modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ρωσία κρατάει ακόμα αλλά πρέπει να πας εκεί.Οι περισσότεροι κωλύονται λόγω βίζας,κόστους.Φυσικά δεν ξέρουν οτι το κόστος έπεσε στο μισό αφού υποτιμήθηκε το ρούβλι λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αλλά δεν τους ενδιαφέρει αφού έχουν σταματήσει να πάνε εδώ και δεκαετία.
Σου λέει τι να μου πεις για Ρωσία,μετά το 2008 δεν έχω ξαναπατήσει.Η δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχει ακριβύνει και έχει προβλήματα με τη βίζα.
Ρωσία δεν έχεις την άνεση που έχεις Ουκρανία.Ουκρανία έχει παντού ανταλλακτήρια πληρώνεις σε ευρώ και λαδώνεις για όλα.Εχει ευρωπαικά κομφόρ.Ρωσία δέχονται μόνο ρούβλι,έχει κανονισμούς ετικέτα και μπορεί να σου βγάλουνε την παναγία,να φας φυστίκι.Οι πιο πολλοί ψαρώνουνε αφού δεν έχουν τα αναγκαία χρήματα.
Ρωσία έχει το πλεονέκτημα οτι έχει πολύ λίγους σεξοτουρίστες και ελάχιστους Τουρκοάραβες διότι
1.Τους δέρνουνε
2.Δεν μπορούν να βγάλουν βίζα
3.Είναι πολύ ακριβά για σεξοτουρισμό και ψαρώνουνε.
Οπότε μετράς σαφώς περισσότερο αν καταφέρεις και χωθείς βέβαια.
Πλεον δεν εχει σημασια το νομισμα, οπου και να εισαι απο atm βγαζεις
Καλο θα ειναι να εγκαταστηστησεις yandex maps και αντιστοιχες εφαρμογες uber. Γενικα ειναι φιλικοι οι Ρωσοι, συμπαθουν τους Έλληνες και κυκλοφορεις με τα μουνετα τους χωρις να σε κοιτανε με μισο ματι