ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 59.200
- Πόντοι
- 12.756
Δεν βλέπω να γαμάμε άμεσα. Θα πάρει χρόνο. Κι εμείς οι υπερήλικες δεν διαθέτουμε άπλετο.![]()

Δεν βλέπω να γαμάμε άμεσα. Θα πάρει χρόνο. Κι εμείς οι υπερήλικες δεν διαθέτουμε άπλετο.![]()

Κ εμείς θέλουμε να σε γνωρισουμεΈνας φίλος με βοήθησε....μου είπε για το σάιτ και θέλω να γνωριστούμε και να περνάμε ωραια
Quiero culo.![]()
Θέλεις ΚΩΛΟ άρχοντα..?

Μάλλον όχι. Ντρέπομαι να σας πω να κοιτάξετε σε "άλλα" νηματα, οπότε σταματώ εδώ.Υπάρχει κάνας γυναικείος φιλόξενος εύκαιρος;![]()
Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, τέκνον μου.Μάλλον όχι. Ντρέπομαι να σας πω να κοιτάξετε σε "άλλα" νηματα, οπότε σταματώ εδώ.
Την ευλογία σας και τη συγχώρεση σας αν παρεκτραπηκα γέροντα...

Ευλογία βλέπω, κάνα κώλο δε βλέπω γέροντα...Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, τέκνον μου.![]()
Πού φαίνεται ο κώλος;;;Επιτέλους ένας ωραίος κολος. Δώσε πληροφορίες
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.....ελαίω καλοκαιριού έλειπα ...αλλά τώρα είμαι στη διάθεσή σας.....Καλημέρα Αφροδίτη στείλε περισσότερες πληροφορίες πως μπορούμε να σέ γνωρίσουμε
Ρε ειμαι στραβος! ευχαριστω!Μόνο εγώ δλδ είσαι το τηλέφωνο στο προφίλ της;
Μια φωτό έχει ανεβάσει σε άλλο νήμα. Βρέθηκε κιόλας κάποιος μαζί της?απορω πως χωρις μυνηματα προσωπικα και στοιχεια της κοπελας βρεθηκαν φβτο κ κλείστηκαν ραντεβου. μερικοι ειναι προνομιουχοι
Πολύ δυνατό ........