Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.323
- Πόντοι
- 6.256
δεν πείθομαι θα συμβουλευτώ τον φίλο μου τον νταιμα να ελέγξει όλες τις πτυχές και να ποστάρει στο νήμα τις απόψεις τουδεν τα κοιτανε αυτα οι συγκεκριμένοι , προχωρας κανονικα![]()
δεν πείθομαι θα συμβουλευτώ τον φίλο μου τον νταιμα να ελέγξει όλες τις πτυχές και να ποστάρει στο νήμα τις απόψεις τουδεν τα κοιτανε αυτα οι συγκεκριμένοι , προχωρας κανονικα![]()
Πες τους οτι τρως ρυζογκοφρετες...θα φυγουν μονοι τους..
οι ρυζογκοφρέτες έιναι 100% νηστίσιμες και πάνε με όλαEπειδη ειναι νηστεια,την αλλη εβδομαδα θα σου μυριζει στιφαδο![]()
Επειδή μάλλον δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις το κείμενο που παραθέτεις και έμεινες μόνο στον τίτλο, θα σου αντιγράψω δύο προτάσεις:αποφασίστε και ανακοινώστε μου τι κάνω
Γιατί άλλοι λένε το αντίθετο
Κι αν θες troll και από την άλλη πλευρά να μάθεις παιδί μου και εσύ κάτι
Πάρετρολ
![]()
Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: στρατολόγηση, υποχρεώσεις, επιθέσεις και το 0,60 - Eρευνα του insidestory.gr
Διαβάστε την έρευνα του insidestory.gr (20 Νοεμβρίου 2018) για τα... διάσημα συριζοτρόλ της υπόγας της Κουμουνδούρου. Μία αποκλειστική μαρτυρία ενός πρώην τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Επώνυμοι και ανώνυμοι λογαριασμοί που έγιναν μετακλητοί. Ανώνυμα account που στηρίζουν το κόμμα της Κουμουνδούρου. Οι ...tomanifesto.gr
Η πυρόσφαιρα ήταν ένα μείγμα που ως επί το πλείστον αποτελούνταν από υδρογονάνθρακες. Ξυλόλιο το περισσότερο ίσως και κάποια μικρότερη ποσότητα τολουολίου καθώς το δεύτερο κάηκε σχεδόν όλο, και μαζί ελάχιστη ποσότητα ελαίων σιλικόνης που δικαιολογεί τα ίχνη SO2 που βρέθηκαν στα συντρίμμια, αλλά όχι όλη την ποσότητα που όπως ψευδώς ισχυρίζονται δημιούργησε την πυρόσφαιρα.
Το τολουόλιο σε ατμοσφαιρική πίεση έχει ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης 4 βαθμούς C και το ξυλόλιο 30 βαθμούς C αντίστοιχα.
28 Φλεβάρη 2023 λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Μοιραία νύχτα...
Η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη την ώρα στο σημείο της σύγκρουσης δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 10 βαθμούς C και η σχετική υγρασία σίγουρα πάνω από 60%.
Αυτό δικαιολογεί γιατί με βάση τα δεδομένα πιο πάνω το τολουόλιο κάηκε σχεδόν όλο αφήνοντας ελάχιστα ίχνη ενώ δεν κάηκε όλο το ξυλόλιο και παρέμειναν αρκετές ποσότητες διεσπαρμένες στο έδαφος, έδαφος το οποίο έκριναν ότι πρέπει να φύγει κατευθείαν μετά το μάζεμα των διελυμένων βαγονιών...
300 κυβικά μέτρα χώμα σε βάθος εώς και ένα μέτρο σηκώσανε από το έδαφος των συντριμμιών και τα μεταφέρανε αλλού και στη θέση τους έριξαν άλλα χώματα.
Αυτό σημαίνει ότι μια επιφάνεια τουλάχιστον 300 τετραγωνικών μέτρων ξηλώθηκε και αντικαταστάθηκε. Εξού και το υψηλό κόστος του μπαζώματος, 650 k€.
Χώρια ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι άλλα χημικά μπορεί να μετέφεραν, για να ξηλωθούν επειγόντως τα χώματα...
Όσο για τα συγκεκριμένα λάδια σιλικόνης των ηλεκτραμαξών, καίγονται αλλά πολύ δύσκολα.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν θερμοκρασία ανάφλεξης σε ατμοσφαιρική πίεση κοντά στους 300 βαθμούς C.
Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...
περιμένουμε κάποιο ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
να διαψεύσει επώνυμα τα πιο πάνω
σε ελέγχους βενζινάδικων κάποια φάγανε πρόστιμοΤο μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει την απάντηση σου. Ναι, αλλά όχι οι ΚΚΕδες. Ναι στον πολεμο, αλλά όχι και τώρα... Δηλαδή ναι και όχι τώρα αν γίνει συνήθεια ξέρω γω, αλλά όχι στα τρένα, μέσα στην πόλη με νταλίκα να πούμε... Και όχι μετα το χάος των Τεμπών...
Ένα μικρό άρμα μάχης χωρούσε στο βαγόνι του μηχανοδηγού. Ήταν κρυφό γύρω στους 2,5 τόνους....
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έστησαν μπλόκο και ανάγκασαν να γυρίσει πίσω τρένο με αμερικανικά άρματα μάχης (VIDEO - ΦΩΤΟ)
![]()
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έστησαν μπλόκο και ανάγκασαν να γυρίσει πίσω τρένο με αμερικανικά άρματα μάχης (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έστησαν μπλόκο και ανάγκασαν να γυρίσει πίσω τρένο με αμερικανικά άρματα μάχης (VIDEO - ΦΩΤΟ) | 902.grm.902.gr

σε ελέγχους βενζινάδικων κάποια φάγανε πρόστιμο
Αν το ΚΚΕ δεν κάλυπτε τους νοθευτές και δεν έκανε τα στραβά μάτια η ΚΝΕ σε όλο αυτό το αλισβερίσι ,
θα είχαμε καθαρά καύσιμα , να μη σου πω πως γενικά για την εγκληματικότητα φταίνε τα κουμούνια
Ειδικά εκείνη τη νύχτα των τεμπών ,ο Κουτσούμπας ήταν ενήμερος γιά το φορτίο της εμπορικής αλλά σιώπησε ποιός ξέρει γιατί ?
Εντάξει τώρα ?![]()
τα παίρνουνε.... ρούβλια .....οι υπάλληλοι στα τραίνα ήταν διαβρωμένοι ...Τί εντάξει; Έλεγες 'μάντεις ήταν το ΚΚΕ να σταματάει τρένα με ΝΑΤΟικό φορτίο;'
Εδώ που το βλέπουμε σε βίντεο και μετά το ατύχημα, δείχνουν ακριβώς αυτό. Με τανκς στα βαγόνια να φαίνονται. Αλλά το "ΝΑΤΟικό ξυλόλιο για τα ντρόουν της Ουκρανίας" έπρεπε να το βάλουν κρυφά μπροστά στο μηχανοστάσιο! Αλλά τώρα δεν υπάρχει ΝΑΤΟ, αλλά λαθρέμπορας, αλλά μιλούσαμε για ΝΑΤΟικό φορτίο, αλλά...

Προσωπικά δεν είμαι χημικός μηχανικός, δεν τα κατανοώ όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο. Έχω αντιληφθεί όμως πως η περιβόητη ΕΔΑΠΟ έχει κάνει το εξής μέσες άκρες (με διορθώνεις): πήρε το αποτέλεσμα, θεώρησε ως δεδομένο ότι υπάρχει υδρογονάνθρακας, ''υπολόγισε'' πόσος υδρογονάνθρακας μας δίνει το αποτέλεσμα μου βλέπουμε (ανάφλεξη), και λέει: ορίστε, οι ''υπολογισμοί'' μου είναι σωστοί. Αυτό όμως έχεις ως εξαρχής αποδοχή του ζητούμενου ως δεδομένου.Δεν είσαι χημικός μηχανικός και περιμένεις απάντηση επιπέδου χημικού μηχανικού;
Τί σαχλαμάρα είναι η παρακάτω;
'Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...'
10C είχε η ατμόσφαιρα. Όταν ένα τρένο φορτωμένο τρέχει με 170χ/ω σε ευθεία για ώρα, το έλαιο ψύξης του έχει 10C;
Είσαι όντως μηχανικός έστω και ηλεκτρολόγος; Σε απορρόφησε μήπως η ιατρική, όπως την κ Καρυστιανού;
Πάμε παρακάτω. Το ξυλόλιο δεν είναι αέριο. Εστω κι αν έχει σημείο ανάφλεξης 30C αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να καεί όλο. Δηλαδή στο τρένο που παρέθεσα με το πετρέλαιο, αν το άφηναν δεν μπορούσε να καεί όλο το πετρέλαιο επειδή έχει μεγαλύτερο σημείο ανάφλεξης κι από το ξυλόλιο;
Μετά την πυρόσφαιρα σιγά το θερμικό φορτίο καυσίμων που είχαν τα λίγα βαγόνια. Το ίδιο το τρένο καιγόταν, τα ξύλα του και τα πλαστικά του σε λίγα βαγόνια. Αν είχε ξυλόλιο δεν θα σταματούσε το μεγάλο ντουμάνι, όπως δεν σταμάτησε στο τρένο που παρέθεσα.
Έχει φάση πάντως το τί έκρηξη, τί πυρόσφαιρα, τί τουλόλιο, τί ΝΑΤΟικό ξυλόλιο, τί άθικτοι μετασχηματιστές, τί πυρομαχικά, τί περνάνε άρματα με τρένο και πολλά βαγόνια, αλλά το ξυλόλιο πρέπει να μπει στο μηχανοστάσιο κρυφά...
Το άγνωστο καύσιμο, αλλά ΟΧΙ λαθρεμπόριο ξυλολίου, που ΔΕΝ μίλησε ποτέ κανένας... ήταν dark matter του σύμπαντος.Προσωπικά δεν είμαι χημικός μηχανικός, δεν τα κατανοώ όλα αυτά σε πρακτικό επίπεδο. Έχω αντιληφθεί όμως πως η περιβόητη ΕΔΑΠΟ έχει κάνει το εξής μέσες άκρες (με διορθώνεις): πήρε το αποτέλεσμα, θεώρησε ως δεδομένο ότι υπάρχει υδρογονάνθρακας, ''υπολόγισε'' πόσος υδρογονάνθρακας μας δίνει το αποτέλεσμα μου βλέπουμε (ανάφλεξη), και λέει: ορίστε, οι ''υπολογισμοί'' μου είναι σωστοί. Αυτό όμως έχεις ως εξαρχής αποδοχή του ζητούμενου ως δεδομένου.
Άκουσα μία συνέντευξη συνηγόρου οικογενειών, που λέει το εξής ακόμη πιο καταπληκτικό: υπήρχαν υδρογονάνθρακες αλλά δεν υποστηρίζουμε την ύπαρξη παράνομου φορτίου (!!!). Άρα, με τη λογική του: η ανάφλεξη προκλήθηκε από υδρογονάνθρακα ο οποίος δεν έχει σχέση με όσα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στο τρένο, πλην όμως δεν ήταν παράνομο φορτίο![]()
Όχι βρε συ, δεν τρέχει τπτ. Δεν είναι θέμα διάψευσης. Κουβεντούλα κάνουμε και διατυπώνουμε τις απόψεις μας δημοκρατικά.περιμένουμε κάποιο ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ
να διαψεύσει επώνυμα τα πιο πάνω

Κώστας Λακαφώσης
Μηχανολόγος-Αεροναυπηγός Μηχανικός, Πραγματογνώμονας Ατυχημάτων ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Τυπάρα .... ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ .....Εγώ έχω δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχ/κού και Μηχ/κού Η/Υ, ΕΜΠ
και διδακτορικό από το ΕΜΠ .
ΕΣΥ, τι έχεις σπουδάσει αν επιτρέπεται ;
Ψέμα στο ψέμα. Και δεν γνωρίζεις αν είναι μέλος του ΤΕΕ τάχα, αλλά ήταν δημοσιογράφος και ιστορίες ασφαλιστικών ταμείων κι ο νόμος του 1930 (που έχει τροποποιηθεί) και 10C στον αέρα των Τεμπών συν άλλους 290C για να έχουμε ανάφλεξη στα έλαια σιλικόνης, αλλά είσαι και μηχανικός, έχεις και κριτικές στο bou...Δεν γνωρίζω αν είναι μέλος του ΤΕΕ.
Για να εγγραφεί κάποιος στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Δικαστηρίου
πρέπει να προσκομίσει στο Δικαστήριο βεβαίωση ότι είναι μέλος Επιστημονικού Συλλόγου
ή Επιμελητηρίου
βλ. Ανακοίνωση Διοικ. Tμ. Πρωτοδικείου Αθηνών
α.π. 4362/21-05-2024
Αν εγγραφεί κάποιος στο ΤΕΕ, με ΄ένα νόμο της δεκαετίας του 1930.
έπρεπε και πρέπει να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές ( ΠΡΙΝ στο ΤΣΜΕΔΕ
και μετά στο ΕΦΚΑ) , ανεξάρτητα αν ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.
Αυτό είχε γίνει διότι εργαζόντουσαν με ΜΑΥΡΑ λεφτά οι μηχανικοί .
Προφανώς, τύπε, ΕΣΥ δεν είσαι Μηχανικός.
ΔΕΝ μας έχεις πει τι έχεις σπουδάσει.
Εγώ έχω δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχ/κού και Μηχ/κού Η/Υ, ΕΜΠ
και διδακτορικό από το ΕΜΠ .
Γνωρίζω Χημικούς Μηχανικούς, από το ΕΜΠ
και έχω συγγενή Χημικό Μηχανικό .
ΕΣΥ, τι έχεις σπουδάσει αν επιτρέπεται ;
Ελπίζω , όχι Νομικά !
![]()
![]()
![]()
Επίσης τύπε, δεν βλέπω να κάνεις ενημερώσεις για τα βασικά
θέματα του σάη, δλδ στούντιο, στριπ, ρδελάκια,
μασατζίδικα, εσκορτ κτλ.
Μήπως, λέω μήπως, έχεις άλλους στόχους ;
![]()
Επίσης , έχεις αποκλείσει την πρόσβαση στο προφίλ σου !
Πολύ μυστικοπάθεια !
Οπότε φταίει η ρυμοτομία . Που δεν προέκυψε τυχαία. Έγινε για αυτό το σκοπό ακριβώς.Όχι και????
Μακριά δεν είναι η Σουηδία ;Θα λες αυτα που σου λέμε εμεις
Αν θες να λες οτι γουσταρεις να πας σε καμια Σουηδία ναπουμε που θα γινεις πρεζάκι και αλκοολας