Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.757
Αμααα σε πιάσω......οπως ειπα δεν ειμαι μαζοχα![]()
Αμααα σε πιάσω......οπως ειπα δεν ειμαι μαζοχα![]()
παντως δεν προκειτε να σκονταψω τυχαια οπως η κοτα στο ανεκδοτοΑμααα σε πιάσω......
μπορειτε να πιασετε εμεναΑμααα σε πιάσω......
Εσένα σε έχω πιάσει ήδη πλάσμα μου.....μπορειτε να πιασετε εμενα![]()
Άμα βρεθείς κοντά της θα σκονταψειςπαντως δεν προκειτε να σκονταψω τυχαια οπως η κοτα στο ανεκδοτο![]()
καυλάντα να θεςκαλη φαση εχετε φτιαξη εδω! Πρωινα, ψουψου, καυλαντες γουσταρεις να αραζεις και να διαβαζεις. ακομα και παλαιοτερες αναρτησεις. στα βασικα θρεντ για αυταρχικο εχει κουρασει και ξεφυγει τελειως κατασταση.
στα δυο σεσσιονς που κάναμε μαζι παντως δε μου φάνηκε οτι σταματησες ή ησουν για αποσυρση παντως. ειχες τον ενθουσιαμο μια κοπελας που μόλις ξεκιναει με πολυ ορεξη να κατακτησει τον χώρο και ταθτοχρονα σαν να εχεις συσσωρευμένη απιστευτη εμπειρία 10 αφεντρων μαζι! λογια θα λεγονται πολλα στον χωρο ειτε απο παρεξηγήσεις είτε από παρανοησεις. να συνεχισει με την ιδια ορεξη να μας βασανιζεις!Καλημέρα σύμπαν....
Παρακαλούμε την "κιουρία" που λέει δεξιά και αριστερά ότι μίλησα μαζί της και της είπα ότι σταμάτησα, να καθήσει στην άκρη και να συμπεριφέρεται ανάλογα με την ηλικία της πλέον, χωρίς μουσική υπόκρουση
Η "κυΟυρια" μάλλον θα λουστεί τη συκοφαντία εναντίον σου οπότε μην ανχωνεσαι ότι πει θα το λουστεί η ίδια κύκλο κάνει ....όσο για την ηλικία μη περιμένεις μεγάλωντας κάποιος να ελαχιστοποιούνται τα σκατα που έχει στη ψυχή του...αυξάνονται με τα χρόνια ...αυτή δεξιά αριστερά διαδίδει;;εσύ πάνω κάτω το χέρι να δείχνεις που τη γραφεις...αυτό κάνω προσωπικά και πιάνει....Καλημέρα σύμπαν....
Παρακαλούμε την "κιουρία" που λέει δεξιά και αριστερά ότι μίλησα μαζί της και της είπα ότι σταμάτησα, να καθήσει στην άκρη και να συμπεριφέρεται ανάλογα με την ηλικία της πλέον, χωρίς μουσική υπόκρουση
Καλημέρα πλασμα μου.Κυρία εγώ σκόνταψα μια φορά στην Σούδα και από τότε δεν μπορώ να σηκωθώ
Μεγάλο το διάστημα μέχρι τότε κυρία…. Ο πόθος μου για να βρεθώ κοντά σου ξανά είναι μεγάλος….. θα περιμένω με ανυπομονησίαΚαλημέρα πλασμα μου.
Λογικά Οκτώβρη θα είμαι εκεί λίγες μέρες..
Από βορρά θα ξεκινήσω πλάσμα μου... Δεν θα αργήσω όμως.....Από νότια προς τα βόρεια![]()