argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.087
- Πόντοι
- 16.235
Εμπλέκεται δεν εμπλέκεται, δεν έχει κάνει έστω ένα ΝΟΘΟ τέστ dna να σταματήσει όλο αυτό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμπλέκεται δεν εμπλέκεται, δεν έχει κάνει έστω ένα ΝΟΘΟ τέστ dna να σταματήσει όλο αυτό.
πάρτους το σκαλπ , κατάστρεψαν τη χώρα και μας κατάντησαν ζήτουλες ...ζητιανεύει η χώρα έλεος και από ρώσο και από αμερικάνοΓια τον Κούλη τον εγκληματία τον ευχήθηκα όχι για σένα τι σε νοιάζει.
εχει τη σβαστικα στο μπράτσο μαν....δεν χρειάζεται κάτι α΄λλο να πούμε ...Ποσως με ενδιαφέρει
Ο Κασιδιάρης πχ τα έβαλε με του ολιγαρχες. Τα έβαλε ή έπαιζε ένα καλοστημενο θέατρο; Η δίκη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, άρα είναι πολιτικός κρατούμενος. Έχει εκφράσεις μίσους το κόμμα της Χ.Α. ; Ναι. Έχει όμως και το ΚΚΕ κατά του ελληνικού έθνους, όπως και η ΝΔ που λέει ότι "πάνω απ' όλα ο άνθρωπος
Οι δικηγόροι του, τα βρήκαν με τη ΝΔ, ο ένας εξ αυτών ο Χάρης Κατσιβαρδας, ο οποίος υποτίθεται έτρεχε για τους αγωνιστές, υγειονομικούς, υγειονομική χούντα κλπ. Τώρα ό,τι πει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ το υπογράφει.
Ο αδελφός του Κασιδιάρη, έχει σχέσεις με τη BlackRock.
Τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.
ΟΧΙ, ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοαπασχολούμενος.
Αλλά ακόμα και προσωπικό να είχα, θα έμπαινε ταμείο ανεργίας, του οποίου θα το είχα πληρώσει εγώ με τις εισφορές που οφείλω να του πληρώνω...θα τον απορροφούσε η αγορά
Όπως και να χει , ο καθένας επιλέγει το δρόμο του. Για το χρήμα πουλήσατε και τη μάνας σου οι περισσότεροι. Και θα σας ξερασει η Γη γιατί όλα αυτά είναι ΔΑΝΕΙΚΑ
Α και κάτι ακόμα, ο ρατσισμός διώκεται με 3 έτη φυλάκιση, όπως επίσης όλα αυτά που γίνανε είναι διαρκή αυτόφωρα. Τη μέρα που θα πέσει ο ΝΟΘΟΣ και θα χάσει τον έλεγχο η δικαιοσύνη, όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα τρέξουν και όποιος τα κυνήγησε θα δικαιωθεί...
Μπορεί το παιδί να είναι ένας φέρελπις διεκδικητής τίτλου ... γιατί το αποπαίρνεις ;Παιδια ας γελασει καποιος με την μαλακια που εγραψε ο τυπακος απο πανω...τοσο χρονο του πηρε.![]()
Δεν θα τον δικάσω για τις πεποιθήσεις του αλλά για τις πράξεις του. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Τώρα αν είναι πράκτορας ή πατριώτης είναι κάτι άλλο που είναι υπό συζήτηση. Όμως είχε κάνει μελέτη που έλεγε πώς θα γίνει η Ελλάδα αυτάρκης , όπως είχε κάνει άλλος ένας και μπήκε κι εκείνος φυλακή.εχει τη σβαστικα στο μπράτσο μαν....δεν χρειάζεται κάτι α΄λλο να πούμε ...![]()
Τύπε δεν μας τα λες καλά....Δεν θα τον δικάσω για τις πεποιθήσεις του αλλά για τις πράξεις του. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολιτικός κρατούμενος. Τώρα αν είναι πράκτορας ή πατριώτης είναι κάτι άλλο που είναι υπό συζήτηση. Όμως είχε κάνει μελέτη που έλεγε πώς θα γίνει η Ελλάδα αυτάρκης , όπως είχε κάνει άλλος ένας και μπήκε κι εκείνος φυλακή.
Ναι τον είδαμε τι ωραία που τρέχει μην το συζητάς.γιατι που είναι η χώρα στο χάος δεν είναι? στο χείλος του γκρεμού πες καλύτερα.για τον σκουπιδοτενεκε είναι όλοι μηδενως εξαιρουμένου, και όλοι μαζί παρεούλα είναι.παρτε το χαμπάρι και σταμάτησε να τσακωνεστε.Δεν μίλησα για Τσίπρα αλλά για ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.
Αν η χώρα έρθει στο χάος όπως έγινε επί μνημονίων μετά θα τσιριζουν όλοι.
Αρλουμπες περί παραιτήσεως Μητσοτάκη είναι για μικρά παιδιά.
Να φύγει ο Μητσοτάκης για να αναλάβει ποιος;Ο Μητσοτάκης τρέχει μόνος άρα δεν χάνει.
Όταν γίνουν εκλογές ,να ψηφίσουν όλοι και να μην τρέχουν στις θαλασσες.
Τύπε τα ποστ σου ζέχνουν αριστερόστροφη ταγαρίλαδεν ξερω για σενα φιλε...
πολλοί γουστάρουν πχ Κασιδιιάρη για άλλους λόγους, όχι απαραίτητα ιδεολογικούς, άλλοι είναι γκέουλες και την βρίσκουν με τις μπότες, τα μαστίγια, και τα καπέλα άλλοι απλά φοβούνται κι άλλοι δεν δίνουν δεκάρα...
ο Χιος είναι χουντικός μαν, δεν το έκρυψε ποτέ ο άνθρωπος ...
Επειδή δεν διαβάζεις τι γράφω, ή δεν τα διαβάζεις όλα, που είναι και λογικό.Τύπε δεν μας τα λες καλά....
Ο Κασιδιάρης είναι πολιτικός κρατούμενος επειδή δεν μπόρεσαν να ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ οι πράξεις του όχι επειδή δεν τις έκανε....
έτσι και στα τέμπη δεν πρόκειται ποτέ να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ποιος έδωσε τις εντολές για το μπάζωμα...ούτε ποιανού τα λαθραία καλύψανε....αλλά αυτό δεν σε σταματά από το να τους θεωρείς εγκληματίες.
ο κασιδιάρης μπορεί να μην πιάστηκε σε βίντεο..αλλά υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία..μαρτυρίες κτλπ...για την εγκληματική οργάνωση χρυσή αυγή. Που συνδέουν τον κασιδιάρη και τον μιχαλολιάκο με πολλά και διάφορα. Μάλλον χωρίς στοιχεία φυαλακίστηκαν αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι.
Δεν μπορεί οι ενδείξεις να σου φτάνουν για την νδ αλλά για τα χρυσαύγουλα να θέλεις ατράνταχτες αποδείξεις.
Δεκτά αυτά...απλά δεν μπορεί να ''καταδικάζεις'' τους μεν αλλά αυτόν να τον θεωρείς ''πολιτικό κρατούμενο" ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν μέρος της εγκληματικής οργάνωσης.Επειδή δεν διαβάζεις τι γράφω, ή δεν τα διαβάζεις όλα, που είναι και λογικό.
Έγραψα ότι μάλλον είναι πράκτορας. Μάλλον , δεν έχω αποδείξεις.
Απ' την άλλη είναι ο μόνος που πήγε κόντρα στους ολιγαρχες.
Πήγε κόντρα ή θέατρο ΔΕΝ το γνωρίζω.
Εξαργύρωσε κάτι; Δεν το γνωρίζω.
Πολλά μου βρωμάνε.
Ο αδελφός του έχει σχέσεις με τη BlackRock.
Γνωρίζω οτι πχ το όπλο για το οποίο κατηγορήθηκε , είχε άδεια.
Η δίκη δεν έχει καν ολοκληρωθεί. Γιατί;
Γιατί τους βάλανε μέσα; Πού ενοχλούσαν;
Όπως βλέπεις, δεν είμαι με κανέναν, ερωτήσεις κάνω στον εαυτό μου πρωτίστως για το ρόλο του καθενός.
Επίσης, έχω ένα inside info, ο,τι έχει κοπεί και ραφτει σημείο στην επικοινωνία απ' το ασθενοφόρο.
Επίσης ο δολοφόνος ήταν γυρολόγος, πέρασε και απ' το ΚΚΕ.
Όλο αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ μου αρέσει.
Και δεν μου αρέσει γιατί δεν μπορώ να ενώσω το παζλ...
Έλα που είσαι βλάκας. Οι ιδεολογίες που λες είναι όλες εβραϊκές, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, ναζισμός είναι όλες εβραϊκές.
Δηλαδή έτσι όπως τους βλέπεις.. (με τα τικ που εχουν) τακα Τακης- Μπουμπουκος κατμαν και Τσεκουριδης ντρουπι -σου φαίνονται καλα ;Τρέχα τώρα να μας αναρτήσεις τις μαλακιες της ΘΕΟΜΟΥΡΛΗΣ ΑΚΡΙΤΑ που έχει χαζέψει από την αγαμία και βλέπει φαντάσματα στα Χ και τα FaFacebook.
Ξέχασες να βάλεις και τις πανελλαδικες φωτιές με τους 90 νεκρους- τότε που ορισε τη μοίρα τους ο Στρατηγος Άνεμος.
H ισοπέδωση οδηγεί σε αδιέξοδο.Ναι τον είδαμε τι ωραία που τρέχει μην το συζητάς.γιατι που είναι η χώρα στο χάος δεν είναι? στο χείλος του γκρεμού πες καλύτερα.για τον σκουπιδοτενεκε είναι όλοι μηδενως εξαιρουμένου, και όλοι μαζί παρεούλα είναι.παρτε το χαμπάρι και σταμάτησε να τσακωνεστε.
Πεις τα ρε φίλε λες και έχουν να μοιράσουν τίποτα γίδια..... αλήθεια κοκκινιστη με μακαρόνια την κάνεις την γιδαΝαι τον είδαμε τι ωραία που τρέχει μην το συζητάς.γιατι που είναι η χώρα στο χάος δεν είναι? στο χείλος του γκρεμού πες καλύτερα.για τον σκουπιδοτενεκε είναι όλοι μηδενως εξαιρουμένου, και όλοι μαζί παρεούλα είναι.παρτε το χαμπάρι και σταμάτησε να τσακωνεστε.
και τον γυμναστή της και το μπιμπιλααυτά όλα είναι πταίσματα
εδώ έβγαλε από τα ψηφοδέλτια βουλευτές που είχαν ψηφιστεί για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις τον γκόμενο της![]()