Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 288 52,4%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    550

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.521
Πόντοι
11.915
Εμείς ένα ψάχνουμε με μια φίλη καιρό τώρα για ποιοτικό τρίο είτε με άντρα είτε με γυναίκα,με άντρα ειδικά έχουμε σταθεί άτυχοι καθώς οι περισσότεροι είτε είναι κριπαδες είτε έχουν μια τάση να υποτιμούν τον άλλον. Δεν τον βλέπουν σαν "συναθλητή" (έλα να πάρουμε να μαζί την κοπέλα σου, και ας τον έχω μεγαλύτερο) αλλά σαν υποτακτικό (κοιταμε να γαμαω την γυναίκα σου) το οποίο είναι άκρως εκνευριστικο και οριακά για ξυλο
Μύστη αυτό που γράφεις μου την σπάει κι εμένα στην παρτουζα :headbang::rockon:. Δεν θέλω να περιαυτολογησω αλλά είμαι αρκετά ομαδικός μπορώ να πω :rockon::rockon:

LexP

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
59
Πόντοι
0
Μύστη αυτό που γράφεις μου την σπάει κι εμένα στην παρτουζα :headbang::rockon:. Δεν θέλω να περιαυτολογησω αλλά είμαι αρκετά ομαδικός μπορώ να πω :rockon::rockon:
Και σου λέω, ΑΣΕ την ομαδικότητα. Πες ότι θες κάποιον πουτσαρα να κάνει την κοπέλα σου δικιά του. Το να βλέπεις τον άλλον να είναι άγριος με την κοπελα σου, υποτιμητικος με εσένα, και να έχει καλή συμπεριφορά χωρίς να έχεις εκφράσει ξεκάθαρα κάτι τέτοιο,είναι το λιγότερο απαίσιο

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.929
Πόντοι
1.056
Και σου λέω, ΑΣΕ την ομαδικότητα. Πες ότι θες κάποιον πουτσαρα να κάνει την κοπέλα σου δικιά του. Το να βλέπεις τον άλλον να είναι άγριος με την κοπελα σου, υποτιμητικος με εσένα, και να έχει καλή συμπεριφορά χωρίς να έχεις εκφράσει ξεκάθαρα κάτι τέτοιο,είναι το λιγότερο απαίσιο
Η παρτουζα έχει νόημα όταν περνάμε όλοι καλά. Οπότε θέλει και σωστή συμπεριφορά. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
15
Like
2.964
Πόντοι
1.326
Είμαι 50φεύγα, ψηλός, 1.82,εμφανίσιμος..
Ψάχνω ανάλογης ηλικίας ζευγάρι, το κορίτσι ετοιμο για όλα ,το αγόρι ουδέτερο ή παθητικό..
Φιλιά, καλό Πάσχα σε όλους..

Mr.KXXX

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2025
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Αν ψάξεις καλά στο kanesex στα ζευγάρια θα τους βρεις. Ίσως να την έχεις πάρει κιόλας, δεν είναι δύσκολο!!! Το δύσκολο είναι να τους βρεις ανάμεσα σε όλη τη σαβούρα που έχει αγγελίες εκεί μέσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάνε οι άπλυτοι και με τις παντόφλες να πηδήξουν Κυρίες.
Οντως εκει παιζει πολλή σαβουρα. Εγω δεν εχω καταφερει κατι πολύ καιρό τωρα κυριως λόγω χρόνου και ωραριου(δεν βολευουν τα βραδια). αλλα πολλοί εκει ειναι μουφες ζευγαρια. Αλλος ζηταει μικρής ηλιίας και αλλος το μακρυ του και το κοντό του αλλος η γυναικα δεν παει ξενοδοχειο και θελουν ατομα με χωρο(απο ζευγαρια εννοω). Και ειμαι νορμαλ με καλό σωμα και δωματιο βαζω . Αλλα πολλές μουφες...

Mr.KXXX

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2025
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
δεν φτανει που του προσφερεις την κοπελα σου δηλαδη, αντι να πει ευχαριστώ και να κοιταξει να το ευχαριστηθειτε ολοι λενε και μαλακίες απο πάνω? Πόσο μαλάκες πια. Αυτα τα παιχνιδια θελουν αλληλοσεβασμο. Να περναμε καλά ολοι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.816
Πόντοι
506
Αν καποιος εχει γυναικα bbw κ γουσταρει να του τη γαμησω, ας στειλει μνμ

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.975
Πόντοι
6.246
- Γράφεις σε φόρουμ "ναι μου αρέσει να γαμάνε τη γυναίκα μου και να παίρνω μάτι" ή "ναι θα μου άρεσε να γίνει φάση τριο με εμένα τη γυναίκα μου και ένα άγνωστο" σε μπου. Ξέρεις ότι θα κάνουν περισσότεροι αίτηση και από το fuel pass. Ποιος από εδώ δε θέλει να γαμήσει άλλωστε;

- Το πρόβλημα είναι ότι σε τόσες αμέτρητες προτάσεις χάνεται η μπάλα. Ποιοι έχουν μούφα φωτογραφίες, ποιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια, ποιοι λένε ψέμματα για την ηλικία τους.

- Χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να ξέρουν περί τίνος πρόκειται λένε όλοι ναι. Μόλις τους δείξεις τη γυναίκα ή σου πει ο άντρας ότι θα παίξει βίντεο, ότι θέλει και ο άντρας μεζέ αρχίζουν οι κωλοτούμπες. Λογικό αφού όλοι ελπίζουν να ζήσουν τη φαντασίωση του πορνοστάρ.

Για αυτό αγαπητοί cuckolds να είστε προετοιμασμένοι ότι τέτοια θα ακούτε και θα διαβάζετε εδώ.

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.300
Πόντοι
456
- Γράφεις σε φόρουμ "ναι μου αρέσει να γαμάνε τη γυναίκα μου και να παίρνω μάτι" ή "ναι θα μου άρεσε να γίνει φάση τριο με εμένα τη γυναίκα μου και ένα άγνωστο" σε μπου. Ξέρεις ότι θα κάνουν περισσότεροι αίτηση και από το fuel pass. Ποιος από εδώ δε θέλει να γαμήσει άλλωστε;

- Το πρόβλημα είναι ότι σε τόσες αμέτρητες προτάσεις χάνεται η μπάλα. Ποιοι έχουν μούφα φωτογραφίες, ποιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια, ποιοι λένε ψέμματα για την ηλικία τους.

- Χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να ξέρουν περί τίνος πρόκειται λένε όλοι ναι. Μόλις τους δείξεις τη γυναίκα ή σου πει ο άντρας ότι θα παίξει βίντεο, ότι θέλει και ο άντρας μεζέ αρχίζουν οι κωλοτούμπες. Λογικό αφού όλοι ελπίζουν να ζήσουν τη φαντασίωση του πορνοστάρ.

Για αυτό αγαπητοί cuckolds να είστε προετοιμασμένοι ότι τέτοια θα ακούτε και θα διαβάζετε εδώ.
Καλά για αρχή, κάτσε να δούμε πόσοι έχουν όντως γυναίκα..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
84.299
Πόντοι
12.056
542A7C3F-9BA5-4475-9267-8200E09E5DC2.jpeg
Δεν είναι δύσκολο να βρεις αυτό που θέλεις ....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.993
Πόντοι
2.356

K21com

Μέλος