Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 558K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Λάτεξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δερμάτινα

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
3.348
Πόντοι
456
Έχω φάει μπραντς αλα Ίσιδα... Πεντανόστιμο, θρεπτικό και καυλωτικό. Golden liquid με brownies. Χειροποίητα από την ίδια.... Από την πηγή στο πιάτο και το ποτήρι.... Να τρώει η Κυρία το κρουασανάκι της με το καπουτσίνο... και με σαρδόνιο χαμόγελο να περιμένει να φας και το τελευταίο κομμάτι "brownie" απολαμβάνοντας και την τελευταία σταγόνα του χυμού της...
Τι είναι golden liquid με brownies?

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.757
Λοιπόν για να μην βάζετε άσχημες σκέψεις στο μυαλό σας..

Για το παιχνίδι brown shower, οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι παρακάτω

• Αυστηρή Διατροφή Καθημερινά με όσπρια, φρούτα, λαχανικά.
Απαγορεύεται η κατανάλωση σε κόκκινο κρέας

• Εσωτερική Αποπαρασιτωση.
(Συνήθως έχουν τη μορφή σκουληκιού και τρέφονται από τις τροφές που καταναλώνουμε. Στις περισσότερες φορές εμφανίζονται σκουλήκια στα κόπρανα. Το φαινόμενο το συναντούμε σε ενήλικες και παιδιά.
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κολλήσουμε παράσιτα είναι το μολυσμένο νερό (ρυάκια, ποτάμια, στάσιμα νερά) αλλά και κρέατα άψητα, μολυσμένα φρούτα και λαχανικά που δεν έχουν πλυθεί καλά.
Παράσιτα επίσης μπορούμε να κολλήσουμε από βρώμικα ζώα, ειδικά όταν δεν τηρούμε τους κανόνες υγιεινής με σχολαστικό πλύσιμο χεριών.)

Εάν κάποιος δεν έχει εμπειρία στο κομμάτι αυτό καλό είναι να μην βιαστεί να προχωρήσει απότομα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.803
Πόντοι
1.336
Λοιπόν για να μην βάζετε άσχημες σκέψεις στο μυαλό σας..

Για το παιχνίδι brown shower, οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι παρακάτω

• Αυστηρή Διατροφή Καθημερινά με όσπρια, φρούτα, λαχανικά.
Απαγορεύεται η κατανάλωση σε κόκκινο κρέας

• Εσωτερική Αποπαρασιτωση.
(Συνήθως έχουν τη μορφή σκουληκιού και τρέφονται από τις τροφές που καταναλώνουμε. Στις περισσότερες φορές εμφανίζονται σκουλήκια στα κόπρανα. Το φαινόμενο το συναντούμε σε ενήλικες και παιδιά.
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να κολλήσουμε παράσιτα είναι το μολυσμένο νερό (ρυάκια, ποτάμια, στάσιμα νερά) αλλά και κρέατα άψητα, μολυσμένα φρούτα και λαχανικά που δεν έχουν πλυθεί καλά.
Παράσιτα επίσης μπορούμε να κολλήσουμε από βρώμικα ζώα, ειδικά όταν δεν τηρούμε τους κανόνες υγιεινής με σχολαστικό πλύσιμο χεριών.)

Εάν κάποιος δεν έχει εμπειρία στο κομμάτι αυτό καλό είναι να μην βιαστεί να προχωρήσει απότομα.
Με φόβισες τώρα, αλλά την online κοινότητα την βλέπω πιο χύμα

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.757
Με φόβισες τώρα, αλλά την online κοινότητα την βλέπω πιο χύμα
Το μόνο που μπορεί να σου συμβεί σε περίπτωση κατάποσης είναι να πάθεις μια μικρή γαστρεντερίτιδα. Τίποτα παραπάνω.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
καλη φαση εχετε φτιαξη εδω! Πρωινα, ψουψου, καυλαντες γουσταρεις να αραζεις και να διαβαζεις. ακομα και παλαιοτερες αναρτησεις. στα βασικα θρεντ για αυταρχικο εχει κουρασει και ξεφυγει τελειως κατασταση.

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
375
Πόντοι
21
καλη φαση εχετε φτιαξη εδω! Πρωινα, ψουψου, καυλαντες γουσταρεις να αραζεις και να διαβαζεις. ακομα και παλαιοτερες αναρτησεις. στα βασικα θρεντ για αυταρχικο εχει κουρασει και ξεφυγει τελειως κατασταση.
Έπρεπε κάποιο νημα να είναι φυσιολογικό με χιούμορ καβλα και μη τοξικό, Ε είσαι στο σωστό μέρος. Καλησπέρα σε όλες και όλους

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.559
Πόντοι
456
Την άλλη φορά θα πάμε για πικ νικ.... Έλα :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736
Αυτό άστο πάνω μου τρελουλη....
ειμαι το καλυτερο αντικουνουπικο για ολους τους αλλους εκτος εμου. οσοι ειναι διπλα μου τη γλυτωνουν γιατι ελκυω ολα τα κουνουπια ακομα και το φιδακι αγκαλια να εχω θα ερθουν να με τσιμπισουν :buck2::buck2::buck2::buck2:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.757
ειμαι το καλυτερο αντικουνουπικο για ολους τους αλλους εκτος εμου. οσοι ειναι διπλα μου τη γλυτωνουν γιατι ελκυω ολα τα κουνουπια ακομα και το φιδακι αγκαλια να εχω θα ερθουν να με τσιμπισουν :buck2::buck2::buck2::buck2:
Να η ευκαιρία μου. Άσε τα φιδάκια. Θα κάθομαι δίπλα σου και θα κάνουν την δουλειά στα μάγουλα σου τα χεράκια μου. Μικρά είναι έτσι κ αλλιώς.... Χοχοχο

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.742
Πόντοι
736

Stories

Νέο!