Νέα

Εισάγοντας Γκόμενες / Βιζιτούδες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.473
Πόντοι
1.056
Πληρώνεις τελωνείο στην εισαγωγή γκομενων/βιζιτουδων από Ανατολική Ευρώπη ?

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Μα είναι δυνατόν;

Να μην έχεις την σήμερον ημέρα πιστωτική;

Και τι κίνδυνος να υπάρχει;

Εμένα μόνο μία φορά στα τελευταία 40 χρόνια (από τότε ακόμη που παίρναν την έγκριση τηλεφωνικά) μου έχουν χρεώσει στην πιστωτική έξοδα που δεν έκανα (κάποιος που αγόρασε κάτι ηλεκτρονικά στο Μιλάνο), τα αμφισβήτησα και φυσικά η Τράπεζα δεν μου τα χρέωσε.

Δεν ξέρω, εγώ πάντως δίνω πιστωτικές παντού ακόμη και στο παρελθόν που κάποιος μπορούσε να σου υποκλέψει το CVV.

Δηλαδή περισσότερες είναι οι πιθανότητες στο τρόλεϊ Κολιάτσου - Παγκράτι να σε κλέψει Αλγερίνος από το να σου υποκλέψουν και να σε χρεώσουν στην πιστωτική στο Κίεβο ή στο Ροβανιέμι ή στο Άνγκορ Βατ.

Σαφώς στραβές μπορεί να γίνουν

Για να βγάλεις πιστωτική πρέπει να έχεις ικανοποιητικό φορολογητέο εισόδημα. Αν είσαι υδραυλικό ηλεκτρολόγος κλπ δεν το έχεις.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Πληρώνεις τελωνείο στην εισαγωγή γκομενων/βιζιτουδων από Ανατολική Ευρώπη ?
Ναι βέβαια!!!!!   Περνάει ο εκτελωνιστής που ελέγχει τα εισαγόμενα κοντέινερ και ελέγχει τη γκόμενα που φέρνεις. Της τραβάει και ένα πούτσο και ο εκτελωνιστής πριν από εσένα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Καταρχήν μην μπευρδευόμαστε.
Η Ναόμι είναι ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ.Είχε προγόνους στην Αφρική πριν το .... 1600.
Οι επόμενες γενιές ζούσαν στις ΗΠΑ. Και σίγουρα στις περισσότερες αφροαμερικάνες παίζει και λευκό dna.
Καμία σχέση λοιπόν.

Επίσης απολαμβάνουν το σύστημα υγείας και τα προνόμια των ΗΠΑ.
Η Κάμπελ είναι Βρετανίδα, με μητέρα Τζαμαϊκανή και πατέρα Ασιάτη.

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
δεν πηγαινα σε ντισκοτέκ γιατι ειχα γνωριμίες μεσω των ελληνων φοιτητών
όταν πηγαμε με τον 1 φοιτητη 26αρι στο τσουμ μεσα σε 40 λεπτα ειχε κανει 13 καμακια πελάτισσες και πωλήτριες
από τα οποια τα 12 του εδωσαν φανερα τηλεφωνο

το βραδυ επειδή απαγορευοταν να εχεις πιει εστω και ένα ποτηρι και να οδηγήσεις σου εκαναν μπορει και 3 αλλκοτεστ με σκοπο να τους δωσεις χρηματα αν εχεις πιει και να μηνν
σου παρουν το δπλωμα για 2 χρονια
μπροστα μου την ειχαν πεσει μεθυσμένες στους ελληνες φοιτητες και όχι μονο μια φορα

κάτι μου λέει ότι καθόσασταν και στη ουρά απέναντι από το Τσουμ και περιμένατε να φάτε πιροσκί άπό ένα παράθυρο, από μια τρύπα μαγαζάκι που υπήρχε εκεί.Σε ήμέρα γιορτής είχες τύχει στην Χερτσάτικ όπου εκτός από τα χιλιάδες εξωπραγματικά μουνιά που υπήρχαν εκεί, το άλλο απίστευτο θέαμα, ο δρόμος ήταν στρωμένος από εκκατομύρια σπασμένα μπουκάλια σα χαλί φακίρη, από αυτά που πίνανε και πετάγανε. Οι φίλοι σου λογικά πρέπει να πηγαίνανε στο Τάρας Σεβσένκα. Κάποτε στο Τεπελένι τύπε ή Κύριε διότι για να τα είδες αυτά είσαι άνω των ήντα...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.635
Πόντοι
266
κάτι μου λέει ότι καθόσασταν και στη ουρά απέναντι από το Τσουμ και περιμένατε να φάτε πιροσκί άπό ένα παράθυρο, από μια τρύπα μαγαζάκι που υπήρχε εκεί.Σε ήμέρα γιορτής είχες τύχει στην Χερτσάτικ όπου εκτός από τα χιλιάδες εξωπραγματικά μουνιά που υπήρχαν εκεί, το άλλο απίστευτο θέαμα, ο δρόμος ήταν στρωμένος από εκκατομύρια σπασμένα μπουκάλια σα χαλί φακίρη, από αυτά που πίνανε και πετάγανε. Οι φίλοι σου λογικά πρέπει να πηγαίνανε στο Τάρας Σεβσένκα. Κάποτε στο Τεπελένι τύπε ή Κύριε διότι για να τα είδες αυτά είσαι άνω των ήντα...
στη σελιδα 326 και 329 στο σποσοριγκ και σεξοτουρισμος στην ουκρανια γραφω μερικες από τις εμπειριες μου
πραγματι είμαι μεγαλος
εκτος από αυτά που γραφω στις σελιδες που ανεφερα δεν τα θυμαμαι αυτά που ρωτας
θυμαμαι ότι το νομισμα ηταν κουπονι,οτι πηγαίναμε κοντα στο σταθμο κριτσιατικ στο καζινο budapest που στο ισογειο ειχε ένα ζαχαροπλαστειο και στον πρωτο ένα στριπτιζαδικο
τις παραμονες πασχα και νεου ετους το μεσημερι  πηγαίναμε στο ντεκανατο)τμημα του πανεπιστμιου που ασχολείτο με τους ξενους φοιτητες και καναμε τσιμπουσι με τις υπαλληλους που ευτυχως ηταν από τις λιγες που ηξεραν αγγλικα
τρωγαμε πολλες φορες σε ένα ελληνοουκρανικο εστιατοριο που ειχαν ο ενας φοιτητης ο ευγενιος και η φιλεναδα του η ζανα οπως και σε εστιατόρια μεγαλων ξενοδοχείων
στο μεταξυ επειδή τα χριστουγεννα ηταν 15 μερες μετα την ελλαδα δεν εκανα ποτε χριστουγεννα στην ουκρανια αλλα μονο νέο ετος και πασχα
θυμαμαι ένα πασχα το βραδυ του μεγαλου σαββατου πηγαμε νομιζω στο βλαντιμιρσκι και φυγαμε 12,15 οι μονοι που φυγαμε
την άλλη μερα  5 το πρωι υπηρχαν οι ουρανεζεσ γυρω από την εκκλησια και περιμεναν με καλαθακια τον παππα νατις ευλογησει
γαμησι και θρησκεια
τοτε 1990μεχρι 93 αν τους ρωταγες για τον κομουνισμο η πλειοψηφια ελεγε ότι ναι μεν ειχαν περισσοτερες κοινωνικες παροχες τοτε αλλα ποτε πια κομμουνισμος
ειχε και μια άλλη μεγαλη εκκλησια

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
στη σελιδα 326 και 329 στο σποσοριγκ και σεξοτουρισμος στην ουκρανια γραφω μερικες από τις εμπειριες μου
πραγματι είμαι μεγαλος
εκτος από αυτά που γραφω στις σελιδες που ανεφερα δεν τα θυμαμαι αυτά που ρωτας
θυμαμαι ότι το νομισμα ηταν κουπονι,οτι πηγαίναμε κοντα στο σταθμο κριτσιατικ στο καζινο budapest που στο ισογειο ειχε ένα ζαχαροπλαστειο και στον πρωτο ένα στριπτιζαδικο
τις παραμονες πασχα και νεου ετους το μεσημερι  πηγαίναμε στο ντεκανατο)τμημα του πανεπιστμιου που ασχολείτο με τους ξενους φοιτητες και καναμε τσιμπουσι με τις υπαλληλους που ευτυχως ηταν από τις λιγες που ηξεραν αγγλικα
τρωγαμε πολλες φορες σε ένα ελληνοουκρανικο εστιατοριο που ειχαν ο ενας φοιτητης ο ευγενιος και η φιλεναδα του η ζανα οπως και σε εστιατόρια μεγαλων ξενοδοχείων
στο μεταξυ επειδή τα χριστουγεννα ηταν 15 μερες μετα την ελλαδα δεν εκανα ποτε χριστουγεννα στην ουκρανια αλλα μονο νέο ετος και πασχα
θυμαμαι ένα πασχα το βραδυ του μεγαλου σαββατου πηγαμε νομιζω στο βλαντιμιρσκι και φυγαμε 12,15 οι μονοι που φυγαμε
την άλλη μερα  5 το πρωι υπηρχαν οι ουρανεζεσ γυρω από την εκκλησια και περιμεναν με καλαθακια τον παππα νατις ευλογησει
γαμησι και θρησκεια
τοτε 1990μεχρι 93 αν τους ρωταγες για τον κομουνισμο η πλειοψηφια ελεγε ότι ναι μεν ειχαν περισσοτερες κοινωνικες παροχες τοτε αλλα ποτε πια κομμουνισμος
ειχε και μια άλλη μεγαλη εκκλησια

