c00kie
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.236
- Πόντοι
- 201
Αφροδιτη Αφροδιτη , αχ Αφροδιτη. να σε δουμε καλα! τι λες για ενα βιντεο γνωριμιας!Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Αφροδιτη Αφροδιτη , αχ Αφροδιτη. να σε δουμε καλα! τι λες για ενα βιντεο γνωριμιας!Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
ΥπάρχουνΑφροδιτη Αφροδιτη , αχ Αφροδιτη. να σε δουμε καλα! τι λες για ενα βιντεο γνωριμιας!
Γραψε μας η στειλε ενα τηλεφωνοΓεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Έχει σβέρκο?Τι διάμετρο έχει ο σβέρκος του "φίλου" ?![]()
Σε λίγο μύστη μου θα τη ρωτήσεις κ τι χρώμα βρακι φοράει, αν και το βλέπω αεράτο το μωρό κ δεν φοράειΤι διάμετρο έχει ο σβέρκος του "φίλου" ?![]()
Έχει καύσωνα το μεσημέρι![]()
Αφροδίτη ......η θέα του έρωτα,![]()
Απο κωλαρα βλέπω παει καλα η Afro , μάθαμε μηπως τιμουλα και ποσο παει το δωρακι της ?? ....σαν λιγο βιαστική την ειδα την κυρια , μια που μπηκε και μια που βγήκε η μανδαμ .....Καλημέρα μίσις και καληνότσες σας στο ΣΑΗ μας.
ΤΙ κωλάρα είναι αυτή γαμώ τα panda
Θα σφίξεις Αφρό ?Απο κωλαρα βλέπω παει καλα η Afro , μάθαμε μηπως τιμουλα και ποσο παει το δωρακι της ?? ....σαν λιγο βιαστική την ειδα την κυρια , μια που μπηκε και μια που βγήκε η μανδαμ .....

Έτσι λεω ρε μαν , αν και έχει ζέστη σημερα , αλλα κάποιος πρέπει να κάνει τη θυσία να δουμε τι ψάρια και τι λουτσους πιανει η κυρια .... οσο αργει παντως αυτη χάνειΘα σφίξεις Αφρό ?![]()
Μηπως τον φιλο τον λενε John250;Ένας φίλος με βοήθησε....μου είπε για το σάιτ και θέλω να γνωριστούμε και να περνάμε ωραια

Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Κάποιο τηλέφωνο υπάρχει για επικοινωνία;Ένας φίλος με βοήθησε....μου είπε για το σάιτ και θέλω να γνωριστούμε και να περνάμε ωραια
Δουλεμενη σουφρα;