Οι άντρες είναι παντρεμένοι μεταξύ τους; Τι λεπτομέρεια είναι αυτή!αν καποιο ζευγαρι θελει να βρεθει με 2 παντρεμενους αντρες για την γυναικα του ας στειλει μηνυμα
Τελευταία τροποποίηση:
Οι άντρες είναι παντρεμένοι μεταξύ τους; Τι λεπτομέρεια είναι αυτή!αν καποιο ζευγαρι θελει να βρεθει με 2 παντρεμενους αντρες για την γυναικα του ας στειλει μηνυμα
φιλοι καρδιακοι που τους αρεσει η ξιφομαχια!Οι άντρες είναι παντρεμένοι μεταξύ τους;![]()
μπαααααφιλοι καρδιακοι που τους αρεσει η ξιφομαχια!
Η αλληλεγγύη των παντρεμένων αν έχεις ακουστά.Οι άντρες είναι παντρεμένοι μεταξύ τους; Τι λεπτομέρεια είναι αυτή!![]()
Έχει ξαναειπωθεί αυτό που θα πω, το συγκεκριμένο γούστο αφορά κυρίως τους άντρες. Πολύ σπάνιο να αρέσει σε κάποια γυναίκα. Μην παρασύρεσαι από τις τσόντες και αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ. Βρες κάτι άλλο να πειραματιστειτε, τόσα υπάρχουν. Μην ρισκάρεις το γάμο σουΕίναι φαντασίωση ετών για εμένα και αν και η γυναίκα μου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε τέτοιες ιδέες σκέφτομαι να της το προτείνω. Οχι άμεσα και όχι στο ξέμπαρκο. Να της πετάω μικρά hint ώσπου κάποια στιγμή να μπορώ με μεγαλύτερη άνεση να το πω ώστε να μην ρισκάρω και τον γάμο μου
Κάθε ιδέα σας ευπρόσδεκτη
ρωτα τη οταν σου παιρνει πιπα "οπως εισαι στημένη δε θα καυλωνες αν σε επαιρνε καποιος ?"Είναι φαντασίωση ετών για εμένα και αν και η γυναίκα μου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε τέτοιες ιδέες σκέφτομαι να της το προτείνω. Οχι άμεσα και όχι στο ξέμπαρκο. Να της πετάω μικρά hint ώσπου κάποια στιγμή να μπορώ με μεγαλύτερη άνεση να το πω ώστε να μην ρισκάρω και τον γάμο μου
Αν της πω να την παρτουζωνω όσο μου τον έχει στο στόμα μάλλον θα μου το κόψει χαχαρωτα τη οταν σου παιρνει πιπα "οπως εισαι στημένη δε θα καυλωνες αν σε επαιρνε καποιος ?"
αλλη ιδεα ειναι να βαλεις τσοντα cuckold και να τη ρωτησεις αν θα της αρεσε να την πάρει αλλος ?
Γενικα εκεινη την ωρα που τη ρωτησεις αν σηκωθει αποτομα απο το κρεββατι και βαλει τις φωνες τοτε αστο και πες της εκανα πλακα,αν σου πει τι λες τωρα κλπ σε ηρεμο τονο το εχει σκεφτει και θα το εκανε .
Δεν διαφωνώ αλλά είναι εμμονή μου. Πίστεψε με δεν ξεκίνησε από τσόντες η εμμονή αυτήΈχει ξαναειπωθεί αυτό που θα πω, το συγκεκριμένο γούστο αφορά κυρίως τους άντρες. Πολύ σπάνιο να αρέσει σε κάποια γυναίκα. Μην παρασύρεσαι από τις τσόντες και αυτά που διαβάζεις στο ίντερνετ. Βρες κάτι άλλο να πειραματιστειτε, τόσα υπάρχουν. Μην ρισκάρεις το γάμο σου
Εχω μια καλή περίπτωση να σου προτείνω ενός αξιόλογου ατόμου αν θες να το ζήσειςΜε την τωρινή μου κοπέλα θέλουμε να πειραματιστούμε εντελώς και σε τέτοια σκηνικά, επειδή με αλλες κοπελες και ζευγάρια ήδη κάναμε πράγματα… το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα σωστό άτομο για παιχνίδι. Εχουμε μιλήσει με κόσμο, αλλά είτε μας χαλάει κάτι όσον αφορά την εμφάνιση, είτε ο χαρακτήρας… μπορεί κι εμείς να είμαστε κουραστικοί, το δέχομαι, αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να κάνουμε κάτι έτσι απλά για να το κάνουμε.
οκ αν εχεις μια υποψία πες τη το οταν τη γαμας.Το πιστευω οτι δεν ειναι απο τσοντες,σε καταλαβαινωΑν της πω να την παρτουζωνω όσο μου τον έχει στο στόμα μάλλον θα μου το κόψει χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν διαφωνώ αλλά είναι εμμονή μου. Πίστεψε με δεν ξεκίνησε από τσόντες η εμμονή αυτή
Εγω δεν ειπα οτι ξεκίνησε από τσόντες, εγω είπα να μην παρασύρεσαι από τσόντες. Επίσης τα απωθημένα μας τα δουλεύουμε δεν χρειάζεται να τα φάει κάποιος άλλος στη μαπαΑν της πω να την παρτουζωνω όσο μου τον έχει στο στόμα μάλλον θα μου το κόψει χαχα
Δεν διαφωνώ αλλά είναι εμμονή μου. Πίστεψε με δεν ξεκίνησε από τσόντες η εμμονή αυτή
Θα γίνει γιατί δεν γίνεται να το κρατάω και μέσα μου τόσο καιρό. Το θέμα είναι το πότε και πωςοκ αν εχεις μια υποψία πες τη το οταν τη γαμας.Το πιστευω οτι δεν ειναι απο τσοντες,σε καταλαβαινω
Παντως μη φοβασαι να το πεταξεις,θα εκπλαγεις αναπαντεχα
Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να της κάνω ψυχολογικό πόλεμοΕγω δεν ειπα οτι ξεκίνησε από τσόντες, εγω είπα να μην παρασύρεσαι από τσόντες. Επίσης τα απωθημένα μας τα δουλεύουμε δεν χρειάζεται να τα φάει κάποιος άλλος στη μαπα
ηλικία της ?Θα γίνει γιατί δεν γίνεται να το κρατάω και μέσα μου τόσο καιρό. Το θέμα είναι το πότε και πως
Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να της κάνω ψυχολογικό πόλεμο
31ηλικία της ?
οκ μια χαρα ηλικια για τετοια φαση,εχει καυλες φουλ,αμα νοιωσει οτι δε θα ξενερωσεις και οτι θα το κανει πρωτα απο ολα για να περασει καλα εκεινη αλλα κι εσυ θα μπει στο τρυπακι.Αλλα να σου πω οτι δεν εχει επιστροφη,σκεψου μετα οτι μπορει να θελει καθε βδομαδα ,μπορει βεβαια και αραιωτερα .
Ας γίνει και ας γίνεται καθημερινάοκ μια χαρα ηλικια για τετοια φαση,εχει καυλες φουλ,αμα νοιωσει οτι δε θα ξενερωσεις και οτι θα το κανει πρωτα απο ολα για να περασει καλα εκεινη αλλα κι εσυ θα μπει στο τρυπακι.Αλλα να σου πω οτι δεν εχει επιστροφη,σκεψου μετα οτι μπορει να θελει καθε βδομαδα ,μπορει βεβαια και αραιωτερα .
Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.Είναι φαντασίωση ετών για εμένα και αν και η γυναίκα μου δεν είναι τόσο ανοιχτή σε τέτοιες ιδέες σκέφτομαι να της το προτείνω. Οχι άμεσα και όχι στο ξέμπαρκο. Να της πετάω μικρά hint ώσπου κάποια στιγμή να μπορώ με μεγαλύτερη άνεση να το πω ώστε να μην ρισκάρω και τον γάμο μου
Θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα;Επειδή περασα κι εγω απο ολο αυτο, να ξερεις οτι χρειάζεται χρονο και προσπάθεια. Σιγα σιγά με κανα βιντεο, με βοηθήματα με ατάκες κατα την ωρα του σεξ. Πολυ διακρτικα ομως. Αναλογα το πως θα ανταποκρίνεται σε ολο αυτο θα ξερεις και πως να το προχωρήσεις. Οι πιθανότητες παντως ειναι μικρές. Εγω ετυχε να ειμαι τυχερος και να ζησω αυτη τη φαντασίωση αλλα δεν ισχυει για τους περισσότερους. Καλη τύχη εύχομαι και με προσοχή γιατι οντως δεν ανιζειυνα χαλασεις το γαμο σου.
ΦυσικαΘα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα;