You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Casa Babylon
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 556K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καλησπέρα,μηπως θυμάται κάποιος πως λέγεται μια κοπέλα από Ουκρανία γύρω στα 28,30 με κάπως κατσαρό μελαχρινό μαλλί ωραίο σώμα προς το ψηλή?Αν υπάρχει και Ινστα θα το εκτιμούσα η τουλάχιστον ένα όνομα.
Αγαπάμε ουκρανες
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.440
- Πόντοι
- 9.086
Το καλύτερο και ποιοτικότερο μαγαζί by far
Αγρυπνία κάνουν εκεί μέσα μου φαίνεται. Πάντως εγώ μέχρι να κλείσει μαγαζί δεν έχω μείνει ποτέ μου.Πέρασα πριν λίγες μέρες σε πολύ πρώιμη ώρα. Σχεδόν ξημέρωνε. Ήπια ένα ποτό και έφυγα. Εντύπωση μου έκαναν οι πολλές κοπέλες και ότι ακόμα ήταν πελάτες στο μαγαζί. Θα επανέλθω
Αγρυπνία κάνουν εκεί μέσα μου φαίνεται. Πάντως εγώ μέχρι να κλείσει μαγαζί δεν έχω μείνει ποτέ μου.
Για τόσο μικρό μαγαζί μαζεύει πολύ κόσμο
Αναστασία καλή;
ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?Την γνωστή Εύα απο AQ? Έπαιξε καμία αναβάθμιση στο πριβέ του μπάμπλυλον ή έχουμε μείνει στα κλασικά της?
ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?
Τελικά πηγές;
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.Τελικά πηγές;
Αλλά ειναι υπεροχή σε ολα τα αλλά.
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.
Ίσως την επόμενη φορά. Μερικές το κάνουν αυτό για να έχουν επαναληπτικό
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.725
- Πόντοι
- 8.345
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.
Αφού βαριέστε να διαβάσετε ας το ξαναγράψουμε, η συγκεκριμένη ούτε την επόμενη και ούτε προκείται. ακόμα και αν ξαναμπεί ο Λεβέντης στην Βουλή.Ίσως την επόμενη φορά. Μερικές το κάνουν αυτό για να έχουν επαναληπτικό
Και το τέρμα εχει γκολκίπερ αλλά γκολ μπαίνουν......ετσι εχω ακούσει.Αφού βαριέστε να διαβάσετε ας το ξαναγράψουμε, η συγκεκριμένη ούτε την επόμενη και ούτε προκείται. ακόμα και αν ξαναμπεί ο Λεβέντης στην Βουλή.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.725
- Πόντοι
- 8.345
Μακάρι να καταφέρεις να βάλεις γκολ, στο εύχομαι αλήθεια, απλά κάποιες είναι σαν ταράτσα.Και το τέρμα εχει γκολκίπερ αλλά γκολ μπαίνουν......ετσι εχω ακούσει.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
Σώμα θάνατος?ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?
Για κάνε μια μικρή περιγραφή
1.70 υψος....φυσικά προς το μεγάλο στήθος. ευαίσθητη ρογα, μοντελε γεροδεμένο, μαύρο κοντο μαλλί, γλυκοπεριεργο προσωπο.Σώμα θάνατος?
Για κάνε μια μικρή περιγραφή
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.725
- Πόντοι
- 8.345
Αν λέμε όντως για την πρώην Εύα του AQ, (Emma στο Babylon) το στήθος της είναι πλαστικό, D με D+ περίπου, έχω κάνα πεντάμηνο να την δω, τελευταία φορά ήταν ακόμα στο AQ.
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου παλαιότερα πρέπει να ήταν στο B+-C πάλι πλαστικό.
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου παλαιότερα πρέπει να ήταν στο B+-C πάλι πλαστικό.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις