Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγώ λοιπόν λέω ότι δεν είμαι!
Αλλά θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι: Πως βγάζεις το συμπέρασμα αυτό....? Επειδή γουστάρω το μαγαζί αυτό? Δηλάδή εαν έγραφα ότι δεν το γουστάρω δεν θα "προμοτάριζα" (τι λέξη έφτιαξα ο πούστης) τα υπόλοιπα?

όπως την βρίσκει ο καθένας...όχι φίλε μου, εσύ δεν είσαι προμότορας το απέδειξες ;) απλά έχει το βίτσιο να στα τρώνε τα ημιπούτανα![]()
![]()
![]()
Δυστηχως ετσι ειναι σε ολα θεματα του forum. Αν τολμησεις και πεις την αποψη σου, και δεν αρεσει ,τρως κραξιμο πολυ ευκολα λογω της ανωνυμιας .Ορισμενοι δεν μπορουν να κατανοησουν κατι οτι ο καθενας απο εμας ειναι διαφορετικος (χαρακτηρας .ηλικια .οικογενειακη και οικονομικη κατασταση και βιωματα)Αθώος ο κατηγορούμενος λοιπόν.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΡΕΕΕΕ????????? Γιαυτό δεν τολμάει κανείς να γράψει μια κουβέντα εδώ μέσα πλέον γιατί εαν τολμήσει να γράψει ότι πέρασε καλά θα πρέπει μετά να αποδεικνύει με 20 posts ότι δεν είναι προμότορας άσε τα pm.. Τα ίδια τράβηξα και εγώ..
Βρε Ουστ που λέει και ο dr.gam παραπάνω!!!!
επιτέλους λίγη κοινή λογικήΔυστηχως ετσι ειναι σε ολα θεματα του forum. Αν τολμησεις και πεις την αποψη σου, και δεν αρεσει ,τρως κραξιμο πολυ ευκολα λογω της ανωνυμιας .Ορισμενοι δεν μπορουν να κατανοησουν κατι οτι ο καθενας απο εμας ειναι διαφορετικος (χαρακτηρας .ηλικια .οικογενειακη και οικονομικη κατασταση και βιωματα)
Μια ξανθούλα λες? Χθες εκεί ήτανεμια ανα ειναι ακομα εκει?

ρε παιδια τι πατε και επενδυεται στα αβολιδωτα σε λιγο θα κλεισουν,οπως το πανε,και η στουρναρη μια ευθεια απο κει ειναι
τιποτα δεν εγινε ? δεν ειχεs to ok απο πουθενα για το παραπανω ? ουτε απο το 35?συνευρεση με χρυσα. Ψηλη ξανθια εξ Αλβανιας. Χαγογελουσε ολη την ωρα και προσπαθουσε να το παιξει μοιραια και ωραια. Μασαζ πολυ καλο, τα υπολοιπα ομως απογοητευτικα. Απο πολυ κοντα βλεπεις αυτα τα σπυρακια και ολο τον τονο πουδρα που εχει βαλει , επισης ολο αυτο το στηθος που φαινεται καταλαβαινεις δυστυχως οτι ειναι μαξιλαρι απο το σουτιεν :S Επισης δεν μπορει να μιλησει καλα καλα.. τελος παντων τουλαχιστον πολυ καλο μασαζ
....για πες και τιμή . χρησιμοποίησες κουπόνι για τις υπηρεσίες που πήρες???συνευρεση με χρυσα. Ψηλη ξανθια εξ Αλβανιας. Χαγογελουσε ολη την ωρα και προσπαθουσε να το παιξει μοιραια και ωραια. Μασαζ πολυ καλο, τα υπολοιπα ομως απογοητευτικα. Απο πολυ κοντα βλεπεις αυτα τα σπυρακια και ολο τον τονο πουδρα που εχει βαλει , επισης ολο αυτο το στηθος που φαινεται καταλαβαινεις δυστυχως οτι ειναι μαξιλαρι απο το σουτιεν :S Επισης δεν μπορει να μιλησει καλα καλα.. τελος παντων τουλαχιστον πολυ καλο μασαζ