Ότι πείτε εσείς κυρίαΈχω άλλα για την τρύπα σου. Αυτό δεν είναι για λασπες...
Καλημέρα άχρηστη
Ότι θέλετε εσείς βάλτε μου
Τουλάχιστον το ένιωσα μια φορά και είναι αξέχαστη
Ότι πείτε εσείς κυρίαΈχω άλλα για την τρύπα σου. Αυτό δεν είναι για λασπες...
Καλημέρα άχρηστη
Ήδη με φαντάζομαι μαζί με την σκλάβα στα πόδια Σας... Να μας έχετε και τους δύο υπό Σας για να βγάζετε την καύλα Σας... Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον...
Χμμμμμμμ... Θα το σκεφτώ. Δεν υπόσχομαι... Αλλά θα το συζητήσω το αίτημά σας και με την φίλη μου...Χθεσινή επίσκεψη στην κυρία Ίσιδα!
Κάνω το λάθος να ρωτήσω το νούμερο, γιατί δεν το θυμόμουν.
Έρχεται η απαντηση, μαζί με οδηγίες ότι θα ανέβω με τα πόδια, θα μετρήσω τα σκαλιά, θα τα προσθέσω στο νούμερο της διεύθυνσης, θα το πολλαπλασιάσω με τα χρόνια γνωριμίας και να σκεφτώ μέχρι να φτάσω αν θέλω να το φάω σε χαστούκια, ψωλιές ή ξύλο.
Εννοείται έφυγα με κατακόκκινο μώλο, αφού δεν είχε διευκρινίσει ότι σε ξύλο εννοούσε από τις πιο δυνατές της, ενώ είχα και την «τύχη», οσο τις έτρωγα, να χτυπήσει το τηλ από σεβάσμια φίλη της, η οποία μου προσέθεσε μερικές.
Spoiler : το ανάλογο challenge σκέφτεται να το εφαρμόσει σε όλους όσους συμμετέχουμε στο νήμα και σκοπεύουμε να την επισκεφτούμε το επόμενο διάστημα.
@LB : στη θέση σου, αναλογιζόμενος ότι συνήθως όταν έρχεται πάνω μένει σε λεωφόρο και σε πάνω πάνω ορόφους, σε συνδυασμό με το ότι γνωρίζεστε περισσότερο καιρό από εμένα…….
@Spiler : γαμηστερό το δώρο που της έκανες(με όλες τις έννοιες της λέξης), αλλά επειδή η φίλη σου έχει την τάση να ανακαλύπτει διαφορες χρησεισ, μήπως να συμφωνήσουμε να σβήσω τα κερακια(με ρώγες ή ότι) και να περιοριστούν οι μελλοντικές ιδέες και δωράκια στο πλαίσιο των μπιφτεκομπρίζολων;
@Domina Isida Karra : πέρασα καταπληκτικά, Σας ευχαριστώ ειλικρινά
Τη βάψαμε….Χμμμμμμμ... Θα το σκεφτώ. Δεν υπόσχομαι... Αλλά θα το συζητήσω το αίτημά σας και με την φίλη μου...
Καλημέρα στην κυρία μας και σε όλο το νήμα. Άκρως ευρηματική για άλλη μια φορά, προβλέπω στα επόμενα ταξίδια να μας πηγαίνει σε ουρανοξυστες και να χάνετε το μέτρημα.
Χμμμμμμ... Μπορεί και να την πείσω να δοκιμάσει την καινούρια συλλογή που έκανα, εννοείται με αριθμητικό challenge...Τη βάψαμε….
Είναι ικανή να βάλει αριθμητικό τσαλεντζ και στο πόσα κεράκια θα σβήσουν…..
Μήπως να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ? Θα τους βάλουμε στα γόνατα τούρλα το κωλι και να πετάμε βελάκια. Θα βάλουμε στοίχημα ποιος κωλος θα κρατήσει τα περισσότερα...... Ο νικητής κωλινος θα έχει δώρο έκπληξηΧμμμμμμ... Μπορεί και να την πείσω να δοκιμάσει την καινούρια συλλογή που έκανα, εννοείται με αριθμητικό challenge...![]()
Γιατί όχι;Μήπως να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ? Θα τους βάλουμε στα γόνατα τούρλα το κωλι και να πετάμε βελάκια. Θα βάλουμε στοίχημα ποιος κωλος θα κρατήσει τα περισσότερα...... Ο νικητής κωλινος θα έχει δώρο έκπληξη
Tiger balm βρες....Γιατί όχι;
έχουμε διαθεσιμότητα, μη μου ανησυχείς...Tiger balm βρες....
Βάλε φαντασία να οργιασει....διαθεσιμότητα, μη μου ανησυχείς...
το ερώτημα είναι, θέλουμε μόνο αλοιφή, ή ακόμη και λαδάκι;;; (για το λαδάκι θα πρέπει να το ψάξω λιγάκι)
χεχεχεχε... έχει να γίνει, του στόχου...Βάλε φαντασία να οργιασει....