Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 288 52,4%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 266 48,4%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 127 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    550

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.402
Πόντοι
6.236
αν καποιο ζευγαρι θελει να βρεθει με 2 παντρεμενους αντρες για την γυναικα του ας στειλει μηνυμα
Οι άντρες είναι παντρεμένοι μεταξύ τους; Τι λεπτομέρεια είναι αυτή! :think:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Είναι φαντασίωση ετών για εμένα και αν και η γυναίκα μου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε τέτοιες ιδέες σκέφτομαι να της το προτείνω. Οχι άμεσα και όχι στο ξέμπαρκο. Να της πετάω μικρά hint ώσπου κάποια στιγμή να μπορώ με μεγαλύτερη άνεση να το πω ώστε να μην ρισκάρω και τον γάμο μου

Κάθε ιδέα σας ευπρόσδεκτη

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206
Είναι φαντασίωση ετών για εμένα και αν και η γυναίκα μου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε τέτοιες ιδέες σκέφτομαι να της το προτείνω. Οχι άμεσα και όχι στο ξέμπαρκο. Να της πετάω μικρά hint ώσπου κάποια στιγμή να μπορώ με μεγαλύτερη άνεση να το πω ώστε να μην ρισκάρω και τον γάμο μου

Έχει ξαναειπωθεί αυτό που θα πω, το συγκεκριμένο γούστο αφορά κυρίως τους άντρες. Πολύ σπάνιο να αρέσει σε κάποια γυναίκα. Μην παρασύρεσαι από τις τσόντες και αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ. Βρες κάτι άλλο να πειραματιστειτε, τόσα υπάρχουν. Μην ρισκάρεις το γάμο σου

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446

ρωτα τη οταν σου παιρνει πιπα "οπως εισαι στημένη δε θα καυλωνες αν σε επαιρνε καποιος ?"
αλλη ιδεα ειναι να βαλεις τσοντα cuckold και να τη ρωτησεις αν θα της αρεσε να την πάρει αλλος ?
Γενικα εκεινη την ωρα που τη ρωτησεις αν σηκωθει αποτομα απο το κρεββατι και βαλει τις φωνες τοτε αστο και πες της εκανα πλακα,αν σου πει τι λες τωρα κλπ σε ηρεμο τονο το εχει σκεφτει και θα το εκανε .

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
ρωτα τη οταν σου παιρνει πιπα "οπως εισαι στημένη δε θα καυλωνες αν σε επαιρνε καποιος ?"
αλλη ιδεα ειναι να βαλεις τσοντα cuckold και να τη ρωτησεις αν θα της αρεσε να την πάρει αλλος ?
Γενικα εκεινη την ωρα που τη ρωτησεις αν σηκωθει αποτομα απο το κρεββατι και βαλει τις φωνες τοτε αστο και πες της εκανα πλακα,αν σου πει τι λες τωρα κλπ σε ηρεμο τονο το εχει σκεφτει και θα το εκανε .
Αν της πω να την παρτουζωνω όσο μου τον έχει στο στόμα μάλλον θα μου το κόψει χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει ξαναειπωθεί αυτό που θα πω, το συγκεκριμένο γούστο αφορά κυρίως τους άντρες. Πολύ σπάνιο να αρέσει σε κάποια γυναίκα. Μην παρασύρεσαι από τις τσόντες και αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ. Βρες κάτι άλλο να πειραματιστειτε, τόσα υπάρχουν. Μην ρισκάρεις το γάμο σου
Δεν διαφωνώ αλλά είναι εμμονή μου. Πίστεψε με δεν ξεκίνησε από τσόντες η εμμονή αυτή

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.102
Πόντοι
201
Με την τωρινή μου κοπέλα θέλουμε να πειραματιστούμε εντελώς και σε τέτοια σκηνικά, επειδή με αλλες κοπελες και ζευγάρια ήδη κάναμε πράγματα… το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα σωστό άτομο για παιχνίδι. Εχουμε μιλήσει με κόσμο, αλλά είτε μας χαλάει κάτι όσον αφορά την εμφάνιση, είτε ο χαρακτήρας… μπορεί κι εμείς να είμαστε κουραστικοί, το δέχομαι, αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να κάνουμε κάτι έτσι απλά για να το κάνουμε.
Εχω μια καλή περίπτωση να σου προτείνω ενός αξιόλογου ατόμου αν θες να το ζήσεις

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Αν της πω να την παρτουζωνω όσο μου τον έχει στο στόμα μάλλον θα μου το κόψει χαχα

Δεν διαφωνώ αλλά είναι εμμονή μου. Πίστεψε με δεν ξεκίνησε από τσόντες η εμμονή αυτή
οκ αν εχεις μια υποψία πες τη το οταν τη γαμας.Το πιστευω οτι δεν ειναι απο τσοντες,σε καταλαβαινω :wink:
Παντως μη φοβασαι να το πεταξεις,θα εκπλαγεις αναπαντεχα

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.906
Πόντοι
206

Εγω δεν ειπα οτι ξεκίνησε από τσόντες, εγω είπα να μην παρασύρεσαι από τσόντες. Επίσης τα απωθημένα μας τα δουλεύουμε δεν χρειάζεται να τα φάει κάποιος άλλος στη μαπα

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
οκ αν εχεις μια υποψία πες τη το οταν τη γαμας.Το πιστευω οτι δεν ειναι απο τσοντες,σε καταλαβαινω :wink:
Παντως μη φοβασαι να το πεταξεις,θα εκπλαγεις αναπαντεχα
Θα γίνει γιατί δεν γίνεται να το κρατάω και μέσα μου τόσο καιρό. Το θέμα είναι το πότε και πως

Εγω δεν ειπα οτι ξεκίνησε από τσόντες, εγω είπα να μην παρασύρεσαι από τσόντες. Επίσης τα απωθημένα μας τα δουλεύουμε δεν χρειάζεται να τα φάει κάποιος άλλος στη μαπα
Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να της κάνω ψυχολογικό πόλεμο

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Θα γίνει γιατί δεν γίνεται να το κρατάω και μέσα μου τόσο καιρό. Το θέμα είναι το πότε και πως

Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να της κάνω ψυχολογικό πόλεμο
ηλικία της ?

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
οκ μια χαρα ηλικια για τετοια φαση,εχει καυλες φουλ,αμα νοιωσει οτι δε θα ξενερωσεις και οτι θα το κανει πρωτα απο ολα για να περασει καλα εκεινη αλλα κι εσυ θα μπει στο τρυπακι.Αλλα να σου πω οτι δεν εχει επιστροφη,σκεψου μετα οτι μπορει να θελει καθε βδομαδα ,μπορει βεβαια και αραιωτερα .

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
οκ μια χαρα ηλικια για τετοια φαση,εχει καυλες φουλ,αμα νοιωσει οτι δε θα ξενερωσεις και οτι θα το κανει πρωτα απο ολα για να περασει καλα εκεινη αλλα κι εσυ θα μπει στο τρυπακι.Αλλα να σου πω οτι δεν εχει επιστροφη,σκεψου μετα οτι μπορει να θελει καθε βδομαδα ,μπορει βεβαια και αραιωτερα .
Ας γίνει και ας γίνεται καθημερινά

DEXERW

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
92
Πόντοι
0

Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.

Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
860
Πόντοι
201
Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.
Θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα;

• Like
Αντιδράσεις: DEXERW

Dhmhtrhs(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
135
Πόντοι
0
Και εγώ πάνω στο σεξ το έχω πετάξει δεν αγριεψε το πήρε χαλαρά και μου λέει όχι άλλα το πήρε χαλαρά πολυ αλλά θα ήθελα να γλύψει άλλον

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom