You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 349K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jeribanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2026
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
γραφω πρωτη φορα εδω και δεν ξερω πως να στειλω μηνυμα στειλε μου εσυ. 26 1.82 75kg εμφανισιμος με καλο σωμαΚαλησπέρα.Οποιος θέλει γνωριμία με την γυναίκα μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Και εμενα ειναι η μεγαλυτερη μου φαντασιωση, καυλωνω μονο με αυτο. Εχω παει σε ψυχολογους κτλπ μηπως καταφερω και το τιθασευσω αλλα @@. Εχω αποδεχτει μετα απο πολλα χρονια προσπαθειας να γνωρισω μια κοπελα με τα ιδια γουστα, οτι θα μεινω με αυτην που ειμαι τωρα (εντελως ξεμνερωτη) και θα την παιζω κρυφα στο μπανιο.
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ και δεν μπορώ να στείλω πμ ακόμα.. Είμαι 33 εμφανίσιμος 1,78. 72kg. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μουΚαλησπέρα.Οποιος θέλει γνωριμία με την γυναίκα μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Καλησπερα μαγκες. Εχω επαφη με ζευγαρι cuckold. Ψαχνουμε αλλους 2 να σκισουμε τη συζυγο σε χοτελ. Θελει ξεφτιλισμα. Υπαρχει γκρουπ στο viber. Θα μιλησουμε απευθειας μαζι του. Συναντηση μονο καθημερινη μεσημερι γαιτι εχουν παιδια. Αυτα. Δε θα απαντησω εδω. Οποιος σοβαρολογει, ας στειλει πμ. Κατα προτιμηση, γεροδεμενοι.
Θα δειτε φωτο της στο viber κατευθειαν. 50αρα, οχι κατι το σουπερ απο εμφανιση. Μια καθημερινη μιλφαρα με πιασιματα και λιγη κυταρριτιδα. Ολα χωρις λεφτα εννοειται
Θα δειτε φωτο της στο viber κατευθειαν. 50αρα, οχι κατι το σουπερ απο εμφανιση. Μια καθημερινη μιλφαρα με πιασιματα και λιγη κυταρριτιδα. Ολα χωρις λεφτα εννοειται
Εδω ειμαι αδελφεΚαλησπέρα.Οποιος θέλει γνωριμία με την γυναίκα μου ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 456
Ξέχασες το πιο σημαντικό. Περιοχή;Καλησπερα μαγκες. Εχω επαφη με ζευγαρι cuckold. Ψαχνουμε αλλους 2 να σκισουμε τη συζυγο σε χοτελ. Θελει ξεφτιλισμα. Υπαρχει γκρουπ στο viber. Θα μιλησουμε απευθειας μαζι του. Συναντηση μονο καθημερινη μεσημερι γαιτι εχουν παιδια. Αυτα. Δε θα απαντησω εδω. Οποιος σοβαρολογει, ας στειλει πμ. Κατα προτιμηση, γεροδεμενοι.

δεν το ξεχασε..απλα μπουρδες λεει να τσιμπησει καμια φωτο απο πουτσα. προφανως και δεν υπαρχει ζευγαρι. μη τσιμπάτεΞέχασες το πιο σημαντικό. Περιοχή;![]()
Υπάρχειδεν το ξεχασε..απλα μπουρδες λεει να τσιμπησει καμια φωτο απο πουτσα. προφανως και δεν υπαρχει ζευγαρι. μη τσιμπάτε
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 456
Τι γίνεται εδω μέσα ρε παιδιά..δεν το ξεχασε..απλα μπουρδες λεει να τσιμπησει καμια φωτο απο πουτσα. προφανως και δεν υπαρχει ζευγαρι. μη τσιμπάτε
Δηλαδή;Υπάρχει
ότι πεις!Υπάρχει
Εχω μιλήσει και με αυτόν και με το ζευγάρι .. υπάρχει κανονικόταταΤι γίνεται εδω μέσα ρε παιδιά..
Δηλαδή;
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 456
Πόλη;Εχω μιλήσει και με αυτόν και με το ζευγάρι .. υπάρχει κανονικότατα
Polysex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 201
Εγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει!!!
Ξέρετε από τι πάσχουν οι περισσότεροι;;; Από ανίατη βαρεμάρα!!! Τα θέλουν όλα στο πιάτο και μάλιστα αν είναι δυνατόν και μασημένα!!!
Φαίνεται αυτό σε όλα τα νήματα που οι περισσότεροι απαξιώνουν τους πορνορεπόρτερ που εχουν σπρώξει χρήμα και χρόνο για να αποκτήσουν εμπειρία και να ενημερώσουν και σκάει ο κάθε τυχάρπαστος και τους λέει προμότορεσ ή φιδέμπορες!!!
Το μεγαλύτερο παράπονο ενός φίλου μου ο οποίος είναι κερατάς γνήσιος chuckold και έψαχνε φάσεις ξέρετε ποιο ήταν;;;;
Όλοι (μου λέει) θέλουν να τους την πάω σπίτι τους να την πηδήξουν, αν γίνεται, για να γλυτώσουν το χοτέλι Και τη μετακίνηση!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
Ξέρετε από τι πάσχουν οι περισσότεροι;;; Από ανίατη βαρεμάρα!!! Τα θέλουν όλα στο πιάτο και μάλιστα αν είναι δυνατόν και μασημένα!!!
Φαίνεται αυτό σε όλα τα νήματα που οι περισσότεροι απαξιώνουν τους πορνορεπόρτερ που εχουν σπρώξει χρήμα και χρόνο για να αποκτήσουν εμπειρία και να ενημερώσουν και σκάει ο κάθε τυχάρπαστος και τους λέει προμότορεσ ή φιδέμπορες!!!
Το μεγαλύτερο παράπονο ενός φίλου μου ο οποίος είναι κερατάς γνήσιος chuckold και έψαχνε φάσεις ξέρετε ποιο ήταν;;;;
Όλοι (μου λέει) θέλουν να τους την πάω σπίτι τους να την πηδήξουν, αν γίνεται, για να γλυτώσουν το χοτέλι Και τη μετακίνηση!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.300
- Πόντοι
- 456
Εγώ που την παω σε χοτελι.. πες του να μου στείλει τηλΕγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
Μασέρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2025
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 201
Θα με ενδιέφερε απλά να κάθομαι σε μία γωνία και να σας παίρνω μάτι, (με ανοιχτό στόμα για να πετάτε τις καπότες)Καλησπερα μαγκες. Εχω επαφη με ζευγαρι cuckold. Ψαχνουμε αλλους 2 να σκισουμε τη συζυγο σε χοτελ. Θελει ξεφτιλισμα. Υπαρχει γκρουπ στο viber. Θα μιλησουμε απευθειας μαζι του. Συναντηση μονο καθημερινη μεσημερι γαιτι εχουν παιδια. Αυτα. Δε θα απαντησω εδω. Οποιος σοβαρολογει, ας στειλει πμ. Κατα προτιμηση, γεροδεμενοι.
ή να σας γλείφω αρχίδια/κώλους όσο εσείς γαμάτε τη γυναίκα.

Αθηνα
Kostas Papan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2026
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 441
Θα συμφωνήσω με τον φίλο!!!!Εγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ζευγάρια και μάλιστα αρκετά. Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει κι όποιος ψάχνει βρίσκει!!!
Βρε άντε γαμηθείτε!!!
Λέει ο φίλος.
Σου δίνουμε τη γυναικα μας, σε τούμπανο ξενοδοχείο στην παραλιακή και μάλιστα ότι εμεις θα φύγουμε και θα μπορεις να διανυκτερεύσεις , και μας λες οτι θα εχει κρύο και πως θα ερθω από ακεί που μένω .
Να μου πληρώσεις το ταξί λέει ο ένας , να ερθετε να με πάρετε λέει ο άλλος .
Μαλάκες έχετε τρελάθει???
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις