Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχαχα.... ωραίοςγουσταρω να βλεπω τσοντες με θεμα κουκολντ, και φυσικα να με καλεσει καποιο ζευγαρι με γαμευσιμη γυναικα να κανω τον μπουλ, αλλα σε καμια περιπτωση να ειμαι εγω ο κουκ
Εσένα πουστη?Φίλε μου μη λες για γλυφοκολια εδώ γιατί θα σε πούνε πουστη καποιοι σιχαμεροι αγαπουληδες μικροτσουτσουνοι
να υποθεσω οτι θα ζητησεις και ρεστα απο το δεκαευρο??εγω εχω μια φαντασιωση να πει σε ενα αγνωστο αντε γαμησου οπως λεει σε εμενα και αυτος να την γαμησει στους μπατσους και να ερθει ξεμαλιασμενη σπιτι να μου πει την ιστορια κλαιουσα και εγω να παριστανω οτι την καταλαβαινω και καποια στιγμη να βγαλω το πουτσι μου και να της το βαλω στο στομα να χυσω μεσα στο βρωμοστομα της και μετα να της δωσω και 10 ευρω για παρηγορια
Περιμένουμε πώς και πώς.Να γράψω και εγώ εδώ η άστο καλύτερα χαχαχα
Τι είναι μπουλ? Όπως λέμε πιτμπουλ?Το να είσαι Μπουλ είναι πολύ εγωιστικό όπως και να έχεις ωραία γυναίκα μόνο για την πάρτη σου πάλι εγωισμός είναι ....αυτά για αρχή ....
Ναι σκυλί μαύροΤι είναι μπουλ? Όπως λέμε πιτμπουλ?
Δηλαδή ο παντρεμένος εκτός από την γυναίκα του σού φαίρνει και τον σκύλο του?Ναι σκυλί μαύρο
Ναι είναι γνωστό αυτό ...Δηλαδή ο παντρεμένος εκτός από την γυναίκα του σού φαίρνει και τον σκύλο του?
Εγώ που δεν έχω σκύλο μπορώ να φέρω μόνο την γυναίκα μου?Ναι είναι γνωστό αυτό ...
Το αντέχεις?Εγώ που δεν έχω σκύλο μπορώ να φέρω μόνο την γυναίκα μου?
Είναι ωραία έχουμε δει δείγμα της σε κάποιο νήμαΕγώ που δεν έχω σκύλο μπορώ να φέρω μόνο την γυναίκα μου?
ΕννοείταιΤο αντέχεις?
Μόνο με μικροτσουτσουνους όμως. 10 πόντους το πολύ..Μην μου την ξεσκισετε...Το αντέχεις?
Στο μπου ο μέσος όρος πάνω από 20εκ ...άστο καλύτερα ...μην δει την διαφορά και θέλει συνεχώς χαχαχαΜόνο με μικροτσουτσουνους όμως. 10 πόντους το πολύ..Μην μου την ξεσκισετε...
Όλοι ρόπαλα έχουν εδώ..χαχαχα. για αυτό πληρώνουν για να γαμησουν...Εδω
Στο μπου ο μέσος όρος πάνω από 20εκ ...άστο καλύτερα ...μην δει την διαφορά και θέλει συνεχώς χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και για ποιο σοβαρά προσωπικό μύνημα μην τα διαβάζουν όλοι τα μυστικά