Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα,μηπως θυμάται κάποιος πως λέγεται μια κοπέλα από Ουκρανία γύρω στα 28,30 με κάπως κατσαρό μελαχρινό μαλλί ωραίο σώμα προς το ψηλή?Αν υπάρχει και Ινστα θα το εκτιμούσα η τουλάχιστον ένα όνομα.
Αγρυπνία κάνουν εκεί μέσα μου φαίνεται. Πάντως εγώ μέχρι να κλείσει μαγαζί δεν έχω μείνει ποτέ μου.Πέρασα πριν λίγες μέρες σε πολύ πρώιμη ώρα. Σχεδόν ξημέρωνε. Ήπια ένα ποτό και έφυγα. Εντύπωση μου έκαναν οι πολλές κοπέλες και ότι ακόμα ήταν πελάτες στο μαγαζί. Θα επανέλθω
Αγρυπνία κάνουν εκεί μέσα μου φαίνεται. Πάντως εγώ μέχρι να κλείσει μαγαζί δεν έχω μείνει ποτέ μου.
Αναστασία καλή;
ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?Την γνωστή Εύα απο AQ? Έπαιξε καμία αναβάθμιση στο πριβέ του μπάμπλυλον ή έχουμε μείνει στα κλασικά της?
ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.Τελικά πηγές;
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.
Αλλά ειναι υπεροχή σε ολα τα αλλά.
Εγινε επαφή.στο μεγάλο prive.........η κοπέλα ,σε εμένα τουλάχιστον , δεν το έδωσε.
Αλλά ειναι υπεροχή σε ολα τα αλλά.
Αφού βαριέστε να διαβάσετε ας το ξαναγράψουμε, η συγκεκριμένη ούτε την επόμενη και ούτε προκείται. ακόμα και αν ξαναμπεί ο Λεβέντης στην Βουλή.Ίσως την επόμενη φορά. Μερικές το κάνουν αυτό για να έχουν επαναληπτικό
Και το τέρμα εχει γκολκίπερ αλλά γκολ μπαίνουν......ετσι εχω ακούσει.Αφού βαριέστε να διαβάσετε ας το ξαναγράψουμε, η συγκεκριμένη ούτε την επόμενη και ούτε προκείται. ακόμα και αν ξαναμπεί ο Λεβέντης στην Βουλή.
Μακάρι να καταφέρεις να βάλεις γκολ, στο εύχομαι αλήθεια, απλά κάποιες είναι σαν ταράτσα.Και το τέρμα εχει γκολκίπερ αλλά γκολ μπαίνουν......ετσι εχω ακούσει.
Σώμα θάνατος?ΕΥΑ-ΕΜΜΑ είναι μια ψηλή μελαχρινή, κοντό μαλλί με σωμα θάνατο? κανει αυτή τίποτε στο prive?
1.70 υψος....φυσικά προς το μεγάλο στήθος. ευαίσθητη ρογα, μοντελε γεροδεμένο, μαύρο κοντο μαλλί, γλυκοπεριεργο προσωπο.Σώμα θάνατος?
Για κάνε μια μικρή περιγραφή