dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.996
- Πόντοι
- 3.936
Αφού είναι ο δικός...σου πως ζητάς από άλλους να κάνουν ότι φαίνεται στην φώτο? Εκτός αν μας παραπλανείς....Στη φώτο είμαι με τον δικό μου... Σε κάλυψα;
Αφού είναι ο δικός...σου πως ζητάς από άλλους να κάνουν ότι φαίνεται στην φώτο? Εκτός αν μας παραπλανείς....Στη φώτο είμαι με τον δικό μου... Σε κάλυψα;
Καλα....ότι να ναι...Τώρα δουλεύει αθηνα ;
Καλά εσείς θα με τρελάνετε έτσι; από μετάφραση ότι σας βολεύει... Είπα εγώ άνθρωπε μου να μου χυσεις τον κωλο;;;;; Έλα σε παρακαλώ πολύ έχω λαλήσει με τις μαλακιες που διαβάζω εδώ μέσα έλα . . . ΕλεοςΑφού είναι ο δικός...σου πως ζητάς από άλλους να κάνουν ότι φαίνεται στην φώτο? Εκτός αν μας παραπλανείς....
Ψιτ κοπελιά όταν θα με παραθέτεις θα μιλάς σωστά διαφορετικά πάρε κανένα δονητη ή ότι άλλο γουστάρεις στο στόμα σου και βούλωσε το. Νομίζω συνεννοηθήκαμε...! Εάν δεν σου αρέσει το μπουλο από εδώ μέσα. Μην μου αρχίσεις εμένα είναι το νήμα μου και τις λοιπές μαλακίες της έχω διαβάσει άπειρες φορές. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ είσαι εδώ και πουλάς της υπηρεσίες σου.Καλά εσείς θα με τρελάνετε έτσι; από μετάφραση ότι σας βολεύει... Είπα εγώ άνθρωπε μου να μου χυσεις τον κωλο;;;;; Έλα σε παρακαλώ πολύ έχω λαλήσει με τις μαλακιες που διαβάζω εδώ μέσα έλα . . . Ελεος
Σωπα ρε μάγκα ... Τρόμαξα τώρα... Η μαγκιά σου μεγάλε φαίνετε από το πόσα ποστ έχεις κάνει; Έλα γατάκι χαλαρώσε λίγο... Έλα τσαμπουκάδες της κακιάς ώρας. Έρχεσαι εδώ βλακα πετάγεσαι σαν την πορδή και προσπαθείς να επιβληθείς.... Φατε ρε κάτι κουραδομαγκες. Εγώ μεγάλε γαμιεμαι με ότι γουστάρω όπως γουστάρω και το απολαμβάνω κομπλεξικό ανθρωπάκι όπως εσένα δεν είμαι. Και ποιος εισοα εσύ ρε μεγάλε που έχεις το θράσος να λες να μη σε παραθέτω; από τη στιγμή που γραφεία στο δικό μου νήμα θα κάνω ότι θέλω. Αν δεν γουστάρεις μη μπαίνεις να βλέπεις... αλλά είναι τόσο το IQ σου κομπλέξακι. Φάτε ρε κάτι νούμερα . . .ολη σας ή ζωή ρε εδώ μέσα είναι ; βγείτε έξω ρε διασκεδάστεΨιτ κοπελιά όταν θα με παραθέτεις θα μιλάς σωστά διαφορετικά πάρε κανένα δονητη ή ότι άλλο γουστάρεις στο στόμα σου και βούλωσε το. Νομίζω συνεννοηθήκαμε...!
Λάθος κάνεις. Γαμιεσαι με όποιον σε ΠΛΗΡΏΣΕΙ μην έχεις αυταπάτες κοριτσάκι μου....! Νωρίς σου βγήκαν τα ψυχολογικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και εάν γουστάρω θα πληρώσω να σε γάμησω χαχα χαχα χαχα χαχα και το χειρότερο για σένα? Δεν θα ξέρεις ποιος είμαι....θα σε γαμησει ένας βλάκας, κομπλεξικος, κουραδομαγκας που πετάγεται σαν την πορδή και θα το ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ (όπως δήλωσες) Χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα άντε μικρή μου τύπισσα πήγαινε να παίξεις παρακάτω.Σωπα ρε μάγκα ... Τρόμαξα τώρα... Η μαγκιά σου μεγάλε φαίνετε από το πόσα ποστ έχεις κάνει; Έλα γατάκι χαλαρώσε λίγο... Έλα τσαμπουκάδες της κακιάς ώρας. Έρχεσαι εδώ βλακα πετάγεσαι σαν την πορδή και προσπαθείς να επιβληθείς.... Φατε ρε κάτι κουραδομαγκες. Εγώ μεγάλε γαμιεμαι με ότι γουστάρω όπως γουστάρω και το απολαμβάνω κομπλεξικό ανθρωπάκι όπως εσένα δεν είμαι
Έχεις τα κότσια να έρθεις;;; η μόνο κρύβεσαι; γουστάρεις να έρθεις και να πεις είμαι αυτός και θέλω να σε πληρώσω να γαμηθουμε; όχι... Κρύψου...και όποτε γουστάρεις έλα.... Είτε φανερά είτε κρυφά.... Αν το έπιασες έτσι; αντε καλό σου βράδυ. Α και που είσαι . Είτε κρυφά έρθεις είτε φανερά για μένα είναι το ίδιο . . .και κάτι τελευταίο . . . Εγώ γαμιεμαι με όποιον με πληρώνει και το απολαμβάνω . Και γαμιεμαι και με αυτούς που δεν με πληρώνουν γιατί το Γουστάρω. Εσύ γαμας μόνο αν πληρώσεις . . . Τα φιλιά μου κακό και άγριο αγόρι . Καβλωνω με τις αγριαδες να ξέρεις . . .Λάθος κάνεις. Γαμιεσαι με όποιον σε ΠΛΗΡΏΣΕΙ μην έχεις αυταπάτες κοριτσάκι μου....! Νωρίς σου βγήκαν τα ψυχολογικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και εάν γουστάρω θα πληρώσω να σε γάμησω χαχα χαχα χαχα χαχα και το χειρότερο για σένα? Δεν θα ξέρεις ποιος είμαι....θα σε γαμησει ένας βλάκας, κομπλεξικος, κουραδομαγκας που πετάγεται σαν την πορδή (όπως δήλωσες). Χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα άντε μικρή μου τύπισσα πήγαινε να παίξεις παρακάτω.
Μα δεν κατάλαβες??? Ένα από τα επόμενα ραντεβού σου μπορεί να είμαι ένας από αυτούς. Θα σε γαμησει ένας με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σου....! Γιατί να στο πω?? Από την άλλη βέβαια μπορεί ήδη να σε έχω χύσει. Οπότε οχι κοριτσάκι μου να μην ξέρεις ποιος και εαν θα είμαι. χαχα χαχα. Με την απορία θα μείνεις και με το μουνι ξεχειλωμενο. Σε κάθε περίπτωση δεν επιλέγεις αλλά ΕΓΏ ΕΠΙΛΈΓΩ εάν δεν το έχω κάνει ήδη στο παρελθόν.Έχεις τα κότσια να έρθεις;;; η μόνο κρύβεσαι; γουστάρεις να έρθεις και να πεις είμαι αυτός και θέλω να σε πληρώσω να γαμηθουμε; όχι... Κρύψου...και όποτε γουστάρεις έλα.... Είτε φανερά είτε κρυφά.... Αν το έπιασες έτσι; αντε καλό σου βράδυ
Ρς άγριο αγόρι τι δεν κατάλαβες; είτε έρθεις κρυφά είτε έρθεις φανερά για μένα είναι το ίδιο. Και άσε τα σάπια ότι έχεις έρθει... Το φοβάσαι; μη δω ότι στην πραγματικότητας είσαι φλώρος; ο μάγκας αγόρι μου δεν κρύβεται . Έρχετε πληρώνει γαμαει και πάει σπιτάκι του. Εσύ κρύβεσαι φοβάσαι να δω ποιος είσαι; δνε θα σε αποκαλύψω μη φοβάσαι. Ξαναλέω όμως είτε έρθεις κρυφά είτε φανερά για μένα είναι το ίδιο... Με τύπο που τσακωνομουν εδώ μέσα γαμηθηκα και πέρασα τέλεια... Εσύ όμως έχεις τα κότσια; η είσαι φουλ κομπλεξικός και κάνεις το μάγκα μόνο πίσω από μια οθόνη; εδώ σε θέλω κάβουρα...Μα δεν κατάλαβες??? Ένα από τα επόμενα ραντεβού σου μπορεί να είμαι ένας από αυτούς. Θα σε γαμησει ένας με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς σου....! Γιατί να στο πω?? Από την άλλη βέβαια μπορεί ήδη να σε έχω χύσει. Οπότε οχι κοριτσάκι μου να μην ξέρεις ποιος και εαν θα είμαι. χαχα χαχα. Με την απορία θα μείνεις και με το μουνι ξεχειλωμενο. Σε κάθε περίπτωση δεν επιλέγεις αλλά ΕΓΏ ΕΠΙΛΈΓΩ εάν δεν το έχω κάνει ήδη στο παρελθόν.
Χαχα χαχα χαχα χαχα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι χαχα χαχα χαχα. Ναι αμέ στείλε μου pm το προσωπικό σου τηλέφωνο και όχι το Πακιστάν και μια χαρά όλα. Θα πιούμε και καφέ...Ρς άγριο αγόρι τι δεν κατάλαβες; είτε έρθεις κρυφά είτε έρθεις φανερά για μένα είναι το ίδιο.
Εδώ μάστορα εισαι λάθος κι εδω φαίνεται τι ναυάγιο εισαι και τι σκατοψυχος μάγκας της πορδης εισαι , η συγκεκριμένη ούτε καμοια θεια ειναι ηλικιακα σαν τις θειαδες που ψαρεύουν και περνουν όλη την πλεμπα του σαη κι επειδη την γνώρισα σαν ατομο επέτρεψε μου οτι φιλτράρει καλα ποιον πουτσο θα βαλει στα σκέλια της , κι επισης στο νήμα της βρίσκεσαι ρε μαν οποτε δεν ειναι κακό το να σέβεσαι λιγο πριν γράψεις τις πιπες σου , αν θες βέβαια να γαμησεις γιατι πιο πολυ για το καβλατζο και για χολή σε κοβω , δεν πειράζει τα περαστηκα μου μάστορα μπορεις να δουλέψεις και χειρονακτικά εσυ οπως σε κοβω ....Λάθος κάνεις. Γαμιεσαι με όποιον σε ΠΛΗΡΏΣΕΙ μην έχεις αυταπάτες κοριτσάκι μου....! Νωρίς σου βγήκαν τα ψυχολογικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και εάν γουστάρω θα πληρώσω να σε γάμησω χαχα χαχα χαχα χαχα και το χειρότερο για σένα? Δεν θα ξέρεις ποιος είμαι....θα σε γαμησει ένας βλάκας, κομπλεξικος, κουραδομαγκας που πετάγεται σαν την πορδή και θα το ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ (όπως δήλωσες) Χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα χαχα άντε μικρή μου τύπισσα πήγαινε να παίξεις παρακάτω.
Δεν θυμάμαι να σε ρώτησα...Εδώ μάστορα εισαι λάθος κι εδω φαίνεται τι ναυάγιο εισαι και τι σκατοψυχος μάγκας της πορδης εισαι , η συγκεκριμένη ούτε καμοια θεια ειναι ηλικιακα σαν τις θειαδες που ψαρεύουν και περνουν την πλεμπα κι επειδη την γνώρισα επέτρεψε μου οτι φιλτράρει ποιον πουτσο θα βαλει στα σκέλια της , κι επισης στο νήμα της εισαι οποτε δεν ειναι κακό να σέβεσαι λιγο , αν θες βέβαια να γαμησεις γιατι ποιο πολυ για το καβλατζο και για χολή σε κοβω , δεν πειράζει τα περαστηκα μου μάστορα μπορεις να δουλέψεις και χειρονακτικά οπως σε κοβω ....
Η πρόταση ισχύει... τώρα που σε στρίμωξα μου αντιστρέφεις το ερώτημα... οπότε όχι. Περιμένω το pm σου....!Στείλε εσύ πμ με το προσωπικό σου αν έχεις τα κότσια και σε παίρνω με το δικό μου να κανονίσουμε. Μπορείς ; η κάνεις το μάγκα μόνο δημόσια ; ; ; ; να νομίζεις ότι είσαι κάποιος ; περιμένω λοιπόν . Σε προκαλώ έχεις τα κότσια ; η είσαι μόνο λόγια ; εδώ είναι η Ρόδος εδώ και το πηδημα (και το μεταφορικά και το κυριολεκτικο)
Δεν χρειάζεται να με ρωτησεις μάστορα, μπορω να σε γραψω στο πουτσο μου και χωρις να με ρωτησεις ..... ολο τις ίδιες πιπες γραφεις σε ολα τα νήματα με τις ανεξάρτητες , χολή, χολή ,χολή και απο τηγανιτά τιποταΔεν θυμάμαι να σε ρώτησα...
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αυτό... πίστεψε με.Δεν χρειάζεται να με ρωτησεις μάστορα, μπορω να σε γραψω στο πουτσο μου και χωρις να με ρωτησεις
Η πρόταση ισχύει... τώρα που σε στρίμωξα μου αντιστρέφεις το ερώτημα... οπότε όχι. Περιμένω το pm σου....!
Για να μην ξεφύγουμε από την αρχή λοιπόν...ΕΜΕΙΣ σε επιλέγουμε ΟΧΙ ΕΣΥ.
ΥΓ εντάξει έχει πέσει αναδουλεια λογικό να έχεις νεύρα αλλά έχει ποδόσφαιρο. Υπομονή θα τελειώσει...
Αυτός θα κάνει την δική του κριτική και εγώ την δική μου δίκαια πράγματα. Και πάντα με ειλικρίνειαΑν τελικα γαμησεις γραψε την εμπειρία σου , καλη , κακή οπως και να πέρασες αλλιώς μην ζητιανεύεις σε καθε νημα και το παιζεις ιστορία στα νήματα , βαρεθηκαμε να σε βλέπουμε μάστορα , έλεος με τον καθε παράσιτο , Get a Life Malales ,βγείτε και λιγο εξω απ το PC