Νέα

Εισάγοντας Γκόμενες / Βιζιτούδες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366
Μέχρι τώρα μόνο δυο γκόμενες έχουν καταφέρει να με ψειρίσουνε αλλά τη μία την τσάκωσα.
Είναι πολύ γρήγορες,πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Αν τις τσακώσεις στα γυρίζουνε όλα.Μπορείς να φέρεις και την ασφάλεια ή την αστυνομία να τις δείρει αλλά τις λυπάμαι.

Πήγαινε ρε αρχιταλαίπωρε σε ένα ξενοδοχείο της προκοπής που έχει χρηματοκιβώτιο.

Θα μας τρελάνεις ρε άρχοντα.

Της ταλαιπωρίας.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Λένε οτι η EC κάρτα με Maestro δουλεύει εδώ και ένα χρόνο Ρωσία,Ουκρανία.Λες να δοκιμάσω?
Αλλά φοβάμαι οτι θα την μπλοκάρουν αμέσως άμα δώσεις PIN σε τέτοια χώρα.
Ρωσία,Ουκρανία δε σκάω ποτέ με λιγότερα από 2000 ευρώ σε ρευστό αφού ξέρω οτι με τις κάρτες θα παίξουν προβλήματα.
Θυμάμαι το 2015 που έχασα ένα οχτάρι απλά γιατί δε δούλευε η EC κάρτα Κίεβο.Μου είπε αν δεν της έχωνα επί τόπου κατοστάρικο θα έφερνε ένα ουκρανικό τέρας να με σπάσει στο ξύλο.Η άλλη δυνατότητα που προσέφερε ήταν να της δώσω ξανά 200αρικο να τη γαμήσω ή να της αγοράσω iphoni για να τη γαμάω όλη την εβδομάδα και να φέρει και φίλη.
Γενικά κάπως έτσι πάει σλαβικό κόσμο.Ξύλο ή σεξ.Αυτά είναι κάπως αλληλένδετα.Σεξ=λεφτά για τις γκόμενες.

H V Pay μου δε δούλευε Μόσχα μέχρι πριν κάνα χρόνο που δοκίμασα, οπότε νομίζω ούτε η EC θα δουλεύει. Γενικά αυτές οι κάρτες δουλευουν μονο εντος ΕΕ αν δεν κάνω λάθος.

Προσωπικά στη Ρωσία και την Ουκρανία κι εγώ πάντα φέρνω κάποιο ποσό σε μετρητά και το αλλάζω σε ανταλλακτήρια εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
H V Pay μου δε δούλευε Μόσχα μέχρι πριν κάνα χρόνο που δοκίμασα, οπότε νομίζω ούτε η EC θα δουλεύει. Γενικά αυτές οι κάρτες δουλευουν μονο εντος ΕΕ αν δεν κάνω λάθος.

Προσωπικά στη Ρωσία και την Ουκρανία κι εγώ πάντα φέρνω κάποιο ποσό σε μετρητά και το αλλάζω σε ανταλλακτήρια εκεί.

Ετσι είναι.Μόνο η Maestro λειτουργεί υποτίθεται σε EC Karte εκτός ΕΕ,όχι η Vpay.Αλλά το ρισκάρεις?
Και τι θα σου δώσει το ΑΤΜ?Ρούβλια?Γκρίβνυα?Ποια γκόμενα τα θέλει αυτά?Ολες θέλουν ευρώ ή ντόλλαρς.
Οπότε σκας με το διχίλιαρο ή τριχίλαρο ανά τσέπας και τέλος.
Εχει πολλούς κλεφτοκοτάδες και διαρρήκτες στο κέντρο που θέλουν να σε ξαφρίσουν εννοείται αν κάνεις την εντύπωση ξένου τουρίστα,που τέτοιος φαίνεσαι για αυτό πρέπει να προσέχεις.
Αν καταλάβεις οτι δεν προσέχεις πλέον αρκετά λόγω ηλικίας και σε έχουν βάλει στο μάτι,παίρνεις μέτρα.
Μπορεί η γκόμενα με το που θα φύγει από το διαμέρισμα να στείλει μήνυμα στον άλλο πού είσαι,μπορεί να παίζουν πολλά αντικλείδια για το διαμέρισμα που μένεις,μπορεί να σε παρακολουθούν τύποι όταν κυκλοφοράς γκόμενες.
Ολα αυτά παίζουν εννοείται.
Φαίνεται κιόλας άμα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Είναι στη μάπα σου τελείως,την τελευταία φορά Κίεβο έρχονταν και μίλαγαν στις γκόμενες που με περίμεναν κάτω από το διαμέρισμα.

Εχει και γκόμενες που είναι κλεπτομανείς.Δε θέλουν δηλαδή να σου κάνουν κακό ή να σε ψειρίσουν αλλά αν δουν χαρτονομίσματα ή τιμαλφή τα γραπώνουν.Είναι πιο πολύ ψυχολογική τάση,κλεπτομανία,shop lifting κι έτσι.
Οπότε πάντα παίρνεις μέτρα,διαρκώς είσαι σε εγρήγορση όταν σκας με πακέτα.
Αρκετά ΑΤΜ στο κέντρο ειδικά όσα είναι εκτός τραπεζών τα έχουνε πειράξει για να σου κλέβουνε το PIN.
Αυτά τα παίρνεις σα δεδομένα Κίεβο,αυξάνεις 300% το επίπεδο εγρήγορσης δεν είναι ασφαλής χώρα,Γερμανία κι έτσι να είσαι στα αρχίδια σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Πήγαινε ρε αρχιταλαίπωρε σε ένα ξενοδοχείο της προκοπής που έχει χρηματοκιβώτιο.

Θα μας τρελάνεις ρε άρχοντα.

Της ταλαιπωρίας.

Ωραία και να ξεχάσεις τον κωδικό που έβαλες ή να μην ανοίγει το χρηματιβώτιο γιατί έχει χαλάσει.Και μετά ποιος θα σου δώσει λύση?Η ρεσεψιονίστ?
Βάζεις και 500 στο χρηματοκιβώτιο που λέει ο λόγος αλλά δεν είναι λύση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Και εσύ Τσιπίτα τύπε;
Τύπε, μην πεις μόνο ότι έχεις βγάλει Τρόϊκα γιατί θα σου την πέσει ο καθυστερημένος ότι είσαι υπαλληλάκος.

Να ξεκαθαρίσω για όσους διαβάζουν πως επαγγελματική βίζα βγαίνει εύκολα και σχετικά φτηνά, και πως δε χρειάζεται να στη σπονσοραρει κάποια εταιρία.

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι είναι.Μόνο η Maestro λειτουργεί υποτίθεται σε EC Karte εκτός ΕΕ,όχι η Vpay.Αλλά το ρισκάρεις?
Και τι θα σου δώσει το ΑΤΜ?Ρούβλια?Γκρίβνυα?Ποια γκόμενα τα θέλει αυτά?Ολες θέλουν ευρώ ή ντόλλαρς.
Οπότε σκας με το διχίλιαρο ή τριχίλαρο ανά τσέπας και τέλος.
Εχει πολλούς κλεφτοκοτάδες στο κέντρο που θέλουν να σε ξαφρίσουν εννοείται αν κάνεις την εντύπωση ξένου τουρίστα,που τέτοιος φαίνεσαι για αυτό πρέπει να προσέχεις.
Αν καταλάβεις οτι δεν προσέχεις πλέον αρκετά λόγω ηλικίας και σε έχουν βάλει στο μάτι,παίρνεις μέτρα.
Μπορεί η γκόμενα με το που θα φύγει από το διαμέρισμα να στείλει μήνυμα στον άλλο πού είσαι,μπορεί να παίζουν πολλά αντικλείδια για το διαμέρισμα που μένεις,μπορεί να σε παρακολουθούν τύποι όταν κυκλοφοράς γκόμενες.
Ολα αυτά παίζουν εννοείται.
Φαίνεται κιόλας άμα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Είναι στη μάπα σου τελείως,την τελευταία φορά Κίεβο έρχονταν και μίλαγαν στις γκόμενες που με περίμεναν κάτω από το διαμέρισμα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

Δεν ισχύει εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που η εκδίδουσα Τράπεζα ή το ΑΤΜ δεν είναι μέλος του Cirrus network.

Να ξεκαθαρίσω για όσους διαβάζουν πως επαγγελματική βίζα βγαίνει εύκολα και σχετικά φτηνά, και πως δε χρειάζεται να στη σπονσοραρει κάποια εταιρία.

Όχι ακριβώς. Χρειάζεται γράμμα πρόσκλησης.

Δες τι γράφει η προτελευταία γραμμή της βίζας σου (Invited by).

Ρε μάγκες, σε τελευταία ανάλυση βγάλτε μία Revolut και τελειώνετε.

Σιγά μην κουβαλάμε και 5ευρα πάνω μας όταν πάμε Κίεβο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Άλλος ένας Δημητράκαρος που δεν έχει πιστωτική κάρτα.

Δεν είχα ποτέ πιστωτική. Μόνο debit.

Για πες μας όμως αρχηγέ μιας και τα ξέρεις.
UBS v pay , είναι κομπλέ ; Υπάρχει κίνδυνος ;;;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
Δεν ισχύει εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που η εκδίδουσα Τράπεζα ή το ΑΤΜ δεν είναι μέλος του Cirrus network.

Όχι ακριβώς. Χρειάζεται γράμμα πρόσκλησης.

Δες τι γράφει η προτελευταία γραμμή της βίζας σου (Invited by).

Ρε μάγκες, σε τελευταία ανάλυση βγάλτε μία Revolut και τελειώνετε.

Σιγά μην κουβαλάμε και 5ευρα πάνω μας όταν πάμε Κίεβο.

Το γράμμα πρόσκλησης μπορείς να το αγοράσεις σχετικά φθηνά, αν θυμάμαι καλά κάτω από 100 ευρώ.

Τι κίνδυνος να υπάρχει?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.212
Πόντοι
606
Τι κίνδυνος να υπάρχει?

Από οικονομικά, λογιστικά και τραπεζιτικά είμαι αναλφάβητος.
Ξέρω 'γω ; Αν ξοδεύεις στην ελλάδα, έλλην υπήκοος, από καταθέσεις στην ελβετία .... να σε γαμήσουν ;
Δεν ξέρω με ποιό τρόπο .
Αλλά δεν θα μου φαινόταν παράξενο.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.899
Πόντοι
34.478
κανενας κινδυνος και ολες οι καρτες δουλευουν κανονικα παντου
κι αν δεν δουλεψουν πας σε ατμ και βγαζεις λεφτα με ενα μικρο καπελο (τιμη φιξινγκ εναντι τιμη πωλησεις συναλλαγματος) μην διαβαζω μαλακιες το κερατο μου μεσα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.137
Πόντοι
17.436
κανενας κινδυνος και ολες οι καρτες δουλευουν κανονικα παντου
κι αν δεν δουλεψουν πας σε ατμ και βγαζεις λεφτα με ενα μικρο καπελο (τιμη φιξινγκ εναντι τιμη πωλησεις συναλλαγματος) μην διαβαζω μαλακιες το κερατο μου μεσα

Ξαναγράφω, η VPay μου δε δούλευε μέχρι πριν ένα χρόνο στη Ρωσία. Ούτε σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ. Γιατί επιμένεις?

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Άλλος ένας Δημητράκαρος που δεν έχει πιστωτική κάρτα.

Τι ανοησίες είναι αυτές.
Άκου λέει θα του μπλοκάρουν την χρεωστική κάρτα.

Εννοείται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού πιστωτικές κάρτες σε Ρωσία / Ουκρανία.

Από το ξενοδοχείο, το Uber μέχρι και για μία μπύρα στο μπαρ.

Μόνο σε κανένα ξεχασμένο κωλοχώρι παίζει να μην έχουν μηχάνημα για κάρτες.

Αναλήψεις από ATM δεν συμφέρουν τόσο, αλλά άμα υπάρχει ανάγκη άνετα γίνονται.

αφού πάσχει από σύνδρομο καταδιώξεως , τι κάρτες να χρησιμοποιήσει? Το παίζει και εξπέρ παναθεμά τον...Ο πρόεδρος δεν έχει πιστωτική κάρτα γιατί το χαρτζηλίκι της μάνας του δεν είναι φορολογητέο εισόδημα, με τι νόμιμα έσοδα να του δώσει η τράπεζα πίστωση?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
Ξαναγράφω, η VPay μου δε δούλευε μέχρι πριν ένα χρόνο στη Ρωσία. Ούτε σε άλλες χώρες εκτός ΕΕ. Γιατί επιμένεις?

Και εγώ Vpay είχα μέχρι το 2015 που τον ήπια κλαρίνο όταν πήγα να αγοράσω iphoni για τη γκόμενα στο Κίεβο και δε δέχονταν τα μηχανήματα την κάρτα.
Εκτοτε αναγκάστηκα να βγάλω πιστωτική.Τώρα έχω maestro βέβαια και λένε οτι εδώ και ένα χρόνο έχουν επιτρέψει τη δυνατότητα ανάληψης σε Ουκρανία,Ρωσία αν έχεις maestro EC Karte,όχι όμως Vpay.Παλιά έπρεπε να δώσεις εντολή στην τράπεζα να σε αφήσει να κάνεις αναλήψεις σε συγκεκριμέενς χώρες εκτός ΕΕ,τώρα πλέον θεωρητικά λειτουργεί αυτόματα Ρωσία,Ουκρανία.
Θα το δοκιμάσω.Φυσικά θα φέρω και 2500 ευρώ μετρητά μαζί δια παν ενδεχόμενο.
Η πιστωτική είναι αρκετά αξιόπιστη αλλά στις αναλήψεις σε χρεώνουν μεγάλα επιτόκια,η ισοτιμία παίζει,και το χειρότερο δεν μπορείς συνήθως να βγάλεις πάνω από 2500 γκρίβνυα,μερικές φορές σε περιορίζουν στα 1500 γκρίβνυα.
Και οι γκόμενες θέλουν ευρώ,τα γκρίβνυα τα απορρίπτουν μετά βδελυγμίας.
Αμα έχεις πράσινα,περίπου χύνουν.Μερικές δεν έχουν δει ποτέ πράσινα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.635
Πόντοι
266
κμαν ξερεις ρωσσικα;
το 1990'1993 που πηγαινα στο κιεβο και καθομουν σε σπιτια ελληνων φοιτητών, ειχα διαπιστωσει οτι ελάχιστες εκτος πανεπιστημιου ηξεραν αγγλικα
εχω γραψει σε προηγουμενη σελιδα σχετικα με τις εμπειριες μου και την απιστευτη διαφθορα
όμως τοτε ειχε τεραστια διαφορα να εισαι τουρίστας σε ξενοδοχειο χωρις να ξερεις την γλωσσα βρίσκοντας
κυριως πουτανες και άλλο να ησουν μονιμος κατοικος η φοιτητης ξεροντας ρωσσικα η να ειχες επαφη με καποιον τετοιο
τοτε πήδαγες πολλυ περισσοτερο χωρις υποχρεωτικα να δινεις αμμεσα χρηματα η δωρα ειδικα 90 με 91

berbadis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
κμαν ξερεις ρωσσικα;
το 1990'1993 που πηγαινα στο κιεβο και καθομουν σε σπιτια ελληνων φοιτητών, ειχα διαπιστωσει οτι ελάχιστες εκτος πανεπιστημιου ηξεραν αγγλικα
εχω γραψει σε προηγουμενη σελιδα σχετικα με τις εμπειριες μου και την απιστευτη διαφθορα
όμως τοτε ειχε τεραστια διαφορα να εισαι τουρίστας σε ξενοδοχειο χωρις να ξερεις την γλωσσα βρίσκοντας
κυριως πουτανες και άλλο να ησουν μονιμος κατοικος η φοιτητης ξεροντας ρωσσικα η να ειχες επαφη με καποιον τετοιο
τοτε πήδαγες πολλυ περισσοτερο χωρις υποχρεωτικα να δινεις αμμεσα χρηματα η δωρα ειδικα 90 με 91

βρήκες τον γκάου του σάιτ να ρωτήξεις τύπε, δε με λες όταν έμπαινες σε ντισκοτεκ, σου δίνανε κάτι χαρτάκια στο χέρι μυστικά οι γκόμενες με το τηλεφωνο του σπιτιου τους? (που κινητά τότε)Σου χαμογελούσαν όλες οι γκαρσόνες και όλες οι πωλήτριες? Σε σταματούσαν κάθε βράδυ οι μπάτσοισ τον δρόμο και καλά για εξακρίβωση στοιχείων και να ελέγξουν την βίζα σου? Στην είχαν πέσει μεθυσμένες να τις γαμήσεις εδώ και τώρα? Δεν χρειαζόταν το εγγλέζικο τότε τύπε μιλάγαν τα μάτια και τα ντόλαρι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.007
Πόντοι
2.606
κμαν ξερεις ρωσσικα;

Ξέρω για συνεννόηση.Ρωσία επαρχία χωρίς ρωσικά δεν κάνεις τίποτα.Ολες οι Ρωσίδες που είχα δε μιλούσαν λέξη αγγλικά.
Κίεβο δε χρειάζεσαι ρωσικά.Μιλάνε όλες αγγλικά όσες ενδιαφέρονται για ξένους.Θα έλεγα το 70% από τις γκόμενες μιλάει αγγλικά.
Με ρωσικά μόνο γάμησα Ανατολική Ουκρανία,Μαριούπολη,Κριμαία.
Λβωφ,δυτική Ουκρανία μιλάνε επίσης αγγλικά οι περισσότερες.
Ρωσικά είναι κυρίως χρήσιμα σε μικρές πόλεις και κυρίως ανατολικά.
Το Κίεβο έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την πρώτη φορά που πήγα το 2003.Τότε ήταν σοβιετική πόλη εντελώς,όπως περίπου είναι το Μινσκ,τώρα έχει εξευρωπαιστεί πολύ.Τότε πράγματι μίλαγαν λίγες αγγλικά.
Οικονομικά δεν έχει ανέβει βέβαια πολύ από τότε.Είναι τώρα οικονομικά όπως ήταν το 2006.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.635
Πόντοι
266
βρήκες τον γκάου του σάιτ να ρωτήξεις τύπε, δε με λες όταν έμπαινες σε ντισκοτεκ, σου δίνανε κάτι χαρτάκια στο χέρι μυστικά οι γκόμενες με το τηλεφωνο του σπιτιου τους? (που κινητά τότε)Σου χαμογελούσαν όλες οι γκαρσόνες και όλες οι πωλήτριες? Σε σταματούσαν κάθε βράδυ οι μπάτσοισ τον δρόμο και καλά για εξακρίβωση στοιχείων και να ελέγξουν την βίζα σου? Στην είχαν πέσει μεθυσμένες να τις γαμήσεις εδώ και τώρα? Δεν χρειαζόταν το εγγλέζικο τότε τύπε μιλάγαν τα μάτια και τα ντόλαρι...
δεν πηγαινα σε ντισκοτέκ γιατι ειχα γνωριμίες μεσω των ελληνων φοιτητών
όταν πηγαμε με τον 1 φοιτητη 26αρι στο τσουμ μεσα σε 40 λεπτα ειχε κανει 13 καμακια πελάτισσες και πωλήτριες
από τα οποια τα 12 του εδωσαν φανερα τηλεφωνο

το βραδυ επειδή απαγορευοταν να εχεις πιει εστω και ένα ποτηρι και να οδηγήσεις σου εκαναν μπορει και 3 αλλκοτεστ με σκοπο να τους δωσεις χρηματα αν εχεις πιει και να μηνν
σου παρουν το δπλωμα για 2 χρονια
μπροστα μου την ειχαν πεσει μεθυσμένες στους ελληνες φοιτητες και όχι μονο μια φορα

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.899
Πόντοι
34.478
εγω ειχα εθνοκαρτα γιορομπανκ και αλφα και δουλευε μια χαρα οχι πιστωτικες χρεωστικες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.915
Πόντοι
366

Μα είναι δυνατόν;

Να μην έχεις την σήμερον ημέρα πιστωτική;

Και τι κίνδυνος να υπάρχει;

Εμένα μόνο μία φορά στα τελευταία 40 χρόνια (από τότε ακόμη που παίρναν την έγκριση τηλεφωνικά) μου έχουν χρεώσει στην πιστωτική έξοδα που δεν έκανα (κάποιος που αγόρασε κάτι ηλεκτρονικά στο Μιλάνο), τα αμφισβήτησα και φυσικά η Τράπεζα δεν μου τα χρέωσε.

Δεν ξέρω, εγώ πάντως δίνω πιστωτικές παντού ακόμη και στο παρελθόν που κάποιος μπορούσε να σου υποκλέψει το CVV.

Δηλαδή περισσότερες είναι οι πιθανότητες στο τρόλεϊ Κολιάτσου - Παγκράτι να σε κλέψει Αλγερίνος από το να σου υποκλέψουν και να σε χρεώσουν στην πιστωτική στο Κίεβο ή στο Ροβανιέμι ή στο Άνγκορ Βατ.

Σαφώς στραβές μπορεί να γίνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom