Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πελάτες ή εργαζόμενες;
η βυζαρου η βικτωρια ηταν?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!nacho παιχτουρα πολυ χαιρομαι οταν σε βλεπω ενεργο στο φορουμ.τα μαγαζακια ας κανουν οτι νομιζουν,εμεις παντα θα ειμαστε στο κυνηγι του καλυτερου vfm κ γι αυτο γραφουν οι πιο πολλοι εδω μεσα...
υ.γ. γαμα τα γαβρακια μια ακομα φορα να γουσταρουν!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Δυστυχώς,λόγω εργασιακών και οικονομικών δυσκολιών,αναγκάζομαι και λείπω από Αθήνα,ανά διαστήματα,και δεν είχα τη δυνατότητα για στριποεξορμήσεις!
Ετοιμάζω μια καλή έξοδο,όμως,και θα ενημερώσω!
Υπάρχει και στα υπ'όψιν,όπως διέκρινα,καινούργιο ίδρυμα στο σημείο του παλιού Wall Street.
Υ.Γ:Οι γαύροι είναι ήδη τέζα φέτος.Το θέμα είναι,πλέον,τι θα γίνει στον τελικό με βάζελο!![]()
Γεια σου,φίλε,Βασίλη!Χρόνια Πολλά Μέγιστε!!!!
Το χάλασαν το μαγαζί και εδώ...Άρχισαν τα ίδια με το alca το Fbi κτλ...
'Όταν δουν πως έχουν ωραίες γκόμενες αρχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στις τιμές...!
παιζουνε "σπονσορες" παντος ειδους γι αυτο...Εμένα παίδες μου 'χε κάνει εντύπωση οτι οι κοπέλες κάνουν ελάχιστες γύρες για να ψαρέψουν χορούς-ποτάκια κλπ. Πριν κανα 2 βδομάδες που 'χα περάσει είχαν απηυδήσει οι πελάτες και πήγαιναν και τις έπαιρναν αυτοί από το μπαρ που άραζαν αυτές.
πιστεύει κάποιος ότι πραγματικά οι κοπέλες αυτή την εποχή ζουν από τους χορούς και από τα ποτά? όπως τα λες..παιζουνε "σπονσορες" παντος ειδους γι αυτο...
πιστεύει κάποιος ότι πραγματικά οι κοπέλες αυτή την εποχή ζουν από τους χορούς και από τα ποτά? όπως τα λες..
ή συγκεκριμένοι "αγαπούληδες" ή εξωσχολικές δραστηριότητες..
Γιαυτο και δεν περναμε ουτε απεξω πλεονΗ φάση με αυτά τα μαγαζιά έχει τελειώσει...Το έχω γράψει πολλές φορές,πάνε τα καλά χρόνια που είχε γκόμενες όμορφες και γινόταν πανικός...Τώρα ούτε το Σάββατο δεν έχει κόσμο πλέον...