Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 82.772
- Πόντοι
- 27.531
...οχι αρχοντα δεν δοκιμασα ακομη! Αναμενω να δω πως θα το παει το ποιημαΔουλεμενη σουφρα;
Ελαβες πληροφοριες η προλαβες να δοκιμασεις κιολας;

...οχι αρχοντα δεν δοκιμασα ακομη! Αναμενω να δω πως θα το παει το ποιημαΔουλεμενη σουφρα;
Ελαβες πληροφοριες η προλαβες να δοκιμασεις κιολας;

Καλωςηρθες στη παρεα μας μωρο.Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Ωραιο κορμι και ωραια μουνοχειλα εχει το κοριτσι!!!
Γεια σου Αφροδίτη! Καλώς ήρθες! Ελπίζω να περάσεις (και να περάσουμε) όμορφες στιγμές! Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για σένα.Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Αρα επικοινωνησες μαζι της μεσω μηνυματων και ελαβες αυτη τη φωτογραφια;...οχι αρχοντα δεν δοκιμασα ακομη! Αναμενω να δω πως θα το παει το ποιημα![]()
4 μηνυματα εχει ολα κι ολα τυπε,Αρα επικοινωνησες μαζι της μεσω μηνυματων και ελαβες αυτη τη φωτογραφια;
Και αν ναι πες μας τι ζητσει το κοριτσι μιας και δεν εχει ξαναεμφανιστει

...οχι αρχοντα, την ανεβασε η ιδια σε αλλο νημα, δεν ειχα καμμια επαφη με την κοπελα!Αρα επικοινωνησες μαζι της μεσω μηνυματων και ελαβες αυτη τη φωτογραφια;
Και αν ναι πες μας τι ζητσει το κοριτσι μιας και δεν εχει ξαναεμφανιστει
Δεν4 μηνυματα εχει ολα κι ολα τυπε,μονος τουμονη της την ανεβασε...
Κατσε μολις σκασει το πεμπτο μηνυμα και ανοιξουν τα πμ να δεις τι θα γινει
![]()
δεν βιάζεται το κορίτσι4 μηνυματα εχει ολα κι ολα τυπε,μονος τουμονη της την ανεβασε...
![]()
Δεν4 μηνυματα εχει ολα κι ολα τυπε,μονος τουμονη της την ανεβασε...
![]()
δεν βιάζεται το κορίτσι4 μηνυματα εχει ολα κι ολα τυπε,μονος τουμονη της την ανεβασε...
![]()
Κορίτσι πες μας το πρόγραμμα σου κι ένα τηλέφωνο να σε βρίσκουμε.Γεια σας αγόρια, είμαι η Αφροδίτη και θέλω να γνωριστούμε......
Μύστη μου,Αφροδίτη hot είναι..Δεν το βλεπω το κοριτσι