Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.300
- Πόντοι
- 1.056
Τον ενφια...????....βαλετωωωωωω???? ΧαχαχαΟ αναμαρτητος πρωτος την δοση για τα χρεη στην εφορια βαλετω![]()
Τον ενφια...????....βαλετωωωωωω???? ΧαχαχαΟ αναμαρτητος πρωτος την δοση για τα χρεη στην εφορια βαλετω![]()

Γαμησε τα,ερχεται και νωρις ο κεραταςΤον ενφια...????....βαλετωωωωωω???? Χαχαχα

οι άσχετοιΑρχισαν και οι υπαρξιακες-φιλοσοφικες αναζητησεις.Υπαρχει Θεος?Ποιος εφτιαξε το συμπαν?Τι υπηρχε πριν το μπινγκ μπανγκ?Τι κανουν οι ινφλουνσερς στο Ντουμπαϊ?![]()
Όχι μόνο γι αυτό αλλά γιατί πολύ απλά, μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά δε μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.Και σε 2 χρόνια....51%...γιατί εκμεταλευονται νεκρούς για πολιτικές καρεκλες
Ο θεός βλέπει....
Εισαι πολυ ντεφορμε τελευταια.Καποτε ειχες αντιπαραθεση με τα μισα μελη και ειχες ανοιχτες 15 καρτελες για να τους προλαβαινεις.Τωρα με 1-2 και βαρυγκομαςοι άσχετοι
δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι σε όλα τα ερωτήματα η απάντηση είναι ''Ο Κυριάκος Μητσοτάκης''

έχω σκουριάσει πρέπει να φτιάξω ένα κλώνο για αυτή τη δουλειά και μόνοΕισαι πολυ ντεφορμε τελευταια.Καποτε ειχες αντιπαραθεση με τα μισα μελη και ειχες ανοιχτες 15 καρτελες για να τους προλαβαινεις.Τωρα με 1-2 και βαρυγκομας![]()
EΠΙΤΕΛΟΥΣΜονος του το ειπε ... αμεσως να με κατηγορησεις ρε μουνόπανο εσυ , θα περάσεις καλα ... σου ερχεται εξωδικο , να μαθεις να φερεσαι , ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ![]()
Xαμενος κοπος,καποιοι πληρωνονται γι αυτην την δουλειαέχω σκουριάσει πρέπει να φτιάξω ένα κλώνο για αυτή τη δουλειά και μόνο

και εγώ θα πληρωθώ μόλις δουν τα αφεντικά το ταλέντο μουXαμενος κοπος,καποιοι πληρωνονται γι αυτην την δουλεια![]()
και εγώ θα πληρωθώ μόλις δουν τα αφεντικά το ταλέντο μου
θα έχω το mail μου στην υπογραφή για να μου επικοινωνήσουν μαζί μου

Δεν εχει χρονο για τετοια τωρα...πρεπει να δει ποιος θα φαει κρεατακι αυτη τη βδομαδα για να τον βαλει μπλακ λιστ...Ναι Φυτρωσες....
Κόψτε τις φαντασιώσεις....είναι μεγάλη βδομάδα
Ας βοηθήσει ο θεούλης να βρεθεί η αλήθεια σε όλες τις καταστροφές που έχει πάθει η χωρα τον τελευταίο μισό αιώνα
περιμένω ήδη κάτι μερίσματα από τον νιγηριανό πρίγκηπαγια βαλε την , γιατι μου εστειλε ο Γουορεν Μπαφετ ενα email και μου εγραφε να του δωσω ενα email που να λειτουργει
γιατι λεει με διαλεξε τυχαια για μια δωρεά που θα κάνει 1,5 δις
Να βαλω το email σου , να τα στειλει σε εσενα και μου τα δινεις μετά![]()
περιμένω ήδη κάτι μερίσματα από τον νιγηριανό πρίγκηπα
μήπως χτυπήσει καμπανάκι στην εφορία δε ξέρω

άμα χτυπήσει στην ιντερπόλ να αρχίσω να ανησυχώ?αμα χτυπησει στην εφορία να μην σε νοιαζει τιποτα ,προχωρας κανονικα![]()

Οχι μη σε νοιαζει τιποτα,προχωρας κανονικαάμα χτυπήσει στην ιντερπόλ να αρχίσω να ανησυχώ?![]()
μυρίζομαι λάκκο στην φάβαΟχι μη σε νοιαζει τιποτα,προχωρας κανονικα
άμα χτυπήσει στην ιντερπόλ να αρχίσω να ανησυχώ?![]()

Πες τους οτι τρως ρυζογκοφρετες...θα φυγουν μονοι τους..μυρίζομαι λάκκο στην φάβα![]()
Eπειδη ειναι νηστεια,την αλλη εβδομαδα θα σου μυριζει στιφαδομυρίζομαι λάκκο στην φάβα![]()
Η πυρόσφαιρα ήταν ένα μείγμα που ως επί το πλείστον αποτελούνταν από υδρογονάνθρακες. Ξυλόλιο το περισσότερο ίσως και κάποια μικρότερη ποσότητα τολουολίου καθώς το δεύτερο κάηκε σχεδόν όλο, και μαζί ελάχιστη ποσότητα ελαίων σιλικόνης που δικαιολογεί τα ίχνη SO2 που βρέθηκαν στα συντρίμμια, αλλά όχι όλη την ποσότητα που όπως ψευδώς ισχυρίζονται δημιούργησε την πυρόσφαιρα.Η πυρόσφαιρα ήταν ένα μείγμα που ως επί το πλείστον αποτελούνταν από υδρογονάνθρακες. Ξυλόλιο το περισσότερο ίσως και κάποια μικρότερη ποσότητα τολουολίου καθώς το δεύτερο κάηκε σχεδόν όλο, και μαζί ελάχιστη ποσότητα ελαίων σιλικόνης που δικαιολογεί τα ίχνη SO2 που βρέθηκαν στα συντρίμμια, αλλά όχι όλη την ποσότητα που όπως ψευδώς ισχυρίζονται δημιούργησε την πυρόσφαιρα.
Το τολουόλιο σε ατμοσφαιρική πίεση έχει ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης 4 βαθμούς C και το ξυλόλιο 30 βαθμούς C αντίστοιχα.
28 Φλεβάρη 2023 λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Μοιραία νύχτα...
Η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη την ώρα στο σημείο της σύγκρουσης δεν πρέπει να ξεπερνούσε τους 10 βαθμούς C και η σχετική υγρασία σίγουρα πάνω από 60%.
Αυτό δικαιολογεί γιατί με βάση τα δεδομένα πιο πάνω το τολουόλιο κάηκε σχεδόν όλο αφήνοντας ελάχιστα ίχνη ενώ δεν κάηκε όλο το ξυλόλιο και παρέμειναν αρκετές ποσότητες διεσπαρμένες στο έδαφος, έδαφος το οποίο έκριναν ότι πρέπει να φύγει κατευθείαν μετά το μάζεμα των διελυμένων βαγονιών...
300 κυβικά μέτρα χώμα σε βάθος εώς και ένα μέτρο σηκώσανε από το έδαφος των συντριμμιών και τα μεταφέρανε αλλού και στη θέση τους έριξαν άλλα χώματα.
Αυτό σημαίνει ότι μια επιφάνεια τουλάχιστον 300 τετραγωνικών μέτρων ξηλώθηκε και αντικαταστάθηκε. Εξού και το υψηλό κόστος του μπαζώματος, 650 k€.
Χώρια ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι άλλα χημικά μπορεί να μετέφεραν, για να ξηλωθούν επειγόντως τα χώματα...
Όσο για τα συγκεκριμένα λάδια σιλικόνης των ηλεκτραμαξών, καίγονται αλλά πολύ δύσκολα.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές δίνουν θερμοκρασία ανάφλεξης σε ατμοσφαιρική πίεση κοντά στους 300 βαθμούς C.
Από τους 10 βαθμούς C μέχρι τους 300 βαθμούς C μεσολαβούν άλλοι 290 βαθμοί C...