Μουναπέστ είχε και ντισκοτέκ μέσα μέσα εάν θυμάσαι, αλλά το καμάκι γινότανε στην μπάρα όπου στεκόντουσαν διάφορα μουνιά και περιμένανε να τις κεράσεις καμιά μπύρα γιατί στο χοροπηδάδικο να περάσεις μέσα είχε εισητήριο και σιγά μην πληρώνανε. Εκκλησία πηγαίνατε στην Λάβρα βοηθειά μας ή το λογικώτερο στο σβιατόι Βλαντίμιρ γιατί είναι πιο κέντρο και κοντά στο πανεπιστημιο. Εκείνο που δεν μου θυμίζει κάτι είναι το ελληνό-ουκρανικό εστιατόριο που λες,προφανώς κάποιο μικρό καφέ πρέπει να τανε κάπου χωμένο. Πολύ μουνί τότε και δεν χρειαζόταν να πας πουθενά, το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν να βγεις στον δρόμο και ν αρχίσεις να την πέφτεις άσε που δεν χρειαζότανγιατί στην πέφτανε μόνες τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Τι γράφετε αυτά που συνέβαιναν 30 χρόνια πριν?Τι σχέση έχουν με τη σημερινή κατάσταση?
Να γράψω και εγώ για το 2003 και το 2008 ή το 2015 που γινόταν της πουτάνας,τι νόημα έχει?
Η Ουκρανία έχει αλλάξει δραστικά πλέον.
Παραμένει βέβαια η καλύτερη χώρα για σεξοτουρισμό αλλά οι γαιοπολιτικές ανακατατάξεις και κυρίως η φρι βίζα από το 2017  έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα.
Τότε σε περίμεναν όπως οι μύγες το σκατό,γαμούσες και έδερνες φάση,τώρα πλέον τις κυνηγάς εσύ.Εχουν άπειρες επιλογές,μπορούν να ταξιδεύουν ελευθέρως στην Ευρώπη,ΗΠΑ,Τουρκία και στα Ντουμπάγια.Η χώρα είναι γεμάτη σεξοτουρίστες,Αραβότουρκοι,Δυτικοί,Αμερικανοί παντού.Πριν 15 χρόνια δεν έβλεπες ξένο ούτε για δείγμα άντε κανάν εξηντάρη χοντρό Αμερικανό.
Καμία σχέση πλέον.Μιλάμε για τελείως διαφορετική χώρα.
Τώρα είναι καλά μόνο για όσους τα σπρώχνουν χοντρά,αν πας με 1500 μηνιαίο εισόδημα είσαι τελειωμένος.Αυτά είναι το κουβέρ για τις γκόμενες.
Αυτά που γράφετε έχουν μουσειακή αξία.Τώρα πρέπει να σκάσεις με δύναμη πυρός.Π.χ. πάω σε 2 μέρες με 2500 ευρώ να φιτιλιάσω το τετραήμερο και δεν είμαι σίγουρος αν θα φτάσουν.
Για να κάνω αυτά που θέλω δηλαδή.Για τέτοια κατάσταση μιλάμε.
Ο,τιδήποτε λιγότερο και η γκόμενα παρεξηγείται,παίρνεις τα αρχίδια σου στο πιάτο και μένεις να φωτογραφίζεις τα αξιοθέατα σαν τους Κινέζους.
Αν πάτε χωρίς ικανοποιητική ισχύ Κίεβο καλύτερα ξεχάστε το.Πρέπει να αντιρροπίσετε σε χρόνο οπότε το ίδιο βγαίνει.Θα σας βγει η Παναγία απλά και θα γαμήσετε στην καλύτερη ένα εφτάρι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.872
Πόντοι
6.030
Τι γράφετε αυτά που συνέβαιναν 30 χρόνια πριν?Τι σχέση έχουν με τη σημερινή κατάσταση?
Να γράψω και εγώ για το 2003 και το 2008 ή το 2015 που γινόταν της πουτάνας,τι νόημα έχει?
Η Ουκρανία έχει αλλάξει δραστικά πλέον.
Παραμένει βέβαια η καλύτερη χώρα για σεξοτουρισμό αλλά οι γαιοπολιτικές ανακατατάξεις και κυρίως η φρι βίζα από το 2017  έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα.
Τότε σε περίμεναν όπως οι μύγες το σκατό,γαμούσες και έδερνες φάση,τώρα πλέον τις κυνηγάς εσύ.Εχουν άπειρες επιλογές,μπορούν να ταξιδεύουν ελευθέρως στην Ευρώπη,ΗΠΑ,Τουρκία και στα Ντουμπάγια.Η χώρα είναι γεμάτη σεξοτουρίστες,Αραβότουρκοι,Δυτικοί,Αμερικανοί παντού.Πριν 15 χρόνια δεν έβλεπες ξένο ούτε για δείγμα άντε κανάν εξηντάρη χοντρό Αμερικανό.
Καμία σχέση πλέον.Μιλάμε για τελείως διαφορετική χώρα.
Τώρα είναι καλά μόνο για όσους τα σπρώχνουν χοντρά,αν πας με 1500 μηνιαίο εισόδημα είσαι τελειωμένος.Αυτά είναι το κουβέρ για τις γκόμενες.
Αυτά που γράφετε έχουν μουσειακή αξία.Τώρα πρέπει να σκάσεις με δύναμη πυρός.Π.χ. πάω σε 2 μέρες με 2500 ευρώ να φιτιλιάσω το τετραήμερο και δεν είμαι σίγουρος αν θα φτάσουν.
Για να κάνω αυτά που θέλω δηλαδή.Για τέτοια κατάσταση μιλάμε.
Ο,τιδήποτε λιγότερο και η γκόμενα παρεξηγείται,παίρνεις τα αρχίδια σου στο πιάτο και μένεις να φωτογραφίζεις τα αξιοθέατα σαν τους Κινέζους.
Αν πάτε χωρίς ικανοποιητική ισχύ Κίεβο καλύτερα ξεχάστε το.Πρέπει να αντιρροπίσετε σε χρόνο οπότε το ίδιο βγαίνει.Θα σας βγει η Παναγία απλά και θα γαμήσετε στην καλύτερη ένα εφτάρι.
Ναι αλλα κι εσυ γραφεις τα ιδια που εγραφες 10 χρονια πριν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα κι εσυ γραφεις τα ιδια που εγραφες 10 χρονια πριν.

