Μεσημεριανή συνάντηση με την
@Αγγελική30 και πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό.
Χτύπησε την πόρτα και μόλις άνοιξα, αντίκρισα μια υπέροχη γυναίκα.
Για τα δικά μου γούστα, πανέμορφη.
Μπήκε μέσα, συστηθήκαμε και δεν άργησε να έρθει το πρώτο γλωσσόφιλο.
Άφησε τα πράγματά της, τακτοποιήθηκε και από την πρώτη στιγμή ήταν πεντακάθαρη και μοσχομύριζε — το αναφέρω γιατί είχε σχολιαστεί και σε προηγούμενα posts.
Από την αρχή μου έβγαλε μια τρομερά θετική ενέργεια.
Ήθελα GFE και όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ήταν λες και βρισκόμουν με την κοπέλα μου.
Καθίσαμε στο κρεβάτι και φιλιόμασταν σαν να μην υπάρχει αύριο.
Η χημεία ήταν αβίαστη και έντονη, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα ότι απολάμβανε τη στιγμή όσο κι εγώ.
Κάποια στιγμή έβγαλε το μαύρο φορεματάκι της και αποκάλυψε ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο και άκρως ελκυστικό σώμα.
Ναι, το στήθος της ήταν λίγο πεσμένο, αλλά πραγματικά δεν με απασχόλησε ούτε δευτερόλεπτο.
Η συνολική εμπειρία ήταν πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε λεπτομέρεια.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάλαβε τι μου άρεσε και πώς, φροντίζοντας να με ανεβάζει συνεχώς.
Κι εγώ, από τη δική μου πλευρά, βρήκα τα δικά της «κουμπιά» και προσπάθησα να της προσφέρω όσο περισσότερη ευχαρίστηση μπορούσα.
Πέρα από την έντονη σωματική έλξη, αυτό που μου έμεινε περισσότερο ήταν η αίσθηση οικειότητας και η αμοιβαία διάθεση να περάσουμε όμορφα.
Δεν υπήρχε βιασύνη, ούτε αμηχανία. Μόνο χημεία, πάθος και μια αβίαστη σύνδεση.
Μετά καθίσαμε να μιλήσουμε αρκετή ώρα και εκεί επιβεβαιώθηκε η πολύ θετική εικόνα που είχα ήδη σχηματίσει.
Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορούσες να κάνεις πραγματική κουβέντα, κάτι που προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα.
Στο τέλος, πήγε να φρεσκαριστεί και μου έκανε εντύπωση πόσο οργανωμένη ήταν, έχοντας μαζί της όλα όσα χρειαζόταν.
Ακόμα και τότε συνεχίσαμε την κουβέντα μας, χωρίς να χαθεί καθόλου η όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.
Όταν ήρθε η ώρα να φύγει, ανταλλάξαμε μερικά ακόμη γλωσσόφιλα και αποχώρησε για το επόμενο ραντεβού της.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μία ώρα μαζί της δεν ήταν αρκετή.
Και είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει και επόμενη φορά, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε ακόμα περισσότερα.
Σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνάντηση και... εις το επανιδείν!