You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απώλεια Πατέρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλημέρα. Το 2026 να σας φέρει αισιοδοξία, θετικότητα, ευνοϊκοτητα & χαρά.Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Ας αναπαυθεί η ψυχή του πατέρα σου.
Με τι θεραπεία αντιμετωπίστηκε η ψωριασικη αρθρίτιδα?
Με συνταγογράφηση από στρατιωτικό ιατρό ακριβού χαπιού του Εοππυ…Δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα κάτι από RΚαλημέρα. Το 2026 να σας φέρει αισιοδοξία, θετικότητα, ευνοϊκοτητα & χαρά.
Ας αναπαυθεί η ψυχή του πατέρα σου.
Με τι θεραπεία αντιμετωπίστηκε η ψωριασικη αρθρίτιδα?
Με συνταγογράφηση από στρατιωτικό ιατρό ακριβού χαπιού του Εοππυ…Δεν θυμάμαι ακριβώς όνομα κάτι από R
Renflexis
Rinvoq
Remicade
Remsima
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.911
- Πόντοι
- 456
Συλλυπητήρια στον άνθρωπο και κρίμα για την περιπέτεια που έζησε.
Αλλά τέτοια δυνατή σχέση με τον πατέρα ούτε εγώ την έχω ζήσει με τον δικό μου και χαίρομαι να διαβάζω τέτοια ποστ, όσον αφορα το δέσιμο.
Δυστυχώς υπάρχουν και και καθάρματα πατεράδες οπότε εννοείται δεν αξίζουν κανένα σεβασμό.
Αλλά τέτοια δυνατή σχέση με τον πατέρα ούτε εγώ την έχω ζήσει με τον δικό μου και χαίρομαι να διαβάζω τέτοια ποστ, όσον αφορα το δέσιμο.
Δυστυχώς υπάρχουν και και καθάρματα πατεράδες οπότε εννοείται δεν αξίζουν κανένα σεβασμό.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.583
- Πόντοι
- 21.395
Rinvoq ειναι ενα χαπι που παιρνει πολυ κοντινο μου προσωπο για την ρευματοειδη αρθριτιδα.Renflexis
Rinvoq
Remicade
Remsima
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.332
- Πόντοι
- 201
Αδερφέ έχασα τον πατέρα μ από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής σε σχεδόν 3 ώρες …. Μ είχε πει κάποτε ο γεράκος μου , οτι η καλύτερη γκομενα του αντρα είναι ο. Πατερας , κ έλεγα τι λέει …. Έπρεπε να τον χάσω για να το καταλάβω … Να είναι καλά εκεί π είναι οι ψυχές τους ..cheers !!
Καλησπέρα. Έχει δει βελτίωση?Rinvoq ειναι ενα χαπι που παιρνει πολυ κοντινο μου προσωπο για την ρευματοειδη αρθριτιδα.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.583
- Πόντοι
- 21.395
Με αυτό ναι, αν και το παίρνει μόνο 2 μήνες.Καλησπέρα. Έχει δει βελτίωση?
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 456
Ζωη σε λογου σας Αδερφε ! . Τεραστιο μηνυμα! . Ναι ! Οι εξετασεις πρεπει να μπουν στη Ζωη μας !! ( Οπως αλλες Χωρες ) , Εδω παρατηρω μια κατασταση = Ελα μωρε - Ενταξει - Δεν εχω κατι..... Η Προληψη και η γνωση στα σημαδια που μας δινει το σωμα! - παιδια ειναι Η Μεγαλητερη Θεραπεια ! ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ !Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Γιαυτο και καθε Χρονο ευχομαστε ' Υγεια πανω απ'Ολα ! ' Δεν ειναι μονο Η Ευχη ! Αλλα Η παροτρυνση να κανουμε κατι εμεις για Αυτο !!!.
Και παλι Τα Ολοψυχα μου Συλλυπητηρια ! Καλο Υπολοιπο ! Godspeed !!
Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 456
Σοφο ! , Μεγαλη κουβεντα/Σωστη !!!!!Συλληπητήρια φίλε, να είσαι καλά να τον θυμάσαι .
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Εδώ μην γράφεις τίποτε για οικογενειακές τραγωδίες . Μπορεί το 99.999% των μελών να είναι εντάξει,
αλλά τα υπόλοιπα , κάποια στιγμή θα το σχολιάσουν με αισχρό τρόπο .
Your_Joker_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2025
- Like
- 197
- Πόντοι
- 0
Αγαπητέ μυστη, η απωλεια τοσου οικείου προσωπου, σε οποια ηλικια κι αν εισαι, ειναι σκληρη.. να θυμασαι παντα οτι σε λατρευε & οτι δε θα θελε να στεναχωριεσαι..θα θελε να ζεις ευτυχισμενος απο δω και περα τη ζωη σου.. να τον θυμασαι με αγσπη φιλε μου.κουραγιο.Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 50.964
- Πόντοι
- 16.411
Τα θερμά μου συλλυπητήρια.Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Τα συλλυπητήρια μου αξιότιμε Συναγωνιστή.Καλησπέρα στους αγωνιστές του μπου και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν ακόμα τα Χριστούγεννα…Είχα την τύχη τα τελευταία 32 χρόνια της ζωής μου να έχω έναν πατέρα αγωνιστή,παλικάρι,λεβέντη μα πάνω από όλα φίλο μου και στήριγμα μου ακόμα και αν δεν διέθετε τα υλικά αγαθά που άξιζε βάσει της ψυχής του και της καθαρής του καρδιάς…Αυτός ο άνθρωπος τα τελευταία 3 χρόνια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε απίστευτα,αρχικά με έμφραγμα και τοποθέτηση στεντ 2 φορές μέσα σε 3 μήνες.Εν συνεχεία με ψωριασικη αρθρίτιδα με τρομερούς πόνους στα άκρα και ταλαιπωρία αρκετών μηνών μέχρι να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία και όλα αυτά εν μέσω αγωνίας στο να συμπληρώσει τα τελευταία του ένσημα ώστε να βγει στην σύνταξη μετά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς σε βαρέα και ανθυγιεινά.Και πάνω που βγήκε στη σύνταξη και είπε να δουλέψει άλλο ένα χρόνο ώστε να μπορεί να προσφέρει αυτά που κάποτε ήθελε αλλά δεν μπορούσε,σε μια τυχαία αξονική θώρακα λόγω ενόχλησης στις φωνητικές χορδές βρήκαμε καρκίνο του πνεύμονα.Μετα από αλλεπάλληλες εξετάσεις επι ένα μήνα με ταλαιπωρία του ανθρώπου αυτού και αφου ο πρώτος ιδιώτης ιατρός δεν μας βοήθησε αρκετά,καταλήξαμε στο Θεαγενειο και στον Άγιο Λουκά(διότι υπήρχε και μετάσταση στον εγκέφαλο)χάρη σε 3 άξιους-Άγιους γιατρούς ο πατέρας μου είχε 2 ποιοτικούς μήνες ζωής.Μετα από 3 επιτυχημένες ακτινοθεραπείες στον εγκέφαλο και 4 χημειοθεραπείες μας ενημέρωσε ο γιατρός μας ότι έγινε ένα μικρό θαύμα και ενώ στις αρχικές εξετάσεις ο πατέρας μου ήταν αρνητικός(0%) στην ανοσοθεραπεία,πλέον ήταν θετικός σε μια μετάλλαξη η οποία του έδινε και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και θεραπείας και καλύτερη ποιότητα ζωής.Δυστυχως ο πατέρας μου δεν κατάφερε να το χαρεί γιατί 2 εβδομάδες μετά παρότι ήταν καλύτερα στην υγεία του και είχε πάρει πίσω τα κιλά που έχασε,πέρα από το γεγονός ότι βρει ιέ αδυναμία και κόπωση,είχε ξαναβρεί την αισιοδοξία του και την διάθεση του.Δυστυχως όμως παρότι ο γιατρός 2 ώρες πριν ήταν σπίτι και μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και απλά χρειάζεται λίγο οξυγόνο για τα πνευμόνια του.Ο άγγελος μου δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα στα χέρια μου.Η μεγαλύτερη ευλογία για ένα γιο και η μεγαλύτερη μαχαιριά παράλληλα…Κάνω αυτό το ποστ γιατί ήμουν,ειμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΤΕΡΑ που είχα αλλά και για να μην αφήνετε τις εξετάσεις και την υγεία σας μύστες είτε ψυχική είτε οτιδήποτε….ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις