Αν μαθήτευσω δίπλα σας, μπορώ να καταφέρω έστω για 2ος....Σε βλέπω... Παλεύεις να βγεις τρίτος ενώ τρέχεις μόνος εσύ.....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν μαθήτευσω δίπλα σας, μπορώ να καταφέρω έστω για 2ος....Σε βλέπω... Παλεύεις να βγεις τρίτος ενώ τρέχεις μόνος εσύ.....
για αυτο υπαρχει και η μυγοσκοτωστραη ερωτηση είναι ποσα μπορει να δινει η κυρια πριν της πονεσειυν τα χερακια της....
Πίστεψέ με, αυτά τα χέρια είναι ακούραστα.... Τα δοκίμασα πριν καιρό και γονάτισα δεν άντεξα.....η ερωτηση είναι ποσα μπορει να δινει η κυρια πριν της πονεσειυν τα χερακια της....
η εκφραση ειναι βγαινεις δευτερος ενω τρεχεις μονος σου![]()
η ερωτηση είναι ποσα μπορει να δινει η κυρια πριν της πονεσειυν τα χερακια της....
Είμαι έτοιμος για βίντεο ή ηχητικό για να το διαπιστώσουν οι άπιστοι..... Χωρίς έλεος, ακούραστα μέχρι να ζητάμε έλεος.....Χωρίς έλεος......
οχι ρε συ μυγοσκοτωστρα , για σωματικη επαφη μιλαμε...για αυτο υπαρχει και η μυγοσκοτωστρα![]()
αδυνατω να το κατανοησω αυτοΑυτός παλεύει για τρίτος. Ακόμα χειρότερα
Είμαι έτοιμος για βίντεο ή ηχητικό για να το διαπιστώσουν οι άπιστοι..... Χωρίς έλεος, ακούραστα μέχρι να ζητάμε έλεος.....
ε αμα πονεσουν τα χερια της πως θα συνεχισει ?οχι ρε συ μυγοσκοτωστρα , για σωματικη επαφη μιλαμε...
Θυμάσαι το ηχητικό που δάκρυσα????? Δεν θα αντέξω πολύ, απλά θέλω να απολαύσω αυτά τα χέρια έστω 1 λεπτόΓια να σε δώ....
ξερω εγω..αφου λεει χωρις ελεοσ..για καποιο λογο την επιστευομαι και αυτα που λεειε αμα πονεσουν τα χερια της πως θα συνεχισει ?![]()
ε αμα πονεσουν τα χερια της πως θα συνεχισει ?![]()
Να πω να πω????Ας μιλήσουν αυτοί που είπαν έλεος μόνο από τα χέρια μου....
Θυμάσαι το ηχητικό που δάκρυσα????? Δεν θα αντέξω πολύ, απλά θέλω να απολαύσω αυτά τα χέρια έστω 1 λεπτό
Μια μικρή διευκρίνιση και όχι μόνο τα μάγουλα. Καλημέρα σε όλες και όλους!Η αφέντρα πάντως επιβεβαιώνω ότι ρίχνει από τα καλύτερα και δυνατότερα χαστούκια..... τα μάγουλα γίνονται κόκκινα αμέσως......
πού δηλώνουμε συμμετοχή?Είμαι έτοιμος για διαγωνισμό, ποιος θα φάει το περισσότερο φτύσιμο και χαστούκια
Είναι αλλιώς στα μάγουλα.....ενεργοποιείται η αδρεναλίνη.......Μια μικρή διευκρίνιση και όχι μόνο τα μάγουλα. Καλημέρα σε όλες και όλους!