Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 558K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Λάτεξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δερμάτινα

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.757
μπορειτε να πιασετε εμενα:grin:
Εσένα σε έχω πιάσει ήδη πλάσμα μου.....

Ο τρελουλης κάνει κορδελακια για λίγα χαστουκακια.....

Καλημέρα όλη μέρα πλάσματα μου

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.559
Πόντοι
456
καλη φαση εχετε φτιαξη εδω! Πρωινα, ψουψου, καυλαντες γουσταρεις να αραζεις και να διαβαζεις. ακομα και παλαιοτερες αναρτησεις. στα βασικα θρεντ για αυταρχικο εχει κουρασει και ξεφυγει τελειως κατασταση.
καυλάντα να θες:cheesy::cheesy::cheesy:

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.757
Καλημέρα σύμπαν....

Παρακαλούμε την "κιουρία" που λέει δεξιά και αριστερά ότι μίλησα μαζί της και της είπα ότι σταμάτησα, να καθήσει στην άκρη και να συμπεριφέρεται ανάλογα με την ηλικία της πλέον, χωρίς μουσική υπόκρουση

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Καλημέρα σύμπαν....

Παρακαλούμε την "κιουρία" που λέει δεξιά και αριστερά ότι μίλησα μαζί της και της είπα ότι σταμάτησα, να καθήσει στην άκρη και να συμπεριφέρεται ανάλογα με την ηλικία της πλέον, χωρίς μουσική υπόκρουση
στα δυο σεσσιονς που κάναμε μαζι παντως δε μου φάνηκε οτι σταματησες ή ησουν για αποσυρση παντως. ειχες τον ενθουσιαμο μια κοπελας που μόλις ξεκιναει με πολυ ορεξη να κατακτησει τον χώρο και ταθτοχρονα σαν να εχεις συσσωρευμένη απιστευτη εμπειρία 10 αφεντρων μαζι! λογια θα λεγονται πολλα στον χωρο ειτε απο παρεξηγήσεις είτε από παρανοησεις. να συνεχισει με την ιδια ορεξη να μας βασανιζεις!

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Καλημέρα σύμπαν....

Η "κυΟυρια" μάλλον θα λουστεί τη συκοφαντία εναντίον σου οπότε μην ανχωνεσαι ότι πει θα το λουστεί η ίδια κύκλο κάνει ....όσο για την ηλικία μη περιμένεις μεγάλωντας κάποιος να ελαχιστοποιούνται τα σκατα που έχει στη ψυχή του...αυξάνονται με τα χρόνια ...αυτή δεξιά αριστερά διαδίδει;;εσύ πάνω κάτω το χέρι να δείχνεις που τη γραφεις...αυτό κάνω προσωπικά και πιάνει....
Τώρα αν συνεχίσει εμμονικα να αναφέρεται σε σένα φρόντισε να τη λούσεις εσύ την κυΟυρια ίσως της αρέσει κιόλας...χαχα
Μετά τις αντεγκλήσεις που είχαμε βλέπεις Ε;;υποστηρικτής σου
Καλη συνέχεια με χαμόγελο και χιούμορ ενάντια στη τοξικότητα ,δεν χρειάζεται να απαντάς εσύ, το πόσο καλά περνάνε στα σεσσιον όλοι είναι η απάντηση σου...καλή συνεχεια

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Κυρία εγώ σκόνταψα μια φορά στην Σούδα και από τότε δεν μπορώ να σηκωθώ

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
205
Πόντοι
21
Κάντε καλέ κυρία κανά τουρ στην Πελοπόννησο υπάρχουν πολλοί πιστοί (Καλαμάτα, Πάτρα). Τώρα που είναι καλοκαίρι.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Καλημέρα πλασμα μου.
Λογικά Οκτώβρη θα είμαι εκεί λίγες μέρες..
Μεγάλο το διάστημα μέχρι τότε κυρία…. Ο πόθος μου για να βρεθώ κοντά σου ξανά είναι μεγάλος….. θα περιμένω με ανυπομονησία

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
439
Πόντοι
21
Από νότια προς τα βόρεια
1751279829972.png