Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

manos42222

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Μηνύματα
274
Like
280
Πόντοι
21
:2funny::2funny::2funny:
Η Καταπιολα σου που είναι τώρα , γιατί δεν έχω παρακολουθήσει εμπεριστατωμένα το νήμα ...
:think:
Δεν είναι καταπιολα. Και το μόνο που έμαθα είναι ότι την είδαν σε ενα πλοιο για Ιταλία και ήταν μαζί με δυο άντρες. Οι δυο άντρες ρωτουσαν πως μπορουν να πανε Γερμανία σε ένα συγκεκριμένο μέρος
 

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.697
Κριτικές
3
Like
4.161
Πόντοι
456
Ρε μην του απαντάτε.Εχεί καεί το νήμα προ πολλού.Εκτός και αν έχετε στοιχεία από τις παρτούζες που κάνει η Στέλλα στο πλοίο για Ιταλία.Τόσες μέρες δηλαδή ήταν Πάτρα και έπεφτε γαμήσι.Μιάς και απότι γράφουν εδω μέσα δεν έχει και πουτάνες.Θα την έβγαλε στο κλαρί ο Κωστάκης και θα κονόμησε.
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.258
Κριτικές
7
Like
13.997
Πόντοι
3.936
Δεν είναι καταπιολα. Και το μόνο που έμαθα είναι ότι την είδαν σε ενα πλοιο για Ιταλία και ήταν μαζί με δυο άντρες. Οι δυο άντρες ρωτουσαν πως μπορουν να πανε Γερμανία σε ένα συγκεκριμένο μέρος

Πως το έμαθες αυτό ;
 
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Μηνύματα
10.258
Κριτικές
7
Like
13.997
Πόντοι
3.936
Γεια σε όλους λέγομαι Τάκης, είμαι 30 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος, αδύνατος, γύρω στο 1, 75 μελαχρινός παντρεμένος με τη Στέλλα 26 χρόνων, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μια ωραία γυναίκα γύρω στο 1.62, αδύνατη, καστανό μελαχρινή, με μακριά ίσια μαλλιά, γύρω στα 50 κιλά, με μια κωλάρα τουρλωτή και από φυσικού της, αλλά και με τη γυμναστική που έκανε την είχε φτιάξει ακόμα πιο τουρλωμένη, ενώ αντίθεση έκαναν με το λεπτό κορμί της τα μεγάλα και πλούσια στήθη της. Μια φορά μου έκανε ισπανικό και το πέος μου χάθηκε μέσα σ' αυτά. Δε φημίζομαι για το μέγεθος μου, είναι περίπου 10 εκατοστά, κάτι όμως που δεν ενοχλούσε τη Στέλλα καθόλου μιας και δεν μου είχε κάνει παράπονα ποτέ στο κρεβάτι.

Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ ερωτευμένοι και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Περνούσαμε πολύ καλά μαζί. Τον Ιούνιο είχαμε πάει λόγο και της δουλειάς μου στο χωριό μου για δύο εβδομάδες εκεί την πρώτη μέρα μείναμε στο πατρικό μου αλλά λόγο κακής κατάστασης του σπιτιού. Ξαφνικά μας εβγαλε μια βλάβη στα υδραυλικά πολυ σοβαρή και πλυμηρισε το σπιτι.ετσι ήταν αδυνατον να μείνουμε άλλο εκεί μέχρι να επισκευαστεί η βλάβη. Θα πηγαιναμε σε ξενοδοχείο αλλά η θεία μου, αδερφή της μάνας μου μας πρότεινε να μείνουμε στο δικό τους σπίτι μιας και το σπίτι ήταν μεγάλο και τους περίσσευε ένα δωμάτιο. Έτσι μείναμε μαζί της στο ίδιο σπίτι μ' αυτή και τα δύο ξαδέρφια μου.Ο ένας ξάδερφος μου ο Θάνος συνήθως έμενε στο σπιτι που είχε αγοράσει προσφατα με την αρραβωνιαστικιά του,ηταν 40 ετών, γύρω στο 1.80, λίγο ευσωμος και εκτός από ξάδερφος, πολύ καλός φίλος. Αλλά και ο άλλος ξάδερφος ο Κώστας πολλες φορες ξενοκοιμοταν ή γυρναγε αργά απ έξω. Ο Κώστας ήταν 35 ετών, γύρω στο 1.85, αλλά όχι και τόσο εμφανίσιμος. Είχε αρκετά άγρια χαρακτηριστικά και πολλά περιττά κιλά. Αρκετά άξεστος στους τρόπους, κάτι που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να βρει γυναίκα. Μ' αυτόν δεν τα πηγαίναμε και πολύ καλά από μικροί, με έβλεπε ανταγωνιστικά και είχαμε κόντρα συχνά, μεγαλώνοντας λιγότερο.Ομως μιας και είχα χρόνια να τον δω και επειδή έμαθα ότι δεν ήταν συνέχεια στο σπίτι σκέφτηκα ότι δεν θα είχαμε προβλημα. Μιας και η θεία μου παραπονιοταν ότι συνήθως τα παιδια λείπουν και είναι μόνη της. Έτσι θα χαιρόταν να είμαστε για λίγο εμείς εκεί να χει παρεα.
Δυστηχως απ την πρωτη μερα όμως διαπιστωσα ότι ο Κώστας δεν είχε αλλάξει και τόσο. Ακόμα ηταν πολύ εγωιστής σαν άτομο και δεν του άρεσε ποτέ να έχουν αντίθετη άποψη απ' αυτόν ακόμα και σε ασήμαντα θέματα. Για παράδειγμα με τη μπάλα αν υποστηρίζεις άλλη ομάδα γίνονταν τρελός, σε αντίθεση με τον αδερφό του που υποστήριζε την ίδια ομάδα αλλά δεν ήταν φανατικός. Μια μέρα θυμάμαι είχε αγώνα στην τηλεόραση και έτυχε να υποστυριζει την αντίθετη ομάδα αυτός.εγω υποστηριζα τη ρωσική και αυτός την άλλη. Το ματς για μένα δεν είχε τόσο τρελό ενδιαφέρον, όλοι στο τραπέζι τρώγαμε και βλέπαμε ματς. Ακόμα και η Στέλλα με τη θεία μου. Σε μια φάση ο ξάδερφος δεν έχασε ευκαιρία και απ' την αρχή του ματς μας τσίγγλισε τι υποστηρίζουμε. Εγώ δεν ήξερα τι υποστηρίζει αλλά δεν ήθελα ούτε κόντρα να του πάω και του είπα ότι υποστήριζα τη Ρωσικη. Αυτός αμέσως με ειρωνεύτηκε και άφησε ξεκάθαρο να φανεί ότι υποστήριζε την άλλη ομάδα.

Μου είπε να βάλουμε και στοίχημα αλλά δεν ήθελα. Τότε μου είπε πως είμαι κότα ως συνήθως και διάφορα για να με προκαλέσει σε αρκετά υψηλό τόνο, ώσπου η Στέλλα και η θεία ενοχλήθηκαν από τις φωνές του, η θεία του είπε να ηρεμήσει αλλά δεν άκουγε. Η Στέλλα έκατσε δίπλα μου και πήρε το μέρος μου. Παρ' όλο που δεν ήξερε και πολλά από μπάσκετ με υποστήριζε. Σε μια δόση όπως με προκαλούσε σε μια φάση, φάνηκε να ηρέμησε για λίγο ενώ σαν να μου φάνηκε ότι κοιτούσε τη γυναίκα μου κάπως περίεργα, κάτι που μου φάνηκε παράξενο. Εντάξει… δε λέω, λόγο της εποχής, καλοκαίρι ήταν, όλοι ήμασταν ντυμένοι ανάλαφρα. Οι άντρες φορούσαμε μόνο βερμούδες και αμάνικες μπλούζες ενώ η Στέλλα φορούσε επάνω μια μπλούζα με ραντάκι που είχε λίγο ανοιχτό μπούστο ενώ είχε και κουμπιά πιο κάτω και αν τα ξεκούμπωνε περισσότερο απ' το μισό στήθος θα αποκαλύπτονταν. Τα είχε κουμπωμένα, δεν ήθελε να προκαλεί, ενώ από κάτω φορούσε μια εφαρμοστή και αρκετά λεπτή φόρμα σαν κολάν που έφτανε μέχρι το γόνατο.

Με εκνεύρισε ο τρόπος που την κοιτούσε και ευτυχώς το έκοψε γιατί αλλιώς θα τον πλάκωνα. Ύστερα ηρέμησα, σκέφτηκα ότι θα ήταν ιδέα μου. Σε μια δόση η Στέλλα σηκώθηκε από δίπλα μου και πήγε στην κουζίνα ενώ μετά από λίγο ο Κώστας άρχισε πάλι να με προκαλεί λέγοντας, "λοιπόν τι λες δεν βάζουμε ένα στοίχημα έτσι για την πλάκα; Μη φοβάσαι δε θα βάλουμε πολλά λεφτά εκτός αν κωλώνεις, αν φοβάσαι". Μετά από λίγο ήρθε ξανά η Στέλλα με ένα δίσκο με κάτι πιάτα με μεζέδες που έκαναν με τη θεία και μας τους άφησε στο τραπέζι ενώ μετά πήγε στην κουζίνα λέγοντας ότι θα φέρει και κάτι λουκάνικα που έκαναν με τη θεία. Ο Κώστας σηκώθηκε να πάει τουαλέτα. Μετά από λίγο η Στέλλα γύρισε με τα λουκάνικα ενώ και ο Κώστας επέστρεφε να κάτσει στη θέση του και είπε:

- Α… ωραία βλέπω έψησε αυτά που έφερα χθες εγώ, τα χωριάτικα, τα μεγάλα. Ευτυχώς γιατί αν έβαζε τα' αλλά που παίρνει απ' την πόλη τα κατεψυγμένα, δε θα χορταίναμε. Της πόλης το λουκάνικο είναι πολύ μικρό και στεγνό, που να συγκριθεί με το δικό μας εδώ το χωριάτικο. Το δικό μας και πιο ζουμερό είναι και πιο μεγάλο.

Λέγοντας αυτά, έκατσε ξανά στον καναπέ ενώ η Στέλλα συμφώνησε.

- Ναι φαίνεται όντως πολύ μεγάλο.

Ο Κώστας, αφού αρχίσαμε να τρώμε, σε μια φάση μου είπε πάλι:

- Έλα τι λες, ακόμα γυρίζει, πάει το στοίχημα ότι θα σας κερδίσουμε.

Εγώ του είπα ξανά όχι ενώ αυτός συνέχισε:

- Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σας ξεσκίσουμε, γιατί στο τέλος να ξέρεις αυτό θα κάνουμε, ότι κάνει πάντα η ομαδαρα μας στην ομαδούλα σας και ότι κάνουν αυτοί οι αράπηδες στις ρωσιδες.

Του είπα "όχι δεν ψήνομαι". Τότε η Στέλλα φανερά ενοχλημένη και επειδή τυχαίνει η μαμά της να είναι από Ρωσία, είναι μισή Ελληνίδα μισή ρωσίδα. Αλλά δεν μιλάει καν τη γλώσσα, ούτε καταλάβαινε. Γεννήθηκε και μεγάλωσε Ελλάδα αλλά το πήρε πατριωτικά και του είπε:

- Εντάξει πάει το στοίχημα…

ενώ του είπε ότι τα σχόλια του ήταν ρατσιστικά αυτός της είπε ότι δεν έχει ιδέα από μπάσκετ και μιλούσαν φωνάζοντας για λίγο. Η Στέλλα ρώτησε τι στοίχημα θα βάλουν αλλά αυτός είπε αργότερα θα μας πει. Τελικά το ματς τελείωσε, η Ρωσικη ομάδα το πάλεψε αλλά έχασε με αρκετή διάφορα. Τα σχόλια του Κώστα πολύ εριστικά. Εμείς δε δώσαμε συνέχεια. Τελικά πέρασαν δύο μέρες, ο Κώστας φάνηκε να ηρέμησε αλλά και να ξέχασε το στοίχημα. Έτσι δεν του το θύμισα ενώ εκείνη τη μέρα του είχα πει ότι κερνάω μπύρα. Αυτός γέλασε και είπε ότι δε θα ξεμπερδέψω με μια μπύρα. Μετά από δύο μέρες ήμουν στη δουλειά. Έτυχε να τελειώσουμε νωρίς και είπαμε αφού δεν έχει κόσμο να φύγουμε νωρίτερα. Αντί να σχολάσω στις τέσσερις, σχόλασα στις 12 και γύρισα σπίτι. Το σπίτι άδειο, η θεία έλειπε σε μια φίλη της, ο Θάνος ήταν με την αρραβωνιαστικιά του έξω για ψώνια, ο Κώστας στα χωράφια ως συνήθως, η Στέλλα έπρεπε να είναι σπίτι λογικά αλλά δεν ήταν πουθενά. Θα πήγε με τη θεία σκέφτηκα.

Αφού άραξα λίγο μετά σκέφτηκα να δω το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος της αυλής γιατί είχε ένα θέμα με τη μηχανή, ήθελε να αλλάξω και τα λάστιχα και πήγα να κοιτάξω. Όπως έβλεπα το αμάξι μου, δίπλα ήταν το αυτοκίνητο του Κώστα. Σε μια φάση άρχισα να ακούω ένα θόρυβο σαν τρίξιμο και ένα μονότονο χτύπημα σα να βαρούσε κάποιος λαμαρίνα. Κοίταξα τριγύρω, δίπλα το αμάξι του Κώστα στη θέση του, σκέφτηκα μήπως τίποτα έγινε σεισμός αλλά τίποτα. Τα αμάξια δεν κουνιόντουσαν και τίποτα τριγύρω. Ο θόρυβος σα να επιταχύνει λίγο. Όπως έψαχνα μου φάνηκε ότι ακούστηκε απ' το υπόστεγο. Δεν έδωσα σημασία. Μια άλλη μέρα γύρισα στη μια πάλι και έλειπαν όλοι.

Αφού δεν είδα προκοπή με το αμάξι είπα να αλλάξω τα λάστιχα. Πήγα να τα περάσω, αλλά δεν είχα καλό γρύλο και πήγα να πάρω απ' το υπόστεγο. Ο θόρυβος της λαμαρίνας ακούγονταν και σήμερα. Καμιά δεκαριά μέτρα μακριά στο υπόστεγο ήταν παρκαρισμένο και το παλιό βαν το λεωφορειάκι του Κώστα που το είχε για μεταφορές. Όπως μπήκα στο υπόστεγο, πέρασα στα πέντε μέτρα απ' το βαν. Ο θόρυβος ήταν δυνατότερος και τότε κοντοστάθηκα και είδα ότι το βαν κουνιόταν και από κει έρχονταν ο θόρυβος. Πλησίασα ξαφνιασμένος. Λέω έχει γούστο ο τρελός ο Κώστας να χει τίποτα ζωντανά εδώ μέσα τίποτα πρόβατα και τρελάθηκαν τα ζωντανά. Αφού πλησίασα κι άλλο κοντά στα τρία μέτρα σε μια δόση άκουσα κάτι σαν "αχ" ένα πολύ θηλυκό αναστεναγμό. Τότε πλησίασα στο βαν και κοίταξα μπροστά στα καθίσματα μα δεν είδα τίποτα. Άδειο.

Ηθικό δίδαγμα.

Τι δουλειά έχει η γυναίκα σας στο χωριό ρε μαλάκες;

Εάν το χωριό σας δεν είναι η Αράχωβα ή το Καρπενήσι τραβάτε σε κάνα άλλο μέρος.

Βλάκες!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom