Νέα

Υπάρχουν ώριμοι Ενεργητικοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos_34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 416
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos_34

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2020
Like
18
Πόντοι
0
Γεια σας,

ειμαι 40 ετών παθητικός, αρρενωπος, χοντρουλης. ειμαι γραμμένος σε 2 site gay γνωριμιών. αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έχω πολύ πέραση σε 20-25 χρονους αλλά καθόλου σε 50-60 χρονους που ειναι αυτό που ψάχνω.

αν κάποιος έχει άποψη ας την πει! πραγματικά απορώ γιατί συμβαίνει αυτό και αν ειναι ο κανόνας ή απλά εχει τύχει!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.641
Πόντοι
6.236
Γεια σας,

ειμαι 40 ετών παθητικός, αρρενωπος, χοντρουλης. ειμαι γραμμένος σε 2 site gay γνωριμιών. αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έχω πολύ πέραση σε 20-25 χρονους αλλά καθόλου σε 50-60 χρονους που ειναι αυτό που ψάχνω.

αν κάποιος έχει άποψη ας την πει! πραγματικά απορώ γιατί συμβαίνει αυτό και αν ειναι ο κανόνας ή απλά εχει τύχει!
Είναι ενεργητικοί μέχρι τα 25. Στα 26 γίνονται παθητικοί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.151
Πόντοι
6.056
Γεια σας,

Ναι, ο κανόνας είναι οι 50-60 χρονοι Ενεργητικοί να γουστάρουν νεαρούς παθητικούς με λεπτό σώμα, κι όχι παχουλούς 40ρηδες. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΈΙΤ. 50-60 χρονοι Άντρες γουστάρουμε νεαρές λεπτές γυναίκες, κι όχι παχουλές 40ρες. Κατηγόρησε τη Βιολογία

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
617
Πόντοι
81
Λίγο υπομονή να το έφτιαχνες αύριο το νήμα,θα έβρισκες αμέσως απαντήσεις.
Δηλαδή;

Μια από τα ίδια @nikos_34 ! Μου την πέφτουν όλο μικρότεροί μου και όχι μεγαλύτεροι!
Εμένα μου αρέσουν όλες οι ηλικίες, δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα ήθελα να πάω έστω και μια φορά με κανάν ώριμο άνω των 60 π.χ., μουστακαλή, τριχωτό κτλ. να μου φύγει το άχτι! :2funny:
Φαντάζομαι ένας άλλος λόγος είναι το ότι τέτοιοι τύποι δεν θα κάθονται τώρα να ασχολούνται με ιντερνετ, ή και να ξέρουν κιόλας,
Θα συχνάζουν σε πιάτσες, σινεμά κτλ.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.607
Πόντοι
1.056
Δηλαδή;

Μια από τα ίδια @nikos_34 ! Μου την πέφτουν όλο μικρότεροί μου και όχι μεγαλύτεροι!
Εμένα μου αρέσουν όλες οι ηλικίες, δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα ήθελα να πάω έστω και μια φορά με κανάν ώριμο άνω των 60 π.χ., μουστακαλή, τριχωτό κτλ. να μου φύγει το άχτι! :2funny:
Φαντάζομαι ένας άλλος λόγος είναι το ότι τέτοιοι τύποι δεν θα κάθονται τώρα να ασχολούνται με ιντερνετ, ή και να ξέρουν κιόλας,
Θα συχνάζουν σε πιάτσες, σινεμά κτλ.
Καλημερα....θες να σου φυγει και το αχτι πονηρουλα!!!!
fc190d4ff33b8a144b1690fe1f0a5f70_L.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom