Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 4.895
να υποθέσω ότι θα χρησιμοποιηθεί το tiger balm και το μαυράκι;;;Ο λβ ακόμη δεν είδε το νέο Τσάλεντζ..... Πσυχουλης.....
11ο όροφο το επόμενο διαμέρισμα
να υποθέσω ότι θα χρησιμοποιηθεί το tiger balm και το μαυράκι;;;Ο λβ ακόμη δεν είδε το νέο Τσάλεντζ..... Πσυχουλης.....
Το μαυρακι?να υποθέσω ότι θα χρησιμοποιηθεί το tiger balm και το μαυράκι;;;
Το μαυράκι καουτσουκάκι μαρή, τι σου έδωκα στην άνοδό σου την τελευταία φορά;;; Αυτήν τη φορά πρέπει να ανεβάσουμε και την άλλη φίλη μας, και να φροντίσουμε για ομαδικά παιχνιδάκια, με όλα τα όμορφα πραγματάκια και παιχνιδάκια...Το μαυρακι?
Μανταλάκι, κεράκι, μαστιγιακι, Πιπεράκι, πουτσακι?
Την έχω βάλει στην πρίζα κάνα μήνα τώρα.... Κάτσε μην μας κάνει καμία έκπληξη και τρέχουμε οι υπόλοιποι....Το μαυράκι καουτσουκάκι μαρή, τι σου έδωκα στην άνοδό σου την τελευταία φορά;;; Αυτήν τη φορά πρέπει να ανεβάσουμε και την άλλη φίλη μας, και να φροντίσουμε για ομαδικά παιχνιδάκια, με όλα τα όμορφα πραγματάκια και παιχνιδάκια...
Να μας κάνει ευχάριστη έκπληξη παρακαλώ!Την έχω βάλει στην πρίζα κάνα μήνα τώρα.... Κάτσε μην μας κάνει καμία έκπληξη και τρέχουμε οι υπόλοιποι....
Κλήση ομαδική έχουμε σύσκεψηΝα μας κάνει ευχάριστη έκπληξη παρακαλώ!
Το απόγευμα. Τώρα έχει σκληρή εργασία μανδάμΚλήση ομαδική έχουμε σύσκεψη
Και στο τέλος του δρόμου….0..Ο λβ ακόμη δεν είδε το νέο Τσάλεντζ..... Πσυχουλης.....
3ψηφιο θα ψάξω.....Και στο τέλος του δρόμου….0..
Σε 99 το κόβω να τελειώνει3ψηφιο θα ψάξω.....
Ε τότε θα πρέπει να αλλάξω τα μαθηματικά. Ασταδιαλα μωρηΚυρία ξέρω μια πολύ καλή μονοκατοικία, Αγίας Ίσιδας 3(τυχαίο νούμερο) είναι η οδός . Αν θέλετε πληροφορίες πείτε μου![]()
Ε όχι το βασικό πλάνο δεν αλλάζει. Το μόνο που θα αλλάξει είναι το χρώμα του κωλαρινου μας.Ε τότε θα πρέπει να αλλάξω τα μαθηματικά. Ασταδιαλα μωρη
Για βρες εκείνο το βιντεάκι που βγάλαμε πριν φύγεις....Ε όχι το βασικό πλάνο δεν αλλάζει. Το μόνο που θα αλλάξει είναι το χρώμα του κωλαρινου μας.![]()
Μάλιστα αφέντρα μου.Για βρες εκείνο το βιντεάκι που βγάλαμε πριν φύγεις....
Καμιά νιφάδα μεσα στη χιονοστιβάδα δεν αισθάνεται ένοχη.....Μάλιστα αφέντρα μου.
Δεν υπάρχειςΦιλενάδα, από δω και πέρα να ξέρεις από κοντή θα σε λέω Μαμά Τερέζα![]()
Το χρώμα του κωλαρινου μας θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς……Ε όχι το βασικό πλάνο δεν αλλάζει. Το μόνο που θα αλλάξει είναι το χρώμα του κωλαρινου μας.![]()