Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 559K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μπαίνεις στο χώρο και βλέπεις τη Θεά Ίσιδα...

• Με γυναικείο ταγέρ ή κουστούμι και γόβες

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Καθημερινό ντύσιμο Ίσιδας

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Λάτεξ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δερμάτινα

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
205
Πόντοι
21
Ποια είναι η Mistress D έχουμε καποιο link η έστω μία φώτο

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους.

Με νέα σενάρια ξεκινάει και ο χώρος...

1) Roleplay μαμά και κόρη.

2) Να κοιτάς να ξεσκίζω έναν υποτακτικό μου και μετά να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.

Τα διπλά σεσσιον πραγματοποιούνται με την γνωστή σε όλους Mistress D
Στο 1 και να μην είσαι υποτακτικός, γίνεσαι..... Σκιάχτηκα μεσημεριάτικα

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Στο 1 και να μην είσαι υποτακτικός, γίνεσαι..... Σκιάχτηκα μεσημεριάτικα
Καλησπέρα.
Όχι δεν γίνεται να μην είναι κάποιος.... Ειδικά στο σενάριο μαμά κόρη είναι απαραίτητο να είσαι και μαζοχιστης...

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθον(και μάλιστα στα καλά μου), έχω να πω ότι θέλει προσοχή!!! Ειδικά η μαμά, δεν αστειεύεται καθόλου!!! Ακραία εμπειρία και πολύ δύσκολη πίστα

Massageboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Πες τίποτα ακόμα τι σου έκανε η μαμά έχουμε σκιαχτεί

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
381
Πόντοι
21
Από ότι έχω καταλάβει η μαμά είναι παλιάς σχολής τσα και ξύλο. Περισσότερες λεπτομέρειες ελπίζω σύντομα

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
443
Πόντοι
21
Εγώ πάντως ακόμα δεν την έχω συναντήσει αλλά και μόνο που την σκέφτομαι ή την φαντασιωνομαι τρέμω και ανατριχιαζω ολόκληρος.....
Και είναι τόσο τέλειο!!!

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να καταλάβω το ερεθιστικό με τη μαμά και τη κόρη τι φάση;ποια θα είναι η κόρη;
σε άσχετο σεναριο υπάρχει η δυνατότητα να κάνω σεξ με την αφέντρα;

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Δεν μπορώ να καταλάβω το ερεθιστικό με τη μαμά και τη κόρη τι φάση;ποια θα είναι η κόρη;
Α δεν γίνεται να σου πω ποια θα είναι η κόρη...

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Προφανώς ναι είμαι λίγο χαζούλης και δεν τα καταλαβαίνω αυτά όπως και το ερεθιστικό του πράγματος να συνδέονται έστω στη φαντασία και μόνο ,μάνα και κόρη....ίσως το κοινό που απευθύνεσαι αφορά μόνο έξυπνους που τα φαντάζονται αυτα.

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.785
Προφανώς ναι είμαι λίγο χαζούλης και δεν τα καταλαβαίνω αυτά όπως και το ερεθιστικό του πράγματος να συνδέονται έστω στη φαντασία και μόνο ,μάνα και κόρη....ίσως το κοινό που απευθύνεσαι αφορά μόνο έξυπνους που τα φαντάζονται αυτα.
Δεν είναι εξυπνάδα η χαζομάρα το να μην έχεις ενδιαφέρον σε ένα τέτοιο σενάριο.... Ο καθένας όπως την βρίσκει...
Με το σενάριο καλόγριας πως τα πας?

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Δεν είναι θέμα ενδιαφέροντος είναι θέμα απάντησης που έδωσες εδώ μπαίνουμε να μαθαίνουμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις εμείς που ενδιαφερομαστε.. από άλλους που έχουν δοκιμάσει για να μη πετάμε τα λεφτά μας,αυτός είναι ο σκοπός της πλατφόρμας εδώ,απαντήσεις δεν σου λέω με δόση χλευασμού δεν τις καταλαβαινω

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην βρίσκει ερεθιστικό ένα τέτοιο σενάριο, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα... Άλλοι την βρίσκουν με μια πλαστική κούκλα και καυχώνται ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν.
Όσο για το σεξ με αφέντρα αν ανατρέξεις στο σχετικό thread θα βρεις εκατοντάδες σελίδες παραφιλολογίας . Κατ' εμέ είναι η απόλυτη κάβλα να χρησιμοποιείται ο υποτακτικός ως 'σκεύος ηδονής'

Trk501

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Κριτικές
2
Like
121
Πόντοι
0
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην βρίσκει ερεθιστικό ένα τέτοιο σενάριο, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα... Άλλοι την βρίσκουν με μια πλαστική κούκλα και καυχώνται ότι δεν έχουν ανάγκη κανέναν.
Όσο για το σεξ με αφέντρα αν ανατρέξεις στο σχετικό thread θα βρεις εκατοντάδες σελίδες παραφιλολογίας . Κατ' εμέ είναι η απόλυτη κάβλα να χρησιμοποιείται ο υποτακτικός ως 'σκεύος ηδονής'

Όσο για το σεξ με αφέντρα αν ανατρέξεις στο σχετικό thread θα βρεις εκατοντάδες σελίδες παραφιλολογίας . Κατ' εμέ είναι η απόλυτη κάβλα να χρησιμοποιείται ο υποτακτικός ως 'σκεύος ηδονής'ευχαροστω

Αρχικα επειδή αναφέρθηκε και σε άλλη αφέντρα ρώτησα το ποιος θα είναι η κόρη...όσο για το σεξ ρώτησα για να ενημερωθώ γιατί με ενδιαφέρει , εδώ μπαίνουμε όλοι για να μάθουμε από εμπειρίες άλλων,όπως και εσύ ενημερώνεσαι πριν πας κάπου φαντάζομαι, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

lostreth

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2025
Like
80
Πόντοι
0
Αρχικα επειδή αναφέρθηκε και σε άλλη αφέντρα ρώτησα το ποιος θα είναι η κόρη...όσο για το σεξ ρώτησα για να ενημερωθώ γιατί με ενδιαφέρει , εδώ μπαίνουμε όλοι για να μάθουμε από εμπειρίες άλλων,όπως και εσύ ενημερώνεσαι πριν πας κάπου φαντάζομαι, ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
Απαντησες μονος σου

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
854
Πόντοι
81
Η άλλη αφέντρα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και «μυθος» στο χώρο, από τις πρώτες που ξεκίνησαν στην Ελλάδα, οπότε οι ρόλοι είναι συγκεκριμένοι. Αν και μόλις αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα χαστούκια, δεν έχει καμία σημασία ποια είναι η μάνα και ποια η κόρη

ivipetta

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
97
Πόντοι
0
Η άλλη αφέντρα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και «μυθος» στο χώρο, από τις πρώτες που ξεκίνησαν στην Ελλάδα, οπότε οι ρόλοι είναι συγκεκριμένοι. Αν και μόλις αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα χαστούκια, δεν έχει καμία σημασία ποια είναι η μάνα και ποια η κόρη
Χμμμμμμ, γρίφους βάζεις γέροντα αν είναι απ' τις πρώτες που λές , τώρα λογικά πρέπει να κλείνει τον αιώνα. Πολύ kinky καταστάσεις...... Δ ή Ε? Γουστάρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom