Νέα

Γυναίκες ποδολάγνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κουλιςπα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κουλιςπα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Κριτικές
6
Like
587
Πόντοι
300
Άντρες ποδολάγνοι υπάρχουν γυναίκες όμως; Έχει τύχει σε κανένα να βρει γκόμενα η οποία να γούσταρε να του γλύφει τις πατούσες και τα δάχτυλα ή αν κάποιος φίλος του αρέσει να του γλύφουν τις πατούσες πώς κατάφερε να την πείσει. Νομίζω πλέον αυτό είναι πιο δύσκολο από να την πάρεις από κώλο.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Άντρες ποδολάγνοι υπάρχουν γυναίκες όμως; Έχει τύχει σε κανένα να βρει γκόμενα η οποία να γούσταρε να του γλύφει τις πατούσες και τα δάχτυλα ή αν κάποιος φίλος του αρέσει να του γλύφουν τις πατούσες πώς κατάφερε να την πείσει. Νομίζω πλέον αυτό είναι πιο δύσκολο από να την πάρεις από κώλο.
έχω μια Πατρινιά που σκάει μύτη Αθήνα μια δύο φορές το μήνα, ΟΤΙ μαλακία και βίτσιο μου έχει έρθει της το χω κάνει, αυτό με τα δάχτυλα μου το χε κάνει από μόνη της! Μόνο χέσει δεν την έχω και ούτε πρόκειται. Επίσης δεν μπορώ να πω πως είναι φαν τέτοιων σκηνικων

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.292
Πόντοι
201
εχω πετυχει κοπελες του επαγγελματος υποτακτικες κ καλα κτλ που ασχετα αν δε τους αρεσε το εκαναν μια χαρα
δυστυχως ομως επειδη δεν ειναι κατι που ψαχνω συνηθως αυτες που ξερω εχουν σταματησει

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Είχα πετύχει μια που γουσταρε, γλυφόμασταν στο γαμήσι εκατέρωθεν. Μια αλλη είχε ταλέντο στη γλώσσα, γούσταρε να την ποδολαγνίζω και να της χύνω τις πατουσάρες της και όποτε εβρισκε τα πόδια μου όταν την έσκιζα στα τέσσερα μου τα έγλυφε. Γενικά είναι σπανιο, πρεπει να έχει υποτακτική ή έκφυλη τάση η γκόμενα.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.002
Πόντοι
6.246
Και να θαυμάζει τα πόδια σαν μυώδη μια γυναίκα δε θα φάει το ίδιο κόλλημα. Μπορεί να γουστάρει να τρίβει μπούτια αλλά και άτριχα να είναι τα πόδια δε νομίζω ότι οι γυναίκες βλέπουν με τον ίδιο ερωτισμό αυτό το κομμάτι του σώματος όπως οι άντρες.

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Και να θαυμάζει τα πόδια σαν μυώδη μια γυναίκα δε θα φάει το ίδιο κόλλημα. Μπορεί να γουστάρει να τρίβει μπούτια αλλά και άτριχα να είναι τα πόδια δε νομίζω ότι οι γυναίκες βλέπουν με τον ίδιο ερωτισμό αυτό το κομμάτι του σώματος όπως οι άντρες.
Σίγουρα οχι, δε το βλέπουν όπως εμείς. Οι περισσότεροι άντρες ειναι ποδολαγνοι κάποιου επιπέδου αλλα είναι ταμπού ακόμα, πολλές γυναίκες το βλεπουν περίεργα το θέμα. Δε καταλαβαίνουν την ομορφια και τον ερωτισμό των ποδιων τους.

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
934
Πόντοι
361
εμενα δε μου χει τυχει για να ειμαι ειλικρινης καποια που να της αρεσει να μου γλειφει τα ποδια , αλλα σιγουρα οπως σε πολλους θα χει τυχει η γκομενα να της αρεσει και να καβλωνει να χαιδευεται με ολες τις τρυπες στο μπουτι καθως πιπωνει

Krg777

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
έχω μια Πατρινιά που σκάει μύτη Αθήνα μια δύο φορές το μήνα, ΟΤΙ μαλακία και βίτσιο μου έχει έρθει της το χω κάνει, αυτό με τα δάχτυλα μου το χε κάνει από μόνη της! Μόνο χέσει δεν την έχω και ούτε πρόκειται. Επίσης δεν μπορώ να πω πως είναι φαν τέτοιων σκηνικων
Έχουμε λινκ η τηλ αδερφέ;

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.401
Πόντοι
201
Φαντάζομαι έχει να κάνει και με την εμφάνιση... εννοώ πως είναι τα πόδια του άλλου :vomit:

Αλλά ωραίο θρεντ μου φαίνεται, καθώς αν υπάρχει κάποια που καυλώνει με αυτό θα ξέρει που σε ποιούς να στείλει μήνυμα.
Αν βάζατε και φώτος ποδιών όπως οι άλλοι βάζουν στο θρεντ με dickpics :buck2: πιστεύω θα βοηθούσε

corneo92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Κριτικές
4
Like
357
Πόντοι
280
Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε καμία που να γουστάρει πραγματικά να ασχολούνται με τα πόδια της και όχι απλά να το δέχεται επειδή την γαμάμε, εννοώ σε γκόμενα φυσικά. Για να φτάσουμε να πετύχουμε και ποδολάγνα, γάμησέ τα.

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
525
Πόντοι
301
μηπως την λενε Αγγελικη?

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
525
Πόντοι
301

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Ευκολο το λες? ασε που επεσες στην περιπτωση, εχω να δω τηλεοραση 10 χρονια.
Ε δες τηλεόραση και καμιά φορά, δεν είναι πια και τόσο κακή, έχει καλά προγράμματα μην τα χάνεις και όλα

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
525
Πόντοι
301
Ε δες τηλεόραση και καμιά φορά, δεν είναι πια και τόσο κακή, έχει καλά προγράμματα μην τα χάνεις και όλα
μπορει να εχεις δικιο ρε φιλαρακι για να το λες. Απλα βαριεμαι! Σηριαλ? Ειδησεις? Ριαλιτι ? Μονο καμια παλια ελληνικη ταινια και κανενα τηλεπαιχνιδι θα μπορουσα , αλλα δεν τα παω καλα με τις ωρες προβολης τους, δεν μπορω να παρακολουθω ποτε ειναι τι.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
μπορει να εχεις δικιο ρε φιλαρακι για να το λες. Απλα βαριεμαι! Σηριαλ? Ειδησεις? Ριαλιτι ? Μονο καμια παλια ελληνικη ταινια και κανενα τηλεπαιχνιδι θα μπορουσα , αλλα δεν τα παω καλα με τις ωρες προβολης τους, δεν μπορω να παρακολουθω ποτε ειναι τι.
τηλεπαιχνίδια+σάτυρα πράγματα ανάλαφρα που μας κάνουν κάπως εξυπνότερους και γελάμε κιολας

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
525
Πόντοι
301
τηλεπαιχνίδια+σάτυρα πράγματα ανάλαφρα που μας κάνουν κάπως εξυπνότερους και γελάμε κιολας
α μπραβο, αυτο. Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δεις το Δεσποινις Διευθυντης ή Κωστανταρα με Σακελαριο και να μην περασεις καλα? Επισης το Chase και τον Σφηνο θα μπορουσα να βλεπω, αλλα οπως ειπα δεν το χω με τις ωρες. Στο μεταξυ η πλακα ειναι ενω εχω δει πολλες Ελληνικες ταινιες απο πιτσιρικι που τρεχαμε Σαββατο στις 9 στην ΥΕΝΕΔ να ειμαστε σπιτι γιατι αρχιζε η ταινια, υπαρχουν ακομη καποιες, που μπορει να ειναι πολυ γνωστες, που δεν εχω δει ποτε την αρχη τους.... Ενταξει τι λεγαμε? α ναι για το γκομενακι που ερχεται απο Πατρα. Αυτη, εαν επιτρεπεται που λενε, ειναι του επαγγελματος ή προσωπικη σου κατακτηση?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
α μπραβο, αυτο. Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δεις το Δεσποινις Διευθυντης ή Κωστανταρα με Σακελαριο και να μην περασεις καλα? Επισης το Chase και τον Σφηνο θα μπορουσα να βλεπω, αλλα οπως ειπα δεν το χω με τις ωρες. Στο μεταξυ η πλακα ειναι ενω εχω δει πολλες Ελληνικες ταινιες απο πιτσιρικι που τρεχαμε Σαββατο στις 9 στην ΥΕΝΕΔ να ειμαστε σπιτι γιατι αρχιζε η ταινια, υπαρχουν ακομη καποιες, που μπορει να ειναι πολυ γνωστες, που δεν εχω δει ποτε την αρχη τους.... Ενταξει τι λεγαμε? α ναι για το γκομενακι που ερχεται απο Πατρα. Αυτη, εαν επιτρεπεται που λενε, ειναι του επαγγελματος ή προσωπικη σου κατακτηση?
η Πατρινιά? θύμα της καραφλής γοητείας μου bro! :2funny: Χρόνια πίσω τη γνώρισα, και εγώ το έχω πει επειδή μου αρέσει να βγαίνω έξω με γυναικες ως παρέα, δέσαμε, έχουμε μιλήσει για αμέτρητα θέματα. Όπως δε έχω πει και ως dating coach η εν λόγω Πατρινιά είναι στο target group ζωντοχηρα με παιδί, στα 40 της πλέον, ε το ένα έφερε το άλλο! δεν είναι της δεσμευσης, θέλει δουλειά το παιδί της και σεξ

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
525
Πόντοι
301
η Πατρινιά? θύμα της καραφλής γοητείας μου bro! :2funny: Χρόνια πίσω τη γνώρισα, και εγώ το έχω πει επειδή μου αρέσει να βγαίνω έξω με γυναικες ως παρέα, δέσαμε, έχουμε μιλήσει για αμέτρητα θέματα. Όπως δε έχω πει και ως dating coach η εν λόγω Πατρινιά είναι στο target group ζωντοχηρα με παιδί, στα 40 της πλέον, ε το ένα έφερε το άλλο! δεν είναι της δεσμευσης, θέλει δουλειά το παιδί της και σεξ
Οποτε coach, ειστε σε open relationship εαν το λεω ορθα, ειχα και γω μια πιτσιρικα απο Γαλλια που ερχοτανε καθε καλοκαιρι και με εβρισκε εκει που παραθεριζα, αλλα στο τελος καηκα. Δωσε αλυπητα προσοχη στις προφυλαξεις παντα, γαματε γιατι χανομαστε!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Οποτε coach, ειστε σε open relationship εαν το λεω ορθα, ειχα και γω μια πιτσιρικα απο Γαλλια που ερχοτανε καθε καλοκαιρι και με εβρισκε εκει που παραθεριζα, αλλα στο τελος καηκα. Δωσε αλυπητα προσοχη στις προφυλαξεις παντα, γαματε γιατι χανομαστε!
Ε μέχρι να νοικοκυρευτω και γω λογικό είναι να το ψάχνω το σεξ! Έχουμε καταλήξει φίλε να τρέχουμε πίσω από το κάθε γκομενάκι μπας και βγούμε έξω! :buck2::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom