Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σου εχω μιλησει ασχημα ή σου εχω κανει κατι αλλο και μου ξηγιεσαι
γαι σκεφτειτε να πατε να παρετε ενα αμαξι και ναπειτε παιδια εγω θελω μια πορσε.. κοστιζει 100 χιλιαρικα.. εχω μονο 10 ομως.. χμμ τι μπορω να παρω? μπορω να παρω ενα μικρο ΚΙΑ ;) αλλα δνε μου αρεσει.. αρα να κραξω την πορσε γιατι δεν τηνπουλανε 10 χιλιαρικα!!
Για να μην τρελαθουμε εντελως, τουλαχιστον καποιοι σαν και εμενα που δεν εχουν επισκεφθει ακομα το ιδρυμα, ας βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα
1. Ο χωρος ειναι απο τους καλυτερους, αν οχι ο καλυτερος
2. Οι κοπελες καλες μεν, τιποτα το φοβερο δε
3. Το σιγουρο ειναι το μασαζ, απο εκει και περα οτι καταφερει ο καθενας με τη μαγκια του η το πορτοφολι του
4. Το μαγαζι ακολουθει ενα περιεργο marketing δεν δηλωνει μπριζολαδικο, δεν το αρνηται κιολας. Δημιουργει ετσι μια περιεργια και την αισθηση οτι για να σου κατσει κοπελα εχεις κανει κατορθωμα......
καταλαβα σωστα![]()
![]()
![]()
Για να μην τρελαθουμε εντελως, τουλαχιστον καποιοι σαν και εμενα που δεν εχουν επισκεφθει ακομα το ιδρυμα, ας βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα
1. Ο χωρος ειναι απο τους καλυτερους, αν οχι ο καλυτερος
2. Οι κοπελες καλες μεν, τιποτα το φοβερο δε
3. Το σιγουρο ειναι το μασαζ, απο εκει και περα οτι καταφερει ο καθενας με τη μαγκια του η το πορτοφολι του
4. Το μαγαζι ακολουθει ενα περιεργο marketing δεν δηλωνει μπριζολαδικο, δεν το αρνηται κιολας. Δημιουργει ετσι μια περιεργια και την αισθηση οτι για να σου κατσει κοπελα εχεις κανει κατορθωμα......
καταλαβα σωστα![]()
![]()
![]()

Αποφευγεις να μου απαντησεις για ποιο λογο μου δινεις
το City &Spa από τους καλύτερους χώρους στην Θεσσαλονίκη (αντίστοιχος εκείνου Βουλιαγμένης και Ερμού)...αλλά από θεραπεύτριες το City &Spa κάτω του μετρίου.....καλημερα ειμαι απο Β.Ελλαδα οποτε αθηνα μονο οταν κατεβαινω περιστασιακα επισκεφτομαι ιδρυματα.
προτιμω και εχω ξεχωρισει Elena Day spa Σκουφα, εχω εισκεφτει επιπλεον Ποσειδωνος, Βουλιαγμενης, και 1-1 που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη πολυ παλιοτερα.
Θεσσαλονικη, προτιμω City &Spa λαδαδικα, Σακη Body center, αλλα εχω επισκεφτει τα περισσοτερα.
καλη συνεχεια
γεια σου φιλαρακο περνεις τηλεφωνο και πας...ειναι ο καλυτερος χωρος μακραν στην αθηνα για μασαζ...τιποτε αλλα δε χρειαζεται να κανεις... τηλεφωνο ραντεβου και πας....Καλησπέρα!!
Πρόκειται να επισκεφθώ το εν λόγο μαγαζί σύτνομα. Από ότι κατάλαβα καλό θα ήταν να κλείσω ραντεβού.
Από εκεί και πέρα από την ώρα ποθ θα μπω...τι κάνω ?? πως το διαχειρίζομαι ??
Ευχαριστώ
τιποτα και αν αποφασισεις να πας για καλο μασαζ παρε ιφιγενεια και δεν θα χασεις...μονο μασαζ ομως....Thanks ΑΝΤΖΕΛΟ !!!!
Κλειω ναι σε μενα, με την πρωτη χωρις εξτρα σε δωματιο των 80.Ίσως να έχει αναφερθεί σε κάποια από τις πολλές σελίδες…
Για τις Ιφιγενεια, Κλειώ ξέρει κανείς τι παίζει ? Αν δηλαδή προσφέρουν φραπεδιά ή μπριζόλα ??
Ευχαριστώ
Κλειω ναι σε μενα, με την πρωτη χωρις εξτρα σε δωματιο των 80.
Φραπεδια, μπριζολα απο αυτην δεν εχω φαει και ουτε τρελενομαι...Με την πρώτη τι μπριζόλα ή φραπεδιά...;
Μαρια -μελαχροινη, 24-25 καρε μαλλι, απο το Κιατο λεει, δουλευε Στουρναρη 29- Αννα καστανη, μακρυ μαλλι, λευκο δερμα 25-26 ειναι λεει απο τη Σαμοθρακη.Καμία άλλη με την οποία να παίζει στα σίγουρα μπριζόλαή φραπεδιά
??
Καμία άλλη με την οποία να παίζει στα σίγουρα μπριζόλαή φραπεδιά
??