Punisher88
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Τσεκαρε τα μηνυματα σου συναγωνιστα27 χρονών είναι η γυναίκα μου από Νορβηγία , δεν ξέρει ελληνικά… ψάχνουμε έναν γαμια γυμνασμένο με μεγάλα προσόντα και αντοχές
Τσεκαρε τα μηνυματα σου συναγωνιστα27 χρονών είναι η γυναίκα μου από Νορβηγία , δεν ξέρει ελληνικά… ψάχνουμε έναν γαμια γυμνασμένο με μεγάλα προσόντα και αντοχές
Εδώ μιλάμε με αποδείξεις μύστη
ΑξιογαμητηΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από Νορβηγία είναι η γυναίκα μου μόνο σοβαρές προτάσεις
Πανέμορφα δαχτυλα, να τη χαίρεσαι φίλε μου
Ανάβεις φωτιές τωραΓουστάρει footjob αδέλφε
Δεν μπορώ να αποδείξω πολλά πλέον όταν κάτι είναι AI generated αλλά π.χ. στην τελευταία φώτο τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού δεν είναι τόσο "πετυχημένη" η δουλειά. Αλλά γενικότερα φαίνεται -ακόμη- μια αληθινή από μια AI generated εικόνα.Εδώ μιλάμε με αποδείξεις μύστη
Εντάξει, δεν ζηλεύω.Εντάξει μην ζηλεύεις
Βάζε και τις απαντήσεις σου να γίνονται generated στο ChatGPT εκτός από την "φανταστική" σου γυναίκα μπας και γράψεις τίποτα πιο πρωτότυπο.Ε τι να κάνω εγώ που δεν έχεις γυναίκα όπως η δικιά μου
Μ@λακες υπαρχουν παντου φιλε που χαλανε την ''πιατσα'' !! Δεν θα έλειπε κι απο εδω ο κανονας!! Εκει θα επρεπε να του δωσεις τα @ρχιδια σου στο στομα του!! Το βασικοτερο σε μια τετοια κατασταση ειναι να κανεις το ζευγαρι να νοιωσει ομορφα,οικεία και ανετα μαζι σου ετσι ωστε να διασκεδασετε και οι τρεις.Και αυτο επιτυγχανεται μονο με τον απαιτουμενο σεβασμο στα θελω τους και στα ορια τους!!Οπως επισης θελει προσοχη και στο τι λες κατα την διαρκεια!! Λεξεις οπως π.χ. ''ο αντρουλης σου'' και αλλα παρομοια που κανουν τον αλλο να νοιωσει μειονεκτικά ειναι απογορευμενες !!Εκτος κι αν ο αντρας του ζευγαριου εχει ζητησει ο ιδιος να εχει τον ρολο του υποτακτικου!! Και πιστεψτε με.....δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο την στιγμη που το εκάστοτε ζευγαρι σε ξανακαλεσει κοντα του ξανα και ξανα!!Εμείς ένα ψάχνουμε με μια φίλη καιρό τώρα για ποιοτικό τρίο είτε με άντρα είτε με γυναίκα,με άντρα ειδικά έχουμε σταθεί άτυχοι καθώς οι περισσότεροι είτε είναι κριπαδες είτε έχουν μια τάση να υποτιμούν τον άλλον. Δεν τον βλέπουν σαν "συναθλητή" (έλα να πάρουμε να μαζί την κοπέλα σου, και ας τον έχω μεγαλύτερο) αλλά σαν υποτακτικό (κοιταμε να γαμαω την γυναίκα σου) το οποίο είναι άκρως εκνευριστικο και οριακά για ξυλο
Πλέον οι αγαμητοι το έχουν φτάσει σε άλλο level. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;Βάζε και τις απαντήσεις σου να γίνονται generated στο ChatGPT εκτός από την "φανταστική" σου γυναίκα μπας και γράψεις τίποτα πιο πρωτότυπο.
Όχι φίλε είναι η δικιά μουAI αυτή;
καυλα ειναι top
Από μάπα βλέπεται;27 χρονών είναι η γυναίκα μου από Νορβηγία , δεν ξέρει ελληνικά… ψάχνουμε έναν γαμια γυμνασμένο με μεγάλα προσόντα και αντοχές
σκετη κολαση η μαυρη αραχνη!!!
παει με εσνα που μπλεξαμε αποψε,θα κανουμε αποψε ανασταση!!!χα χα!!![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην μου λένε μαλακιες