BigMountain
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 158
- Like
- 50.297
- Πόντοι
- 36.248
Άλλες προτάσεις :
1. Να δεχεσαι παραγγελίες σε ρούχα (νταξει, οσο είναι φυσικά εφικτό)
2. Να κάνεις roleplay πχ η γραμματεας που για κάποιο λόγο της ζήτησε ραντεβού στο ξενοδοχείο στο αφεντικό, και είναι σε φάση τραβάτε με και ας κλαίω..
3. After sales.. Να επιτρέπεις 2-3 φωτογραφίες, φαντάζομαι χωρίς πρόσωπο, μετά το σεξ
Τέλεια.Αν έχω το περιθώριο για ρούχα το κάνω μωρό.
Κάνω role play.
Επιτρέπω φωτογραφίες ή βίντεο μόνο με το δικό μου κινητό.
Μέχρι στιγμής αν και τα κάνω αυτά που ανέφερες ήταν η μόνη σοβαρή πρόταση
Χαχα, λυπάμαι τις καθαρίστριες στο Μπιλ και τον Πρίαμο!!Τέλεια.
Να προσθέσω στα παραπάνω και κάτι σε 9 1/2 εβδομάδες;
(επειδή λόγω ηλικίας δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη, εννοώ να βάλουμε στο παιχνίδι, σαντιγί, μέλια, παγάκια, κ.λπ.)
Χαχαχα! Είμαι κύριος… πάντα κάνω ένα μαζεματάκι πριν φύγωΧαχα, λυπάμαι τις καθαρίστριες στο Μπιλ και τον Πρίαμο!!![]()
Ναι αλλα μετα δν τις στελενεις της φωτο εστω απο το δικο σου κινιτο φυσικα χωρις να φενεται προσωπο !!!Αν έχω το περιθώριο για ρούχα το κάνω μωρό.
Κάνω role play.
Τι προτάσεις να κάνουμε εμείς εσύ έχεις μεγαλύτερη φαντασία (τουλάχιστον από εμένα) όταν περνάς καλά.Θέλετε να κάνετε κάποιες προτάσεις;
Να πει ο κάθε ένας τη γνώμη του; τι παραπάνω θα θέλατε εσείς που έχετε βρεθεί μαζί μου;
Πάει το έκοψες το μεροκάματο στις κοπέλες. Βλέπω να γίνονται κλέφτρες...Χαχαχα! Είμαι κύριος… πάντα κάνω ένα μαζεματάκι πριν φύγω![]()
Σου έχω και άλλη μια καλή πρόταση μωρό μου..Αν έχω το περιθώριο για ρούχα το κάνω μωρό.
Κάνω role play.
κοριτσαρα η διαθεση που εχεις στο σεξ και οτι εισαι ανοιχτη να δοκιμασεις κι αλλα πραγματα μαζι μας ειναι το πιο σημαντικο.. τα αλλα βρισκονται εφοσον υπαρχει συναινεση...Θέλετε να κάνετε κάποιες προτάσεις;
Να πει ο κάθε ένας τη γνώμη του; τι παραπάνω θα θέλατε εσείς που έχετε βρεθεί μαζί μου;
Χωρίς να έχω βρεθεί ακόμη μαζί σου, μια ιδέα είναι σε δημόσιο χώρο... Σε μαγαζί ή σε καβατζες.... Μία άλλη ιδέα είναι συνοδεία σε swinger club ή swinger party....Θέλετε να κάνετε κάποιες προτάσεις;
Μια άλλη ιδέα είναι να βρεις γκομενα μανΧωρίς να έχω βρεθεί ακόμη μαζί σου, μια ιδέα είναι σε δημόσιο χώρο... Σε μαγαζί ή σε καβατζες.... Μία άλλη ιδέα είναι συνοδεία σε swinger club ή swinger party....
Πολύ καλή ιδέα! Δε μου είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό!Μια άλλη ιδέα είναι να βρεις γκομενα μαν
Δεν νομιζω μωρό...Χωρίς να έχω βρεθεί ακόμη μαζί σου, μια ιδέα είναι σε δημόσιο χώρο... Σε μαγαζί ή σε καβατζες.... Μία άλλη ιδέα είναι συνοδεία σε swinger club ή swinger party....
Αυτά που γουστάρω και με καβλωνουν μωρό όσοι μου στέλνουν σε Whats app viber τα ξέρουν... Όσοι έχουν πάει μαζί μου το βλέπουν... Νομιζω έχετε παρατηρήσει πως στάζει η μουναρα μου όσο με παίρνετε από πίσω, έτσι;;; νομίζω έχετε δει πως καβλωνω όταν σας παίρνω πιπα έτσι; σχεδόν όλοι μου έχετε πει πως είναι η καλύτερη πιπα που σας έχουν κάνει... Η όταν σας τα καταπίνω πως σας κοιτάζω...Γτ δε μας λες εσυ κανενα τρελο σεναριο που γουσταρεις;τι σε εξιταρει,τι σε καβλωνει;τι θα ηθελες να κανεις η να σου κανουν πιο πολυ;
Αν ειναι πολλα και πηχτα απο πολυημερη αποχη σου αρέσει?Αυτά που γουστάρω και με καβλωνουν μωρό όσοι μου στέλνουν σε Whats app viber τα ξέρουν... Όσοι έχουν πάει μαζί μου το βλέπουν... Νομιζω έχετε παρατηρήσει πως στάζει η μουναρα μου όσο με παίρνετε από πίσω, έτσι;;; νομίζω έχετε δει πως καβλωνω όταν σας παίρνω πιπα έτσι; σχεδόν όλοι μου έχετε πει πως είναι η καλύτερη πιπα που σας έχουν κάνει... Η όταν σας τα καταπίνω πως σας κοιτάζω...