Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Εμ του πηρατε το σπιτι εμ τον ειρωνευεσαι κιολας...Μην κοιτας εσυ που δεν εχεις σπιτι και εισαι αντιδραστικος![]()
Εμ του πηρατε το σπιτι εμ τον ειρωνευεσαι κιολας...Μην κοιτας εσυ που δεν εχεις σπιτι και εισαι αντιδραστικος![]()
Και σε πιστοποιητικά φρονημάτων θα πρότεινα εγώαλλά να προχωρήσει σε προληπτικές προσαγωγές υπόπτων
εγω ειμαι σιγουρος πληρωνω πιο πολυ ενφια απο τον μουλοΜην κοιτας εσυ που δεν εχεις σπιτι και εισαι αντιδραστικος![]()
ο μουλος δηλωνει ομως αγροτης και τσιμπαει και επιδωμα,εκτος αν εννοεις αλλο μουλικο...εγω ειμαι σιγουρος πληρωνω πιο πολυ ενφια απο τον μουλο
Γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλου γλουΨιτ, πιτσιρίκο, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ @@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ αφού όντως ήταν προκλητικό για την ψυχοσύνθεση σας, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ της παρέας σου δεν έχει σταματήσει στιγμή να γράφει ΠΑΠΑΡΙΕΣ νομίζοντας πως θα κάνει κάτι περισσότερο από το ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ. Και 'σύ ουρά τους να βαράς το ντέφι. Όποτε, υποδείξεις άλλου. Κοιτάξου λοιπόν στον καθρέφτη και σκέψου και 'σύ ποσό "κλαουντια, στραπονιαρης" είσαι και ποσό γουστάρεις "τσοντοσινεμαδες και μελιτζάνες στον κωλο". Αιντε γατιά που νομίζετε πως γαυγίζετε και κάνετε κάτι.
ΥΓ Μόνο ο Χελ κάποια φορά έβαλε χέρι σε κάποιον που έπιασε στο στόμα του μανάδες, άλλο αν κατάντησε τα ίδια και χειρότερα κι αυτός. Όλοι οι υπόλοιποι παραμείνατε ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ.
Αιντε μπράβο, ετοιμαστείτε, έχετε αγώνα την Παρασκευή.
για αυτον τον αγροτη λεωο μουλος δηλωνει ομως αγροτης και τσιμπαει και επιδωμα,εκτος αν εννοεις αλλο μουλικο...
Χωρίς ξύλο μαρτυρας πανάθεμά σε, έχει χάρη που είσαι μικρός και χαζούλης.Δεν είχες ούτε τα @@ να μην το γράψεις ούτε τα @@ να το κατεβάσεις. Το κατέβασες αφού στο είπα και αφού κατάλαβες ότι θα γίνεις ρεζίλι.
Για βρες μου ένα δικό μου ποστ που να έχω πιάσει στο στόμα μου την μάνα κανενός ή που να έχω υποστηρίξει κάποιον που έβρισε με αυτόν τον τρόπο?
Δε θα βρεις...γιατί είσαι αδερφάρα και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
α μπράβο παίξε το τρελίτσα να τελειώνει.Χωρίς ξύλο μαρτυρας πανάθεμά σε, έχει χάρη που είσαι μικρός και χαζούλης.
Έτοιμος από καιρό για απόκριες εσύ![]()
Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη
Από το σπίτι απεγκλωβίστηκαν οι δύο κόρες της -Το 2011 η Πασχαλίνα Καλαγιά είχε ακρωτηριαστεί στο πόδι μετά από ατύχημα σε σκάφος - Εξελέγη πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά το 1986 και επανεκλεγόταν για πάνω από δύο δεκαετίεςwww.protothema.gr
Μιτσωτακυ αιμπροιστυ δωλωφωναι
θες να γινεις Ελια στην θεση της Ελιας αν δεν εισαι η Ελια!!! περνεις πολλα λεξοτανιλ!!!![]()
Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη
Από το σπίτι απεγκλωβίστηκαν οι δύο κόρες της -Το 2011 η Πασχαλίνα Καλαγιά είχε ακρωτηριαστεί στο πόδι μετά από ατύχημα σε σκάφος - Εξελέγη πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά το 1986 και επανεκλεγόταν για πάνω από δύο δεκαετίεςwww.protothema.gr
Μιτσωτακυ αιμπροιστυ δωλωφωναι
Πες του το στα ελληνικά να καταλάβειέχω καταλήξει στο ότι ο τύπος είναι attention whore
και επειδή δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή γράφοντας ενδιαφέροντα πράγματα καθώς αυτό προϋποθέτει εγκέφαλο
κάνει τον καραγκιόζη![]()
Να τος ο πρόεδρος φίλων Ελένης Ακριταθες να γινεις Ελια στην θεση της Ελιας αν δεν εισαι η Ελια!!! περνεις πολλα λεξοτανιλ!!!
Ρε συ μου κάνεις πλάκα; Ξάδερφος του Άδωνη είσαι που λέει ηλιθιότητες λες και απευθύνεται σε τρίχρονα;Καπιταλισμό έχουμε όταν τα μέσα παραγωγής δεν ανήκουν μόνο στο κράτος
Αρα έχουμε καπιταλισμό
Εσύ μιλάς για μειονεκτήματα του καπιταλισμού που έχουμε
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα
Ναι οκ βγήκε ένοχος ο σταθμάρχης....και ? Το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση δεν παίζει ρόλο ?