Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 681K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.020
Πόντοι
86
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.254
1000007766.jpg

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.254
Καλημέρα και καλή Κυριακή πλάσματα μου...

Για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας...

Σκλάβα είπα πως έχω
ΌΧΙ " δημόσιο " ούτε
"ιδιωτικό αποχωρητήριο"

Η πρώτη συνάντηση με την Λία, θα γίνεται πάντα με την παρουσία μου, (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) για την καθοδήγηση του σεσσιον, όχι μόνο για να παίξεις, αλλά να περάσετε καλά...

Δεν είναι μια κοπέλα που θα την ευχαριστήσουν τα απλά πράγματα....
Από την υποδοχή της θα καταλάβεις ότι πρόκειται για υποτακτικό άτομο που θέλει να σε ευχαριστήσει με πολλούς τρόπους.....

*Θα βρίσκεται μαζί μου και στα ταξίδια.

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.103
Πόντοι
456

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
917
Πόντοι
81
Χθεσινή επίσκεψη στην κυρία Ίσιδα!
Κάνω το λάθος να ρωτήσω το νούμερο, γιατί δεν το θυμόμουν.
Έρχεται η απαντηση, μαζί με οδηγίες ότι θα ανέβω με τα πόδια, θα μετρήσω τα σκαλιά, θα τα προσθέσω στο νούμερο της διεύθυνσης, θα το πολλαπλασιάσω με τα χρόνια γνωριμίας και να σκεφτώ μέχρι να φτάσω αν θέλω να το φάω σε χαστούκια, ψωλιές ή ξύλο.
Εννοείται έφυγα με κατακόκκινο μώλο, αφού δεν είχε διευκρινίσει ότι σε ξύλο εννοούσε από τις πιο δυνατές της, ενώ είχα και την «τύχη», οσο τις έτρωγα, να χτυπήσει το τηλ από σεβάσμια φίλη της, η οποία μου προσέθεσε μερικές.
Spoiler : το ανάλογο challenge σκέφτεται να το εφαρμόσει σε όλους όσους συμμετέχουμε στο νήμα και σκοπεύουμε να την επισκεφτούμε το επόμενο διάστημα.
@LB : στη θέση σου, αναλογιζόμενος ότι συνήθως όταν έρχεται πάνω μένει σε λεωφόρο και σε πάνω πάνω ορόφους, σε συνδυασμό με το ότι γνωρίζεστε περισσότερο καιρό από εμένα…….
@Spiler : γαμηστερό το δώρο που της έκανες(με όλες τις έννοιες της λέξης), αλλά επειδή η φίλη σου έχει την τάση να ανακαλύπτει διαφορες χρησεισ, μήπως να συμφωνήσουμε να σβήσω τα κερακια(με ρώγες ή ότι) και να περιοριστούν οι μελλοντικές ιδέες και δωράκια στο πλαίσιο των μπιφτεκομπρίζολων;
@Domina Isida Karra : πέρασα καταπληκτικά, Σας ευχαριστώ ειλικρινά

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.688
Πόντοι
6.495
Χθεσινή επίσκεψη στην κυρία Ίσιδα!
Κάνω το λάθος να ρωτήσω το νούμερο, γιατί δεν το θυμόμουν.
Έρχεται η απαντηση, μαζί με οδηγίες ότι θα ανέβω με τα πόδια, θα μετρήσω τα σκαλιά, θα τα προσθέσω στο νούμερο της διεύθυνσης, θα το πολλαπλασιάσω με τα χρόνια γνωριμίας και να σκεφτώ μέχρι να φτάσω αν θέλω να το φάω σε χαστούκια, ψωλιές ή ξύλο.
Εννοείται έφυγα με κατακόκκινο μώλο, αφού δεν είχε διευκρινίσει ότι σε ξύλο εννοούσε από τις πιο δυνατές της, ενώ είχα και την «τύχη», οσο τις έτρωγα, να χτυπήσει το τηλ από σεβάσμια φίλη της, η οποία μου προσέθεσε μερικές.
Spoiler : το ανάλογο challenge σκέφτεται να το εφαρμόσει σε όλους όσους συμμετέχουμε στο νήμα και σκοπεύουμε να την επισκεφτούμε το επόμενο διάστημα.
@LB : στη θέση σου, αναλογιζόμενος ότι συνήθως όταν έρχεται πάνω μένει σε λεωφόρο και σε πάνω πάνω ορόφους, σε συνδυασμό με το ότι γνωρίζεστε περισσότερο καιρό από εμένα…….
@Spiler : γαμηστερό το δώρο που της έκανες(με όλες τις έννοιες της λέξης), αλλά επειδή η φίλη σου έχει την τάση να ανακαλύπτει διαφορες χρησεισ, μήπως να συμφωνήσουμε να σβήσω τα κερακια(με ρώγες ή ότι) και να περιοριστούν οι μελλοντικές ιδέες και δωράκια στο πλαίσιο των μπιφτεκομπρίζολων;
@Domina Isida Karra : πέρασα καταπληκτικά, Σας ευχαριστώ ειλικρινά
Χμμμμμμμ... Θα το σκεφτώ. Δεν υπόσχομαι... Αλλά θα το συζητήσω το αίτημά σας και με την φίλη μου...

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
917
Πόντοι
81
Χμμμμμμμ... Θα το σκεφτώ. Δεν υπόσχομαι... Αλλά θα το συζητήσω το αίτημά σας και με την φίλη μου...
Τη βάψαμε….
Είναι ικανή να βάλει αριθμητικό τσαλεντζ και στο πόσα κεράκια θα σβήσουν…..

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
528
Πόντοι
81
Καλημέρα στην κυρία μας και σε όλο το νήμα. Άκρως ευρηματική για άλλη μια φορά, προβλέπω στα επόμενα ταξίδια να μας πηγαίνει σε ουρανοξυστες και να χάνετε το μέτρημα.

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.254
Καλημέρα πλάσματα μου...

Καλημέρα στην κυρία μας και σε όλο το νήμα. Άκρως ευρηματική για άλλη μια φορά, προβλέπω στα επόμενα ταξίδια να μας πηγαίνει σε ουρανοξυστες και να χάνετε το μέτρημα.

Αν χαθεί το μέτρημα ξεκινάς από την αρχή... άχρηστη....

Λοιπόν. Αυτό το challenge είναι για όσους ξέρω καλά.... Οι υπόλοιποι θα έχουν άλλες τυχερές εκπλήξεις....σιγά σιγά...

Διευκρίνιση...
Το αριθμητικό αποτέλεσμα θα ισχύει για ένα σημείο μόνο....
Στα υπόλοιπα σημείο ότι φας δεν μετράει....

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.688
Πόντοι
6.495
Τη βάψαμε….
Είναι ικανή να βάλει αριθμητικό τσαλεντζ και στο πόσα κεράκια θα σβήσουν…..
Χμμμμμμ... Μπορεί και να την πείσω να δοκιμάσει την καινούρια συλλογή που έκανα, εννοείται με αριθμητικό challenge... :wink::wink::wink:

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.254
Χμμμμμμ... Μπορεί και να την πείσω να δοκιμάσει την καινούρια συλλογή που έκανα, εννοείται με αριθμητικό challenge... :wink::wink::wink:
Μήπως να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ? Θα τους βάλουμε στα γόνατα τούρλα το κωλι και να πετάμε βελάκια. Θα βάλουμε στοίχημα ποιος κωλος θα κρατήσει τα περισσότερα...... Ο νικητής κωλινος θα έχει δώρο έκπληξη

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.688
Πόντοι
6.495
Μήπως να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο ? Θα τους βάλουμε στα γόνατα τούρλα το κωλι και να πετάμε βελάκια. Θα βάλουμε στοίχημα ποιος κωλος θα κρατήσει τα περισσότερα...... Ο νικητής κωλινος θα έχει δώρο έκπληξη
Γιατί όχι;

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.688
Πόντοι
6.495

Stories