Εγώ είμαι μπροστά από την εποχή μου.Αυτά που γράφω τώρα θα τα βλέπει ο μόνγκερ το 2030 και δε θα πιστεύει τα μάτια του.Θα λέει όχι ρε πούστη μου πόσο μέσα έπεσε ο τύπος.Πώς είναι δυνατόν?Αφού τώρα έχουμε 2030.Πού τα ήξερε όλα αυτά προτού να γίνουν?
Είμαι διαχρονικός φάση,εμείς έχουμε πιαστεί σε ένα βρόγχο του χρόνου και έχουμε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο οπότε δεν αλλάζουμε ποτέ,όλα παραμένουν τα ίδια.
Για εμένα το Κίεβο σήμερα είναι το Κίεβο του 2005,η Πράγα σήμερα είναι η Πράγα του 1999,το Πόζναν είναι το Πόζναν που γνώρισα το 2008,δεν αλάζει αυτό γιατί έχω πιαστεί στο βρόγχο.Εχουμε απολιθωθεί τρόπον τινά όπως οι σταλινικοί που λένε τα ίδια από το 1960.
Για ένα σταλινικό δηλαδή η ανάλυση της σύγχρονης καταστάσεως είναι αρκετά εύκολη αρκεί να σου αραδιάσει μερικά τσιτάτα από ένα λόγο του Μπρέζνιεφ το 1975 ή από ένα βιβλίο του Λένιν το 1905.
Ετσι και εγώ αυτά που λέω είναι διαχρονικά ισχύουν πάντα τρόπον τινά.
Σα γενική αρχή δηλαδή τα γονίδια αλλάζουν πολύ αργά,για να αλλάξουν δηλαδή οι Σλάβες πρέπει να περάσουν 5000 χρόνια το λιγότερο.Και πάλι απίθανο το βλέπουν.Οπότε αν εδράζεις στη βασική βιολογική ανάλυση,εννοείται οτι αυτά που γράφεις ισχύουν πάντα.
Και σε 100 χρόνια από τώρα οι Σλάβες πάλι σέξυ,παραδόπιστες,τρελιάρες θα είναι,στους άντρες θα βασίζονται να πλουτίσουν και θα το δίνουν εύκολα.Ετσι ήταν και 300 χρόνια πριν.Θα έχουν τις ποδάρες,τα κλασσικά σηκωμένα μάγουλα,το μέτριο μαλλί,τη μεγάλη σχετικά μύτη και τα τσιμπουκόχειλα.Θα είναι θερμές,ευχάριστες κτλ και θα πιστεύουν στα ζώδια,τον πνευματισμό και τα μεταφυσικά.Αυτά δεν αλλάζουν.
Οι Σλάβοι σε 100 χρόνια πιθανότατα θα πίνουν αβέρτα.Δε νομίζω κάποιος να τους στρώσει ή να τους κάνει να αλλάξουν άρδην απόψεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.872
Πόντοι
6.030
Εγώ είμαι μπροστά από την εποχή μου.Αυτά που γράφω τώρα θα τα βλέπει ο μόνγκερ το 2030 και δε θα πιστεύει τα μάτια του.Θα λέει όχι ρε πούστη μου πόσο μέσα έπεσε ο τύπος.Πώς είναι δυνατόν?Αφού τώρα έχουμε 2030.Πού τα ήξερε όλα αυτά προτού να γίνουν?
Είμαι διαχρονικός φάση,εμείς έχουμε πιαστεί σε ένα βρόγχο του χρόνου και έχουμε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο οπότε δεν αλλάζουμε ποτέ,όλα παραμένουν τα ίδια.
Για εμένα το Κίεβο σήμερα είναι το Κίεβο του 2005,η Πράγα σήμερα είναι η Πράγα του 1999,το Πόζναν είναι το Πόζναν που γνώρισα το 2008,δεν αλάζει αυτό γιατί έχω πιαστεί στο βρόγχο.Εχουμε απολιθωθεί τρόπον τινά όπως οι σταλινικοί που λένε τα ίδια από το 1960.
Για ένα σταλινικό δηλαδή η ανάλυση της σύγχρονης καταστάσεως είναι αρκετά εύκολη αρκεί να σου αραδιάσει μερικά τσιτάτα από ένα λόγο του Μπρέζνιεφ το 1975 ή από ένα βιβλίο του Λένιν το 1905.
Ετσι και εγώ αυτά που λέω είναι διαχρονικά ισχύουν πάντα τρόπον τινά.
Σα γενική αρχή δηλαδή τα γονίδια αλλάζουν πολύ αργά,για να αλλάξουν δηλαδή οι Σλάβες πρέπει να περάσουν 5000 χρόνια το λιγότερο.Και πάλι απίθανο το βλέπουν.Οπότε αν εδράζεις στη βασική βιολογική ανάλυση,εννοείται οτι αυτά που γράφεις ισχύουν πάντα.
Και σε 100 χρόνια από τώρα οι Σλάβες πάλι σέξυ,παραδόπιστες,τρελιάρες θα είναι,στους άντρες θα βασίζονται να πλουτίσουν και θα το δίνουν εύκολα.Ετσι ήταν και 300 χρόνια πριν.
Ρε αδλεφ3, βρες παλιο σου ποστ απο το 2007 και συγκρινε το με τωρινα. Τα ιδια εγραφες πανω κατω και τοτε και τωρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Ρε αδλεφ3, βρες παλιο σου ποστ απο το 2007 και συγκρινε το με τωρινα. Τα ιδια εγραφες πανω κατω και τοτε και τωρα.

Εννοείται οτι έγραφα τα ίδια.Εγώ είμαι σταθερός στις απόψεις μου.Δεν είμαι κωλοτούμπας.
Αν κάποιος θέλει να δει πώς είναι η κατάσταση Κίεβο ή Πολωνία ή Τσεχία σήμερα αρκεί να ανατρέξει στα παλιότερα μου ποστ.
Αυτό λέμε,δε βλέπω την επιφάνεια,περιγράφω το βάθος και το βάθος δεν αλλάζει.
Οι άλλοι κάνουν λκάθος εκτιμήσεις και μετά σταδιακά τις αλλάζουν.
Κλασσικό παράδειγμα ο Dr. Love.Οταν πρωτοπήγε Ουκρανία έγραφε οτι οι Ουκρανέζες είναι άκαυλες,δε γαμάς με τίποτα.Οταν πήγε δεύτερη φορά έγραφε ακριβώς τα αντίθετα.
Εγώ δεν αλλάζω ποτέ τις απόψεις μου,αυτά που είδα στις Τσέχες πριν 20 χρόνια ισχύουν τώρα,ακριβώς τα ίδια,για τις Σλοβάκες ισχύουν τα ίδια,το ίδιο και για Πολωνέζες,Ουκρανέζες.
Δεν αλλάζουν τα βασικά.Φανταστείτε π.χ. κάποιος να γράψει το 1970 ανακάλυψα οτι στους Ελληνες αρέσουν τα μπουζούκια και το σουβλάκι και να του πει κάποιος το 2020 ρε μεγάλε Θεός ήσουνα,πώς κατάλαβες 50 χρόνια πριν τι αρέσει στον Ελληνα σήμερα?Πώς είσαι τόσο διαχρονικός?
Η να γράφεις οι Ελληνίδες είναι χοντροκώλες,σπάνε αρχίδια κτλ και να τα βλέπει ο άλλος 50 χρόνια μετά και να χύνει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.872
Πόντοι
6.030
Εννοείται οτι έγραφα τα ίδια.Εγώ είμαι σταθερός στις απόψεις μου.Δεν είμαι κωλοτούμπας.
Αν κάποιος θέλει να δει πώς είναι η κατάσταση Κίεβο ή Πολωνία ή Τσεχία σήμερα αρκεί να ανατρέξει στα παλιότερα μου ποστ.
Αυτό λέμε,δε βλέπω την επιφάνεια,περιγράφω το βάθος και το βάθος δεν αλλάζει.
Α για σου!! Στα λογια μου ερχεσαι. Μα οι ιδιες οι χωρες εχουν αλλαξει τρομερα σε ολα κι εσυ εχεις μεινει κολλημενος στα ιδια και τα ιδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Α για σου!! Στα λογια μου ερχεσαι. Μα οι ιδιες οι χωρες εχουν αλλαξει τρομερα σε ολα κι εσυ εχεις μεινει κολλημενος στα ιδια και τα ιδια.

Η επιφάνεια αλλάζει,το κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.Τα βασικά δηλαδή η βιολογία τα γονίδια παραμένουν τα ίδια.
Εμένα η προσέγγιση είναι βιολογική,hardcore.Δε λαμβάνω υπόψιν τόσο το περιβάλλον.Για εμένα  ο Τεύτονας του 1400,ο Βίκινγκ του 1200 ή ο πολεμιστής της Βέρμαχτ του 1940 ελάχιστα διαφέρει από το Γερμανό ή το Σουηδό του σήμερα.Είναι το ίδιο και απαράλλαχτο.Αμα δεις φωτό ή εικόνες από τους τύπους είναι οι ίδιοι ακριβώς με τους σημερινούς.
Δεν έχουν σημασία οι ιστορικές εξελίξεις.Τεύτονες και Βίκινγκς παραμένουν,όπως και οι Σλάβες μένουν Σλάβες.
Το γενετικό στοιχείο δηλαδή δεν αλλάζει.Θέλει πολλούς αιώνες να αλλάξει λόγω εξέλιξης.
Μπαίνεις σε πολωνική εκκλησία του 1600 και οι Παναγίες είναι ζωγραφισμένες όπως οι σημερινές Πολωνέζες.Με μυτόγκες,αραιά ξανθά μαλλιά,τσιμπουκόχειλα,βυζάρες και πονηρό χαμόγελο.Εχω σοβαρό λόγο να πιστέψω οτι οι Πολωνέζες του 1600 ήταν διαφορετικές από τις σημερινές?
Το ίδιο βλέπεις και Τσεχία,κάτι απίστευτες μουνάρες ζωγραφισμένες στις εκκλησίες σα μοντέλα.
Οι άνθρωποι εμπνέονταν από τα ίδια.Γερμανία βέβαια πιστεύεις οτι θα σε φάνε,πιο επιθετική,αυστηρή τευτονική φάση.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.872
Πόντοι
6.030
Η επιφάνεια αλλάζει,το κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.Τα βασικά δηλαδή η βιολογία τα γονίδια παραμένουν τα ίδια.
Καλα ναι. Γνωρισε μιμρα κακομαθημενα ουκρανακια . Δεν εχουν καμια σχεση με τις 35αρες ουκρανες. Το ιδιο και για τις Πολωνες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Η ιδανική χώρα ήταν η Αυστροουγγαρία.Φανταστείτε όλες τις πορνοχώρες Τσεχία,Ουγγαρία,Ουκρανία,τα μοντέλα Κροατία,Σλοβενία,Σλοβακία,τις σουπερσέξυ καυλιάρες Πολωνές,τις πανεύκολες πάμφτωχες,αδύνατες,ψηλόλιγνες δυτικές Ουκρανές και τις διεστραμμένες Αυστριακές και Γερμανίδες με τα μαστίγια και τα στραπ ον στην ίδια χώρα.Τι μεγαλείο,τι παράδεισος.Τι γαμούσαν οι άνθρωποι τότε.Απειρες επιλογές μιλάμε για υπερκράτος.
Ηταν η μόνη χώρα που δε χρειαζόταν να κάνει πολέμους για να αυξήσει την επικράτειά της.Απλά γαμούσε ο αυτοκράτωρ μια Ρωσίδα,Σέρβα ή Γερμανίδα και αύξανε την περίμετρο του βασιλείου του.
Παραλίγο να μπει και η Θεσσαλονίκη μέσα.
Αν πετύχαινε αυτό και ο Αυτοκράτωρ τον έδινε μπούκι σε Θεσσαλονικιές,τώρα δε θα υπήρχε Σάντμαν βέβαια,θα την είχε κάνει σφεντόνα στα τμήματα του βασιλείου και θα κορόιδευε τους καθυστερημένους τουρκόσπορους εκτός Βασιλείου και μη έχοντες μουνική πρόσβαση.Είναι ιστορικές συγκυρίες πολλές φορές και θέματα τύχης,τράπουλα που λένε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Εμένα η προσέγγιση είναι βιολογική,hardcore.Δε λαμβάνω υπόψιν τόσο το περιβάλλον.Για εμένα  ο Τεύτονας του 1400,ο Βίκινγκ του 1200 ή ο πολεμιστής της Βέρμαχτ του 1940 ελάχιστα διαφέρει από το Γερμανό ή το Σουηδό του σήμερα.Είναι το ίδιο και απαράλλαχτο.Αμα δεις φωτό ή εικόνες από τους τύπους είναι οι ίδιοι ακριβώς με τους σημερινούς.

Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Ανοησίες επιστημονικοφανείς.

Ιδέα δεν έχεις από βιολογία και αμολάς αρλούμπες.

Φωτό από Βίκινγκς.

Τι άλλο θα ακούσουμε.

Απορώ που υπάρχει έστω και ένας που παίρνει σοβαρά το παραλήρημα σου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.685
Πόντοι
3.936
Φοβερή ανάλυση από τον άρχοντα :rockon:
Αναμένουμε φωτορεπορτάζ από την επερχόμενη επέλαση...κέρασε τις Ουκρανίδες  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom