Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
το νορμαλ οχι ειναι να σου πει....και θα το λεει μεχρι να πει καποια στιγμη ναιΚαι εγώ πάνω στο σεξ το έχω πετάξει δεν αγριεψε το πήρε χαλαρά και μου λέει όχι άλλα το πήρε χαλαρά πολυ αλλά θα ήθελα να γλύψει άλλον
Dhmhtrhs(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή μπορεί να θέλει;το νορμαλ οχι ειναι να σου πει....και θα το λεει μεχρι να πει καποια στιγμη ναι
εννοειται!Δηλαδή μπορεί να θέλει;
Διαγραμμένο μέλος 263018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 860
- Πόντοι
- 201
Ειναι αρκετά πουριτανή οπότε παιχνίδια και βίντεο δεν τα έχω εντάξει στην ζωή μαςΕπειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.
Εννοείται προσοχή αλλά σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα της το πω. Δεν μπορώ να το κρατάω μέσα μου. Το θέμα είναι πότε και πώς
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.583
- Πόντοι
- 3.506
Ξεκίνα από εκεί και αναλόγως την ανταπόκριση κλιμακωνεις.Ειναι αρκετά πουριτανή οπότε παιχνίδια και βίντεο δεν τα έχω εντάξει στην ζωή μας
Ο Vaiosss στα είπε πολύ καλά.
Διαγραμμένο μέλος 263018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 860
- Πόντοι
- 201
Δεν θέλει sex toysλεω εγω... αμα δοκιμάσεις με εναν δονητή την ωρα που σε παίρνει πιπα δεν θα μπει η ιδεα?
Τι φαση; Κοπι πειστ αυτο οου εγραψα βαζεις;Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.
kordinichriss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Και εγώ πάνω στο σεξ το έχω πετάξει δεν αγριεψε το πήρε χαλαρά και μου λέει όχι άλλα το πήρε χαλαρά πολυ αλλά θα ήθελα να γλύψει άλλον .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ -ΓΚΟΜΕΝΑ-ΣΧΕΣΗ-ΣΥΖΥΓΟΣ που δεν θα ηθελε πραγμτικα την ωρα που να γαμιεται να μην ειχε στο στομα ενα ακομα πουτσο..αλλα την ωρα της καυλας οχι πριν ,η στομα θα ηθλε η διπλετα.
δεν θελει το ενα δεν θελει το αλλο...αστο. κρατα το στη φαντασια σου ολο αυτο καλυτεραΔεν θέλει sex toys
φτωχος αγροτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 196
- Πόντοι
- 0
υπαρχουν πολλα ατομα που θα καναν σεξ με τη γυναικα σου, απλα δε ξερουν οτι υπαρχεις εσυ που θελειςΡεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας
φτωχος αγροτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 196
- Πόντοι
- 0
νομιζω οτι για αυτο το σκοπο γινεται το κακ κολντινγκ. δλδ ο γαμιας να ειναι ενα αξεστο ζωο, κτηνος και μεγαλο πουτσο για να μπορει να ξεμουνιασει τη γυναικα ενω ο αντρας της να κοιταει τις αντιδρασεις της, πως φωναζει, τη γλωσσα του σωματος της, τις αντιδρασεις της, την ιδεα οτι του τη σκιζει ενας αλλος , ολα αυτα μαζι . βεβαια εχω δει και πολλα ερασιτεχνικα που ο γαμιας εχει 12 ποντο πουτσο αλλα η γυναικα ειναι χαρουμενη και προθυμη να το ρουφιξει και να γαμηθει μαυτο... εκει δε ξερω τι γινεται, παιζουν αλλα μαλλον. στενες φιλιες κτλ...Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά. Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Αν δεις την γυναίκα σου με κάποιον πολύ γυμνασμένο, με πολύ μεγάλο καβλί, σοβαρές αντοχές κλπ, που θα μπορούσε να σου ξεσκίζει την γυναίκα σου με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς, δεν θα σε πείραζε καθόλου; Δεν στο παίζω έξυπνος, ειλικρινά ρωτάω, προσπαθώ να καταλάβω.
πολυ σωστοςνομιζω οτι για αυτο το σκοπο γινεται το κακ κολντινγκ. δλδ ο γαμιας να ειναι ενα αξεστο ζωο, κτηνος και μεγαλο πουτσο για να μπορει να ξεμουνιασει τη γυναικα ενω ο αντρας της να κοιταει τις αντιδρασεις της, πως φωναζει, τη γλωσσα του σωματος της, τις αντιδρασεις της, την ιδεα οτι του τη σκιζει ενας αλλος , ολα αυτα μαζι . βεβαια εχω δει και πολλα ερασιτεχνικα που ο γαμιας εχει 12 ποντο πουτσο αλλα η γυναικα ειναι χαρουμενη και προθυμη να το ρουφιξει και να γαμηθει μαυτο... εκει δε ξερω τι γινεται, παιζουν αλλα μαλλον. στενες φιλιες κτλ...
Διαγραμμένο μέλος 263018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 860
- Πόντοι
- 201
Επειδή και εγώ σε μικρή κοινωνία ζω, είμαι σίγουρος οτι αν ρωτήσω 10 άντρες στον δρόμο, και οι 10 θα την πήδαγαν. Αυτο που είναι δύσκολο είναι να εμπιστευτείς ατομουπαρχουν πολλα ατομα που θα καναν σεξ με τη γυναικα σου, απλα δε ξερουν οτι υπαρχεις εσυ που θελεις
φτωχος αγροτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 196
- Πόντοι
- 0
οι τσοντες, οι ερασιτεχνικες, ειναι πραγματικα γεγονοτα. απλα υπαρχει και μια καμεραΈχει ξαναειπωθεί αυτό που θα πω, το συγκεκριμένο γούστο αφορά κυρίως τους άντρες. Πολύ σπάνιο να αρέσει σε κάποια γυναίκα. Μην παρασύρεσαι από τις τσόντες και αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ. Βρες κάτι άλλο να πειραματιστειτε, τόσα υπάρχουν. Μην ρισκάρεις το γάμο σου
Άσχετη απάντηση.οι τσοντες, οι ερασιτεχνικες, ειναι πραγματικα γεγονοτα. απλα υπαρχει και μια καμερα
Cuckwannabe
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2021
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Σιγουρο αυτουπαρχουν πολλα ατομα που θα καναν σεξ με τη γυναικα σου, απλα δε ξερουν οτι υπαρχεις εσυ που θελεις
Διαγραμμένο μέλος 263018
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2025
- Like
- 860
- Πόντοι
- 201
Σήμερα σκέφτομαι όσο μου κάνει στοματικό, να την δαχτυλωνω έντονα και αν της αρέσει να της πω μετά το σεξ ότι παρατήρησα πόσο καυλωνε όσο είχε δύο τρύπες της γεμάτες.
Γενικά σκέφτομαι να πετάω τέτοια hint μέχρι να νιώσω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να της μιλήσω πιο συγκεκριμένα, αν βρεθεί ποτέ αυτή η στιγμή.
Τι λέτε συναγωνιστές;
Γενικά σκέφτομαι να πετάω τέτοια hint μέχρι να νιώσω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να της μιλήσω πιο συγκεκριμένα, αν βρεθεί ποτέ αυτή η στιγμή.
Τι λέτε συναγωνιστές;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.583
- Πόντοι
- 3.506
Η συγκεκριμένη πρακτική είναι πολύ συνήθης και δεν προσομοιάζει σε αυτό που έχεις θέσει ως στόχο. Καλύτερα να το κάνεις αυτό οταν παίζετε με δονητές. Δηλαδή όταν τη παίρνεις και πιπώνει ταυτόχρονα βεντουζωμένο δονητή, οταν σε ρουφάει και έχει ταυτόχρονα μεσα της δονητή ή οταν τη πηδας και έχει ταυτόχρονα και την άλλη τρύπα της γεμάτη.Σήμερα σκέφτομαι όσο μου κάνει στοματικό, να την δαχτυλωνω έντονα και αν της αρέσει να της πω μετά το σεξ ότι παρατήρησα πόσο καυλωνε όσο είχε δύο τρύπες της γεμάτες.
Τι λέτε συναγωνιστές;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις