SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.364
- Πόντοι
- 6.246
sexy lady!!!
Τελικά η Σόνια είναι διαθέσιμη;Σονια Ελευσινα 33
kayla gynaika!!!
Τόσες φορές που την είδες δεν είναι σα να τη γαμησες κιολας;Τελικά η Σόνια είναι διαθέσιμη;
Κάνει συναντήσεις φίλε μου?Σονια Ελευσινα 8
Αυτή φίλε μου είναι ιδιωτικής χρήσης?..Καλησπερες
ποσο πηγε το μαλλι;Λοιπόν σημερινή κατάθεση στην κυρία της αγγελίας.
![]()
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Υπάρχουν θετικά κι αρκετά αρνητικά.
Είναι πολύ πολύ εύσωμη, με τεράστιο στήθος για τους λάτρεις του είδους, επικοινωνιακή, πιάνει συζήτηση κι τρώει χρόνο μπόλικο. Παίζει με το κινητό της απεριόριστα λες κι δεν είσαι εκεί.
Στα θετικά τώρα. Κάνεις μπανάκι, είναι αρκετά καθαρή, κάνει αρκετά καλό μασαζακι ,δέχεται γλυψιματα παντού, αρκετές φωνιυλες κι κραβιτσες την ώρα του σεξ που μοιάζουν ψεύτικες, αλλά οκ! Δε βιάζεται καθόλου μεν αλλά το περισσότερο χρόνο ασχολείται με το κινητό της. Εσύ λες κι δεν υπάρχεις ένα πράγμα!!!
Τα αρνητικά τώρα. Είναι ξεπετα καθαρά, μια φορά κι μετά πιάνει το κινητό κι δε λέει να το αφήσει.
Εντυπώσεις; Κι η μια φορά ήταν χάσιμο χρόνου κι χρήματος. Να φανταστείτε ότι ντύθηκαν κι έφυγα κι σηκώθηκε όταν άνοιγα τη πόρτα!
Πάντα λέω τη προσωπική μου εμπειρία κι άποψη.
Προσωπικά ούτε κι αν με πληρώσει εκείνη δε πάω ξανά! Πέταξα τα χρήματα μου
Υ.Γ. οι φωτό δικές της μεν, αλλά παλιές. Είναι πιο εύσωμη κι με αρκετή κυτταρίτιδα
70€ μου ζήτησε αλλά βάλε κι τα έξοδα να έρθω από Κόρινθο πήγε ένα 100αρι το μαλλιποσο πηγε το μαλλι;
Περιοχή?70€ μου ζήτησε αλλά βάλε κι τα έξοδα να έρθω από Κόρινθο πήγε ένα 100αρι το μαλλι
Ψήνεσαι να τη συναντήσεις;Περιοχή?
Μαύρο δαγκωτο, σαν να λέμεΛοιπόν σημερινή κατάθεση στην κυρία της αγγελίας.
![]()
Μασαζ και χαλαρωση με δωρακι...
Ειμαι η ρενα.. κάνω μασαζακι αισθησιακό και με δυνατό τελείωμα με το κατάλληλο δωρακι ...εχω και δικό μ χώρο.... κάνω καί αυταρχικό ????kanesex.com
Υπάρχουν θετικά κι αρκετά αρνητικά.
Είναι πολύ πολύ εύσωμη, με τεράστιο στήθος για τους λάτρεις του είδους, επικοινωνιακή, πιάνει συζήτηση κι τρώει χρόνο μπόλικο. Παίζει με το κινητό της απεριόριστα λες κι δεν είσαι εκεί.
Στα θετικά τώρα. Κάνεις μπανάκι, είναι αρκετά καθαρή, κάνει αρκετά καλό μασαζακι ,δέχεται γλυψιματα παντού, αρκετές φωνιυλες κι κραβιτσες την ώρα του σεξ που μοιάζουν ψεύτικες, αλλά οκ! Δε βιάζεται καθόλου μεν αλλά το περισσότερο χρόνο ασχολείται με το κινητό της. Εσύ λες κι δεν υπάρχεις ένα πράγμα!!!
Τα αρνητικά τώρα. Είναι ξεπετα καθαρά, μια φορά κι μετά πιάνει το κινητό κι δε λέει να το αφήσει.
Εντυπώσεις; Κι η μια φορά ήταν χάσιμο χρόνου κι χρήματος. Να φανταστείτε ότι ντύθηκαν κι έφυγα κι σηκώθηκε όταν άνοιγα τη πόρτα!
Πάντα λέω τη προσωπική μου εμπειρία κι άποψη.
Προσωπικά ούτε κι αν με πληρώσει εκείνη δε πάω ξανά! Πέταξα τα χρήματα μου
Υ.Γ. οι φωτό δικές της μεν, αλλά παλιές. Είναι πιο εύσωμη κι με αρκετή κυτταρίτιδα
Εννοείται, από μένα ούτε με σφαίρες ξανά!Μαύρο δαγκωτο, σαν να λέμε
Αν θέλεις να τη συναντήσεις πάντως, σου εύχομαι καλή τύχη!!!Περιοχή?