Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 288 52,4%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    550

Punisher88

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
919
Πόντοι
81

ledis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
1.483
Πόντοι
206
Artificial Intelligence Ai GIF

• Like
Αντιδράσεις: stelda

Εγω είμαι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
1.103
Πόντοι
201
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από Νορβηγία είναι η γυναίκα μου μόνο σοβαρές προτάσεις
Αξιογαμητη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πανέμορφα δαχτυλα, να τη χαίρεσαι φίλε μου

ledis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
1.483
Πόντοι
206
Εδώ μιλάμε με αποδείξεις μύστη
Δεν μπορώ να αποδείξω πολλά πλέον όταν κάτι είναι AI generated αλλά π.χ. στην τελευταία φώτο τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού δεν είναι τόσο "πετυχημένη" η δουλειά. Αλλά γενικότερα φαίνεται -ακόμη- μια αληθινή από μια AI generated εικόνα.

ledis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
1.483
Πόντοι
206
Ε τι να κάνω εγώ που δεν έχεις γυναίκα όπως η δικιά μου
Βάζε και τις απαντήσεις σου να γίνονται generated στο ChatGPT εκτός από την "φανταστική" σου γυναίκα μπας και γράψεις τίποτα πιο πρωτότυπο.

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
103
Πόντοι
1
Εμείς ένα ψάχνουμε με μια φίλη καιρό τώρα για ποιοτικό τρίο είτε με άντρα είτε με γυναίκα,με άντρα ειδικά έχουμε σταθεί άτυχοι καθώς οι περισσότεροι είτε είναι κριπαδες είτε έχουν μια τάση να υποτιμούν τον άλλον. Δεν τον βλέπουν σαν "συναθλητή" (έλα να πάρουμε να μαζί την κοπέλα σου, και ας τον έχω μεγαλύτερο) αλλά σαν υποτακτικό (κοιταμε να γαμαω την γυναίκα σου) το οποίο είναι άκρως εκνευριστικο και οριακά για ξυλο
Μ@λακες υπαρχουν παντου φιλε που χαλανε την ''πιατσα'' !! Δεν θα έλειπε κι απο εδω ο κανονας!! Εκει θα επρεπε να του δωσεις τα @ρχιδια σου στο στομα του!! Το βασικοτερο σε μια τετοια κατασταση ειναι να κανεις το ζευγαρι να νοιωσει ομορφα,οικεία και ανετα μαζι σου ετσι ωστε να διασκεδασετε και οι τρεις.Και αυτο επιτυγχανεται μονο με τον απαιτουμενο σεβασμο στα θελω τους και στα ορια τους!!Οπως επισης θελει προσοχη και στο τι λες κατα την διαρκεια!! Λεξεις οπως π.χ. ''ο αντρουλης σου'' και αλλα παρομοια που κανουν τον αλλο να νοιωσει μειονεκτικά ειναι απογορευμενες !!Εκτος κι αν ο αντρας του ζευγαριου εχει ζητησει ο ιδιος να εχει τον ρολο του υποτακτικου!! Και πιστεψτε με.....δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο την στιγμη που το εκάστοτε ζευγαρι σε ξανακαλεσει κοντα του ξανα και ξανα!!

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.336
Πόντοι
6.797
Βάζε και τις απαντήσεις σου να γίνονται generated στο ChatGPT εκτός από την "φανταστική" σου γυναίκα μπας και γράψεις τίποτα πιο πρωτότυπο.
Πλέον οι αγαμητοι το έχουν φτάσει σε άλλο level. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Dimivin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2025
Like
1.213
Πόντοι
201

Stories

Νέο!

Stories