Το χειρότερο όλων είναι ότι έχω βγει με πάρα πολλές που στις φωτογραφίες έχουν το πριν και εσύ βγαίνεις με το μετά το οποίο έρχεται με +30 κιλά από τις φωτογραφίες. Τραγικό. Μη μιλήσω πόσες έχουν βγει ραντεβού με τα ρούχα του καναπέ λες και κάνουν χάρη. Θυμάμαι είχα βγει μια φορά με μια που είχε βάλει στυλό στα μαλλιά της για κοκκαλακι και φορούσε κάτι λαχούρια που εγώ τα χρησιμοποιώ για να καθαρίσω το αμάξι σαν ξεσκονόπανα. Και είχα παρκάρει κάπου μακριά. Φεύγοντας λοιπόν της λέω "δε χρειάζεται να έρθεις μέχρι το αμάξι γιατί έχω παρκάρει μακριά και εσύ μένεις 2 τετράγωνα από εδώ".Ως προς το σκελος ντυσιμο,θα διαφωνησω.Ο καθενας ντυνεται οπως νιωθει καλα...Επισης νομιζω οτι οντως βαριοσουν οταν της εστειλες.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαχαιρια οταν σου ανοιγει τα ποδια κ δεν την γαμας. για μια γκομενα.Νομιζω οτι το σωστο θα ηταν να την χαιρετουσες οριστικα.Δεν ψαχνουν κ αυτες κ εσυ φιλους κ pen pals στις εφαρμογες νομιζω
Και απαντάει "σιγά μην ερχόμουν". Μου έδωσε ένα λόγο παραπάνω για να μη θέλω να την ξαναδώ ούτε να της ξαναμιλήσω χαχαχαχα

Παρτε το χιλιοχυμενο πουτανακι που ξεμεινε και παντρευτειτε το