Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 289 52,5%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,3%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    551

jeribanana

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Οποιος θέλει γνωριμία με την γυναίκα μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
γραφω πρωτη φορα εδω και δεν ξερω πως να στειλω μηνυμα στειλε μου εσυ. 26 1.82 75kg εμφανισιμος με καλο σωμα

Zen_13

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2025
Like
6.177
Πόντοι
1.041
Το cuckold είναι εμπειρία ζωής για αυτούς που το κάνουν σαν εμάς και όχι για τους φαντασμενους.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη Καβλα από το να βλέπεις την γυναίκα σου με άλλον.

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
52
Πόντοι
0
Και εμενα ειναι η μεγαλυτερη μου φαντασιωση, καυλωνω μονο με αυτο. Εχω παει σε ψυχολογους κτλπ μηπως καταφερω και το τιθασευσω αλλα @@. Εχω αποδεχτει μετα απο πολλα χρονια προσπαθειας να γνωρισω μια κοπελα με τα ιδια γουστα, οτι θα μεινω με αυτην που ειμαι τωρα (εντελως ξεμνερωτη) και θα την παιζω κρυφα στο μπανιο.

G520

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
29
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Οποιος θέλει γνωριμία με την γυναίκα μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ και δεν μπορώ να στείλω πμ ακόμα.. Είμαι 33 εμφανίσιμος 1,78. 72kg. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.055
Πόντοι
366
Καλησπερα μαγκες. Εχω επαφη με ζευγαρι cuckold. Ψαχνουμε αλλους 2 να σκισουμε τη συζυγο σε χοτελ. Θελει ξεφτιλισμα. Υπαρχει γκρουπ στο viber. Θα μιλησουμε απευθειας μαζι του. Συναντηση μονο καθημερινη μεσημερι γαιτι εχουν παιδια. Αυτα. Δε θα απαντησω εδω. Οποιος σοβαρολογει, ας στειλει πμ. Κατα προτιμηση, γεροδεμενοι.

Θα δειτε φωτο της στο viber κατευθειαν. 50αρα, οχι κατι το σουπερ απο εμφανιση. Μια καθημερινη μιλφαρα με πιασιματα και λιγη κυταρριτιδα. Ολα χωρις λεφτα εννοειται

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.300
Πόντοι
456
Άμα ήταν πρωί... θα άρχιζα και γυμναστικη

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456
Καλησπερα μαγκες. Εχω επαφη με ζευγαρι cuckold. Ψαχνουμε αλλους 2 να σκισουμε τη συζυγο σε χοτελ. Θελει ξεφτιλισμα. Υπαρχει γκρουπ στο viber. Θα μιλησουμε απευθειας μαζι του. Συναντηση μονο καθημερινη μεσημερι γαιτι εχουν παιδια. Αυτα. Δε θα απαντησω εδω. Οποιος σοβαρολογει, ας στειλει πμ. Κατα προτιμηση, γεροδεμενοι.

Θα δειτε φωτο της στο viber κατευθειαν. 50αρα, οχι κατι το σουπερ απο εμφανιση. Μια καθημερινη μιλφαρα με πιασιματα και λιγη κυταρριτιδα. Ολα χωρις λεφτα εννοειται
Ξέχασες το πιο σημαντικό. Περιοχή; :hi:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.180
Πόντοι
201
Εγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει!!!
Ξέρετε από τι πάσχουν οι περισσότεροι;;; Από ανίατη βαρεμάρα!!! Τα θέλουν όλα στο πιάτο και μάλιστα αν είναι δυνατόν και μασημένα!!!
Φαίνεται αυτό σε όλα τα νήματα που οι περισσότεροι απαξιώνουν τους πορνορεπόρτερ που εχουν σπρώξει χρήμα και χρόνο για να αποκτήσουν εμπειρία και να ενημερώσουν και σκάει ο κάθε τυχάρπαστος και τους λέει προμότορεσ ή φιδέμπορες!!!
Το μεγαλύτερο παράπονο ενός φίλου μου ο οποίος είναι κερατάς γνήσιος chuckold και έψαχνε φάσεις ξέρετε ποιο ήταν;;;;
Όλοι (μου λέει) θέλουν να τους την πάω σπίτι τους να την πηδήξουν, αν γίνεται, για να γλυτώσουν το χοτέλι Και τη μετακίνηση!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.300
Πόντοι
456
Εγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει!!!
Ξέρετε από τι πάσχουν οι περισσότεροι;;; Από ανίατη βαρεμάρα!!! Τα θέλουν όλα στο πιάτο και μάλιστα αν είναι δυνατόν και μασημένα!!!
Φαίνεται αυτό σε όλα τα νήματα που οι περισσότεροι απαξιώνουν τους πορνορεπόρτερ που εχουν σπρώξει χρήμα και χρόνο για να αποκτήσουν εμπειρία και να ενημερώσουν και σκάει ο κάθε τυχάρπαστος και τους λέει προμότορεσ ή φιδέμπορες!!!
Το μεγαλύτερο παράπονο ενός φίλου μου ο οποίος είναι κερατάς γνήσιος chuckold και έψαχνε φάσεις ξέρετε ποιο ήταν;;;;
Όλοι (μου λέει) θέλουν να τους την πάω σπίτι τους να την πηδήξουν, αν γίνεται, για να γλυτώσουν το χοτέλι Και τη μετακίνηση!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
Εγώ που την παω σε χοτελι.. πες του να μου στείλει τηλ

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.397
Πόντοι
201

Θα με ενδιέφερε απλά να κάθομαι σε μία γωνία και να σας παίρνω μάτι, (με ανοιχτό στόμα για να πετάτε τις καπότες)
ή να σας γλείφω αρχίδια/κώλους όσο εσείς γαμάτε τη γυναίκα.

:bigdick:

Kostas Papan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2026
Like
3.428
Πόντοι
441
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο!!!!
Σου δίνουμε τη γυναικα μας, σε τούμπανο ξενοδοχείο στην παραλιακή και μάλιστα ότι εμεις θα φύγουμε και θα μπορεις να διανυκτερεύσεις , και μας λες οτι θα εχει κρύο και πως θα ερθω από ακεί που μένω .
Να μου πληρώσεις το ταξί λέει ο ένας , να ερθετε να με πάρετε λέει ο άλλος .

Μαλάκες έχετε τρελάθει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom