Νέα

Fast dates και γραφεία συνοικεσίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexy_funn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι 38 αντρα σκεφτομαι να πάω σε γραφειο συνοικεσίων, η σε αυτα τα ραντεβου fast dates , εχει παει κανεις? Αξιζει? Μπορει να βρεις τιποτα σχεση η κατι αξιολογο απο εκει?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.798
Πόντοι
38.529
Γεια σας ειμαι 38 αντρα σκεφτομαι να πάω σε γραφειο συνοικεσίων, η σε αυτα τα ραντεβου fast dates , εχει παει κανεις? Αξιζει? Μπορει να βρεις τιποτα σχεση η κατι αξιολογο απο εκει?
Πηγα εγω και στα δυο..
:coffee:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.300
Πόντοι
1.336
Σχεδόν φιλοσοφικό το ερώτημα.

Γιατί πάει κάποιος σε τέτοια γραφεία ή τέτοιου τύπου ραντεβού; Τι τον/την έχει δυσκολέψει τόσο πολύ να βρει μια αξιόλογη σχέση (γιατί φαντάζομαι ότι για αυτό μιλάμε, όχι για να πηδήξεις); Είναι τόσο πολυάσχολος/η; Τόσο σκαρτοι/ες είναι όλοι/ες εκεί έξω; Ή είναι τόσο "άτυχος/η"; Ή είναι τόσο συνεσταλμένος/η που αυτό δυσκολεύει την εύρεση συντρόφου;

Με άλλα λόγια, δεν θα βρεις κάτι από το πάνω ράφι. Έχω γνωρίσει γυναίκες που είναι μόνες τους εκεί γύρω στα 40 και ο λόγος είναι πως πάντα είναι όλοι κακοί, στραβοί και εν ολίγοις είναι εκείνη τόσο μα τόσο άτυχη. Πότε εκείνη δεν φταίει σε κάτι ή έστω, δεν παραδέχεται πως κάνει πολύ κακές επιλογές. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρεις και κανένα διαμάντι, αλλά δύσκολο...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.798
Πόντοι
38.529

Γιατί πάει κάποιος σε τέτοια γραφεία ή τέτοιου τύπου ραντεβού; Τι τον/την έχει δυσκολέψει τόσο πολύ να βρει μια αξιόλογη σχέση (γιατί φαντάζομαι ότι για αυτό μιλάμε, όχι για να πηδήξεις); Είναι τόσο πολυάσχολος/η; Τόσο σκαρτοι/ες είναι όλοι/ες εκεί έξω; Ή είναι τόσο "άτυχος/η"; Ή είναι τόσο συνεσταλμένος/η που αυτό δυσκολεύει την εύρεση συντρόφου;

Με άλλα λόγια, δεν θα βρεις κάτι από το πάνω ράφι. Έχω γνωρίσει γυναίκες που είναι μόνες τους εκεί γύρω στα 40 και ο λόγος είναι πως πάντα είναι όλοι κακοί, στραβοί και εν ολίγοις είναι εκείνη τόσο μα τόσο άτυχη. Πότε εκείνη δεν φταίει σε κάτι ή έστω, δεν παραδέχεται πως κάνει πολύ κακές επιλογές. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα βρεις και κανένα διαμάντι, αλλά δύσκολο...
Μου αρεσει που το πηρες σοβαρα το θεμα..

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.300
Πόντοι
1.336

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.159
Πόντοι
26.235
Εμφανιστηκε και το Express Samina.............

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.146
Πόντοι
6.246
Speed dating - dating apps - facebook dating - γραφεία συνοικεσίων (δεν έχω εμπειρία νόμιζα ότι έχουν κλείσει) όλα αυτά υπάρχουν για να πουλήσουν το ίδιο προϊόν: Υπόσχονται γνωριμίες στους ανθρώπους που δεν έχουν άλλη επιλογή.

Μην περιμένετε λοιπόν να απευθύνονται σε φοιτητές ή μαθητές ,η μπάλα παίζεται με τους 40+. Δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες η μοναξιά είναι τεράστιο πρόβλημα:
- Όταν οι φίλοι που κάποτε πηγαίνατε για καμάκι μαζι έχουν γίνει οικογενειάρχες και δεν έχεις παρέα να βγαίνεις
- Όταν βλέπεις τις γυναίκες της ηλικίας σου που είναι διαθέσιμες και σε πιάνει κατάθλιψη
- Όταν οι συνομήλικες που αξίζουν τον κόπο έχουν βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά επειδή έχουν όλες τις επιλογές
- Όταν δε σου κάνει καν όρεξη να βγεις για ποτό
- Όταν έχεις εξαντλήσει όλες σου τις γνωριμίες

Τότε τα παραπάνω γίνονται η μόνη λύση. Άρα παίκτη για να έχεις πέσει σε λύσεις όπως γραφείο συνοικεσίων και speed dating τουλάχιστον να πας με προσδοκίες στο 0 για να μην απογοητευτείς

OP
OP
S

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0

Τυπε οι γνωριμιες που κανψ ειναι απο εφαρμογες, μενω Αθηνα, σχεδον ολες εχουν θεματα και εχω αρχισει να νομιζω οτι φταινε οι εφαρμογες.... Εκτως και εαν δεν με επιλεγουν οι σωστες και με επιλεγουν αυτες με θεματα, αυτο που κανω λαθος πιστευω ειναι οτι δε γνωριζω απο κοντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφανιστηκε και το Express Samina.............
Ε? Τι σημαινει αυτο?

OP
OP
S

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
25
Πόντοι
0
Speed dating - dating apps - facebook dating - γραφεία συνοικεσίων (δεν έχω εμπειρία νόμιζα ότι έχουν κλείσει) όλα αυτά υπάρχουν για να πουλήσουν το ίδιο προϊόν: Υπόσχονται γνωριμίες στους ανθρώπους που δεν έχουν άλλη επιλογή.

Μην περιμένετε λοιπόν να απευθύνονται σε φοιτητές ή μαθητές ,η μπάλα παίζεται με τους 40+. Δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες η μοναξιά είναι τεράστιο πρόβλημα:
- Όταν οι φίλοι που κάποτε πηγαίνατε για καμάκι μαζι έχουν γίνει οικογενειάρχες και δεν έχεις παρέα να βγαίνεις
- Όταν βλέπεις τις γυναίκες της ηλικίας σου που είναι διαθέσιμες και σε πιάνει κατάθλιψη
- Όταν οι συνομήλικες που αξίζουν τον κόπο έχουν βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά επειδή έχουν όλες τις επιλογές
- Όταν δε σου κάνει καν όρεξη να βγεις για ποτό
- Όταν έχεις εξαντλήσει όλες σου τις γνωριμίες

Τότε τα παραπάνω γίνονται η μόνη λύση. Άρα παίκτη για να έχεις πέσει σε λύσεις όπως γραφείο συνοικεσίων και speed dating τουλάχιστον να πας με προσδοκίες στο 0 για να μην απογοητευτείς
Ηδη εχω απογοητευτει απο ολα τα αλλα για αυτο σκεφτομαι να παω

Πηγα εγω και στα δυο..
:coffee:
Πες μας τι εγινε τελικα? Γνωρισες κατι? Αξιζε σαν εμπειρια?

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.436
Πόντοι
2.306
Τι κόστος έχουν;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.798
Πόντοι
38.529
Ηδη εχω απογοητευτει απο ολα τα αλλα για αυτο σκεφτομαι να παω

Πες μας τι εγινε τελικα? Γνωρισες κατι? Αξιζε σαν εμπειρια?
Ναι,γαμησα και την εκανα..

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.596
Πόντοι
6.955
Εχω πάει καμια δεκαριά φορές σε speed dates......δεν ξαναπαω. Βγήκα με γυναίκες, δεν έκανα σχέση, δεν πήδηξα, αντίθετα στεναχωρήθηκα. Οι γυναίκες που θα μιλήσεις εκεί θα είναι τριών κατηγοριών. (τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες συναντάμε στις εφαρμογές γνωριμιών.)
- χονδρές και άσχημες
- όμορφες που δηλώνουν πως ψάχνουν γνωριμία αλλά το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι δεν ψάχνουν με εσένα.
- όμορφες που αρχική φαίνονται νορμάλ άτομα και στην πορεία αποδεικνύεται πως πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα.

Αν τελικά βγεις με κάποια να ξέρεις πως έχει κάνει match και με άλλους και βγαίνει ταυτόχρονα με εσένα και με εκείνους. Στόχος είναι το πήδημα στο πρώτο ραντεβού διότι υπάρχει αμφιβολία αν θα υπάρξει δευτερο.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.431
Πόντοι
6.795
iu

Chevaliier7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
490
Πόντοι
1.245
Υπάρχουν ακόμα γραφεία συνοικεσίων;Εντύπωση μου κάνει αλλά αν πάς με προσδοκία πώς θα δείς το δέκα το καλό ή έστω το 7άρι,θα απογοητευτείς πολύ.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.146
Πόντοι
6.246

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.453
Πόντοι
736
Ρε παιδιά, διάβασα όσα γράψατε όλοι στο παρών νήμα, ίσα για να καταλάβω κι εγώ -που δεν έχω ιδέα- τα αυτονόητα.

Αντί να απορείτε 'τι παίζει', γιατί δεν απορείτε απλά 'ΠΟΙΑ γυναίκα θα πήγαινε σε τέτοιο πράγμα?' όπως πολύ σωστά προείπε έταιρος συναγωνιστής πιο πάνω.

Πολλοί απο εμάς είναι απελπισμένοι, οι αιτίες άπειρες και διαφορετικές ανά περίπτωση κλπ κλπ.
Και γενικά λόγω καθολικού ξεπεσμού των apps έχει προκύψει ως νέα μπίζνα αυτή η φάση τελευταία (σκάνε και στο ίνστα διάφορα που μαζεύονται άκυροι να δειπνήσουν μαζί κλπ, παίζουν και κάτι κωμικοτραγικά γκρουπ 'back to Greece; κ.α.) και μη ξεχνάτε πως όποιος εκμεταλλεύτηκε την απόγνωση των ανδρών, δεν έχασε ποτέ!
Μη γίνεστε θύματα να σας τρώνε λεφτά όλοι αυτοί οι γελοίοι!

Αν τα apps είναι μια φορά χαβούζα, τότε τα speed dating και τα γραφεία συνοικεσίων φανταστείτε ΠΟΣΟ πιο χαβούζα είναι αυτά και σε πόσο τελειωμένους απευθύνονται.......ας σοβαρευτόυμε λίγο ρε παιδιά.
Μιλάμε για χαμένο παιχνίδι εξαρχής, εδώ άλλος ανέφερε κράχτες κλπ.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας πως ΚΑΜΜΙΑ αξιοπρεπής γυναίκα -ειδικά στην Ελλάδα- δεν έχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ανάγκη να ψαχθεί έτσι. ΚΑΜΜΙΑ όμως! Καταλάβετε το για να μην απογοητεύεστε τζάμπα!

Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Έχω σκεφτεί και εγώ να δοκιμάσω με τέτοιο γραφείο αλλά μου μοιάζει λίγο παλιομοδίτικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom