Νέα

Fast dates και γραφεία συνοικεσίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_funn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.205
Πόντοι
7.046
Αρα δεν πηγατε? Μου εχετε αναλυσει χιλια πράγματα χωρις να μου απαντατε σε αυτο που ρωταω το οποιο ειναι αν κανουν δουλειά τα fast dates!!!
Γνωστοί μπαχαλάκηδες, μην δίνεις σημασία, αμπελοφιλοσοφίες δίχως τέλος. Μόνο ένας χριστιανός έγραψε την εμπειρία του, χωρίς φόβο και πάθος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.454
Πόντοι
6.797
Αρα δεν πηγατε? Μου εχετε αναλυσει χιλια πράγματα χωρις να μου απαντατε σε αυτο που ρωταω το οποιο ειναι αν κανουν δουλειά τα fast dates!!!
Ε ρε φίλε αυτό λέμε . Πήγαινε και μην το πολύ σκαλίζεις και πες και σ εμας πως ήτανε.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.557
Πόντοι
6.256
Λεβεντιά , όπου πας και πιάσεις κουβέντα με μουνέτα, αν είσαι σκληρός χύστης και πέφτουλας ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να φας.
Αν κάθεσαι σπίτι και βλέπεις τηλεόραση ή κυκλοφορείς με καμιά 12άδα γερόντια ναυάγια σε γήπεδα και χαμαιτυπεία πέριξ μπουρδέλων , θα είσαι περιθωριακό κατακάθι .

Αρχή μου πάντα, είναι ότι ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ποτέ για παραλείψεις.

OP
OP
S

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
43
Πόντοι
0
Ωραια αρα θα παω εγω και θα σας πω!!! Αν και πιστευω οτι θα ειναι τζαμπα το 40ρι στο fastdates, σε γραφειο συνεικεσιων ουτε για αστειο!!!!

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.523
Πόντοι
2.306
Λεβεντιά , όπου πας και πιάσεις κουβέντα με μουνέτα, αν είσαι σκληρός χύστης και πέφτουλας ΕΧΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να φας.
Αν κάθεσαι σπίτι και βλέπεις τηλεόραση ή κυκλοφορείς με καμιά 12άδα γερόντια ναυάγια σε γήπεδα και χαμαιτυπεία πέριξ μπουρδέλων , θα είσαι περιθωριακό κατακάθι .

Αρχή μου πάντα, είναι ότι ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Ποτέ για παραλείψεις.

Πόσο πολύ συμφωνώ !!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.493
Πόντοι
736
Ωραια αρα θα παω εγω και θα σας πω!!! Αν και πιστευω οτι θα ειναι τζαμπα το 40ρι στο fastdates, σε γραφειο συνεικεσιων ουτε για αστειο!!!!
Αυτό! Το πολύ-πολύ να κάψεις αυτό το 40άρι- ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο θα ναι.
Πες πως στερήθηκες μια έξοδο για φαγητό ρε αδερφέ, γλυτωσες θερμίδες και τριγλυκερίδια!

OP
OP
S

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
43
Πόντοι
0
Σας εχω νεα!!!! Εστειλα ημεηλ σε τρια διαφορετικα γραφεία που ασχολουνται με speed dates, δεν μου απαντησαν ποτε!!!! Χθες το απογευμα εστειλα στα δυο και στο ενα ειχα στειλει προχθες. Τωρα αν δεν απαντανε ε φαντασου τι υπηρεσιες προσφερουν!!!! Αρα οπως είπε και ενας πιο πανω καλυτερα βγες εξω να γνωρισεις κοσμο και θα βρεις απο διαφορες δραστηριοτητες κτλ, επισης ψηνεται κανεις να παμε σημερα κανα αλκατραζ η κινκυ να δούμε σοου και να πιουμε ενα ποτο? Στειλτε πμ

jim28

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.597
Πόντοι
11.555
Σχετικά με τα γραφεία των συνοικεσίων: είχα πάει πριν καμιά οχταετία στον γνωστό παπα για ενημέρωση. Δεν παρέχουν υπηρεσίες γνωριμιών αλλά μόνο συνοικεσίων με σκοπό τον γάμο. Ζητάνε ενα ευσεβές ποσό και την φορολογική σου δήλωση για να επιβεβαιώσουν εάν το οικονομικό σου προφίλ είναι αυτό που τους δηλώνεις. Δεν προχώρησα σε αγορά υπηρεσίας.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.205
Πόντοι
7.046
Για μισό λεπτό ρε παιδιά: ΕΜΑΣ έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν αυτά τα γραφεία, με την επίδειξη της φορολογικής μας δήλωσης ή να εξασφαλίσουν το μέλλον της ελλεηνίδας; Τι σχέση έχει το χρήμα, και για ΠΟΙΟΝ, για να αρχίσει μια σχέση;

• Like
Αντιδράσεις: cool11

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
219
Πόντοι
21
Σχετικά με τα γραφεία των συνοικεσίων: είχα πάει πριν καμιά οχταετία στον γνωστό παπα για ενημέρωση. Δεν παρέχουν υπηρεσίες γνωριμιών αλλά μόνο συνοικεσίων με σκοπό τον γάμο. Ζητάνε ενα ευσεβές ποσό και την φορολογική σου δήλωση για να επιβεβαιώσουν εάν το οικονομικό σου προφίλ είναι αυτό που τους δηλώνεις. Δεν προχώρησα σε αγορά υπηρεσίας.
Φιλος τα συγκεκριμενα γραφεια δουλευουν με μισθωτες που ριχνουν ακυρα με το παραμικρο.ωστε να απογοητευτεις κ να σου μασησουν τπ χαρτι.Εδω κολλαει ο στιχος του Ζαγοραιου...Επηγες κ επεσες μες τους ατσιδες κ σου τα τρωγανε οι παπατζηδες

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.493
Πόντοι
736
Για μισό λεπτό ρε παιδιά: ΕΜΑΣ έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν αυτά τα γραφεία, με την επίδειξη της φορολογικής μας δήλωσης ή να εξασφαλίσουν το μέλλον της ελλεηνίδας; Τι σχέση έχει το χρήμα, και για ΠΟΙΟΝ, για να αρχίσει μια σχέση;
Την πάρτη τους έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν όλοι αυτοί, και βλέποντας τι απόγνωση και ηλιθιότητα υπάρχει, πολύ καλά κάνουν εν τέλει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom