Kostas.dmp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 201
Υπέροχη κωλαρα για άγρια γούστα..άλλο πράγμα.........γνήσιο.
![]()
Υπέροχη κωλαρα για άγρια γούστα..άλλο πράγμα.........γνήσιο.
![]()
Καμία έτσι Καλή γεμάτουλα που κάνει συναντήσεις έχουμε?
Έτσι ακαποτο κάρφωμαάλλο πράγμα.........γνήσιο.
![]()
ε&αυτη δουλεια κανει χειρονακτικη!!!χα χα!!πρωί πρωί μου στέλνει η γυναίκα από το σπίτι ενώ είμαι δουλειά τι κάνεις;
πας σπίτι και σκίζεις όλες τις τρύπες τηςπρωί πρωί μου στέλνει η γυναίκα από το σπίτι ενώ είμαι δουλειά τι κάνεις;
καλή έχει πάει κανείς;![]()
Αφροδίτη εκρηκτική γυναικάρα
Γειά σου αγορίνα. Είμαι η Αφροδίτη 42 χρονών, μια χυμώδης γυναικάρα με φονικές καμπύλες που κολάζουν. Σε περιμένω στο ξενοδοχείο Μπορα Μπορα στη Νέα Φιλαδέλφεια να τις απολαύσεις μαζί με πολυυυυ καυλα. Κάλεσε με στο τηλέφωνο 690 9119933 Αποκρύψεις δεν απαντώ! 10 το πρωί έως τις 20:00 το βραδύ...kanesex.com
προ 5ετίας που ειχα πάρει..καλή έχει πάει κανείς;
Αυτή είναι τρύπα. Παχουλή και ζουμερη όπως πρέπειπρωί πρωί μου στέλνει η γυναίκα από το σπίτι ενώ είμαι δουλειά τι κάνεις;
Φίλε, είναι ότι πρέπει αυτή η γυναίκα για να μη σηκώνεσαι από το κρεβάτι! Αν κάνει κι καλή πίπα μαζί με κώλο, τοτε ....... Πρέπει να παίρνεις βιταμίνες χαχαχαχαχααυτό έκανα μόλις γύρισα
Μόλις μπήκα ξεκίνησε την πίπα κατευθείαν στα γόνατα είναι και λίγο αφρατουλα φορούσε και διχτυοτο με περίμενε πως και πως
Είναι ακριβώς όπως πρέπει στα κιλά….χουμερη χοντρή μουναρα….αστο άμα αδυνατήσει θα την χωρίσω….Αυτή είναι τρύπα. Παχουλή και ζουμερη όπως πρέπει
Αμα κάνει καλή πίπα λέει αστοοοο….δακρύζει στην πίπα της αρέσει πολύ να το βάζει όλο μέσα…Φίλε, είναι ότι πρέπει αυτή η γυναίκα για να μη σηκώνεσαι από το κρεβάτι! Αν κάνει κι καλή πίπα μαζί με κώλο, τοτε ....... Πρέπει να παίρνεις βιταμίνες χαχαχαχαχα
Σε ζηλεύω φίλε με τη γυναίκα που έχεις!Είναι ακριβώς όπως πρέπει στα κιλά….χουμερη χοντρή μουναρα….αστο άμα αδυνατήσει θα την χωρίσω….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα κάνει καλή πίπα λέει αστοοοο….δακρύζει στην πίπα της αρέσει πολύ να το βάζει όλο μέσα…
Όντως σε ζηλεύω κι να τη χαίρεσαι κι να περνάτε πάντα καλαΌταν λείπουν τα παιδιά γίνετε το έλα να δεις
Ευχαριστώ πολύ….Όντως σε ζηλεύω κι να τη χαίρεσαι κι να περνάτε πάντα καλα
Με τέτοιο χυμώδες μουνι σίγουρα είναι καλή η μέραΤην καλημέρα μου σε όλους!!!
υπάρχει κάποιο τηλ.Λοιπόν σημερινή κατάθεση στην κυρία της αγγελίας.
![]()
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Υπάρχουν θετικά κι αρκετά αρνητικά.
Είναι πολύ πολύ εύσωμη, με τεράστιο στήθος για τους λάτρεις του είδους, επικοινωνιακή, πιάνει συζήτηση κι τρώει χρόνο μπόλικο. Παίζει με το κινητό της απεριόριστα λες κι δεν είσαι εκεί.
Στα θετικά τώρα. Κάνεις μπανάκι, είναι αρκετά καθαρή, κάνει αρκετά καλό μασαζακι ,δέχεται γλυψιματα παντού, αρκετές φωνιυλες κι κραβιτσες την ώρα του σεξ που μοιάζουν ψεύτικες, αλλά οκ! Δε βιάζεται καθόλου μεν αλλά το περισσότερο χρόνο ασχολείται με το κινητό της. Εσύ λες κι δεν υπάρχεις ένα πράγμα!!!
Τα αρνητικά τώρα. Είναι ξεπετα καθαρά, μια φορά κι μετά πιάνει το κινητό κι δε λέει να το αφήσει.
Εντυπώσεις; Κι η μια φορά ήταν χάσιμο χρόνου κι χρήματος. Να φανταστείτε ότι ντύθηκαν κι έφυγα κι σηκώθηκε όταν άνοιγα τη πόρτα!
Πάντα λέω τη προσωπική μου εμπειρία κι άποψη.
Προσωπικά ούτε κι αν με πληρώσει εκείνη δε πάω ξανά! Πέταξα τα χρήματα μου
Υ.Γ. οι φωτό δικές της μεν, αλλά παλιές. Είναι πιο εύσωμη κι με αρκετή κυτταρίτιδα
Εννοείται πως οχι, εκτός του ότι είναι παλιό το σκηνικό, το διέγραψα με τη μία!υπάρχει κάποιο τηλ.
Φιλε μου τον σταυρό σου κανεις που σου ετυχε τετοια καυλα για γυναικα...!!!! η δικια μου εστειλε λιστα σουπερ μαρκετ...πρωί πρωί μου στέλνει η γυναίκα από το σπίτι ενώ είμαι δουλειά τι κάνεις;