Domina Isida Karra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.229
- Πόντοι
- 1.056
Υπήρχαν και χειρότερες επιλογές αμιγο.....
Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή μαμά Τερέζα!
Σκέψου το σοβαρά πως θα με αποκαλείς μέχρι να βρεθούμε ξανά.....Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή μαμά Τερέζα!
Γιατί όχι λίγο από όλα; Κάνεις δεν θα έχει παράπονο μετάΤο χρώμα του κωλαρινου μας θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς……
Το θέμα είναι αν οι αποχρώσεις θα είναι κόκκινες, μωβ ή μαυρες
Υπήρχαν και χειρότερες επιλογές αμιγο.....
Μαζεψου..... Και σοβαρεψουΤο γνωρίζω μαμά Τερέζα
Λίγο δύσκολο αυτό........Μαζεψου..... Και σοβαρεψου
δεν νομιζω να στο λεει στην πλακα.....οποτε στην θεση σου θα προσεχα τι θα απαντουσαΛίγο δύσκολο αυτό........
Και πολύ καλά κάνεις...!!!!δεν νομιζω να στο λεει στην πλακα.....οποτε στην θεση σου θα προσεχα τι θα απαντουσα
ΣεβαστόΔεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι φιλικό άτομο και άνετη. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν
τσαμπα κι άδικα.... μην μου στεναχωριέσαι όμως.τι δεν εχει ψιψιψο? τσαμπα εφτιαξα ποπ κορν?![]()
το ποπ κορν ποτε δεν φτιαχνεται αδικα......ζητω η πειρατεια των ταινιων και των σειρωντσαμπα κι άδικα.... μην μου στεναχωριέσαι όμως.
Για κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στον ηγέτη Κυριάκο με την διεύθυνση και την ip σουτο ποπ κορν ποτε δεν φτιαχνεται αδικα......ζητω η πειρατεια των ταινιων και των σειρων![]()
και δη των ερωτικών ταινιών....το ποπ κορν ποτε δεν φτιαχνεται αδικα......ζητω η πειρατεια των ταινιων και των σειρων![]()
και δη των ερωτικών ταινιών....
ζητα πρωτα αδεια απο την κυρια σου για να το κανεις αυτο? αλλα μονο και μονο που το σκεφτηκες σε βλεπω να γινεσαι μια ροζ πεταλουδα με σκατα στην πλατη χωρις φτερα ομωςΓια κάτσε να στείλω ένα μήνυμα στον ηγέτη Κυριάκο με την διεύθυνση και την ip σου![]()