικός.
ΔΕΝ μας έχεις πει τι έχεις σπουδάσει.
Γνωρίζω Χημικούς Μηχανικούς, από το ΕΜΠ
και έχω συγγενή Χημικό Μηχανικό .

Ελπίζω , όχι Νομικά !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

images

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Επίσης τύπε, δεν βλέπω να κάνεις ενημερώσεις για τα βασικά
θέματα του σάη, δλδ στούντιο, στριπ, ρδελάκια,
μασατζίδικα, εσκορτ κτλ.

Μήπως, λέω μήπως, έχεις άλλους στόχους ;

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Επίσης , έχεις αποκλείσει την πρόσβαση στο προφίλ σου !
Πολύ μυστικοπάθεια !
Ψέμα στο ψέμα. Και δεν γνωρίζεις αν είναι μέλος του ΤΕΕ τάχα, αλλά ήταν δημοσιογράφος και ιστορίες ασφαλιστικών ταμείων κι ο νόμος του 1930 (που έχει τροποποιηθεί) και 10C στον αέρα των Τεμπών συν άλλους 290C για να έχουμε ανάφλεξη στα έλαια σιλικόνης, αλλά είσαι και μηχανικός, έχεις και κριτικές στο bou...
400 τμ μέτρα ήταν η τσιμεντοποίηση, αλλά πέρα από το τσιμέντο δεν υπήρχε ξυλόλιο, αφού εκεί και μόνο εκεί χύθηκε αυτό που δεν κάηκε.

Κώστας Σιλικονολαδάκης δεν υπάρχει πουθενά με τέτοιο βιογραφικό πτυχείων. Περίεργη μυστικοπάθεια.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.428
Πόντοι
6.256
Οπότε φταίει η ρυμοτομία . Που δεν προέκυψε τυχαία. Έγινε για αυτό το σκοπό ακριβώς.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Γύρισε μπούμεραγκ στην πυρκαγιά. Δεν μπορούσαν ούτε οι κάτοικοι να πάνε στη θάλασσα.

Επίσης .... υπάρχουν τετράγωνα ;;;;

ή μόνο ο παράλληλος με τον αιγιαλό δρόμος ..... που άπαξ και κλείσει ... αποκλείστηκες ....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.428
Πόντοι
6.256
Θα λες αυτα που σου λέμε εμεις :coffee:
Αν θες να λες οτι γουσταρεις να πας σε καμια Σουηδία ναπουμε που θα γινεις πρεζάκι και αλκοολας
Μακριά δεν είναι η Σουηδία ;
Σε καμιά πιο κοντινή χώρα τίποτε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom