ο μερακλις ιταν ο αδερφος του ιρακλι ο μικρος πυ σκοτοσε το καταραμενο φιδι το χο δι στο καραγκιοζιεγώ ο ηρακλής ο μερακλής....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο μερακλις ιταν ο αδερφος του ιρακλι ο μικρος πυ σκοτοσε το καταραμενο φιδι το χο δι στο καραγκιοζιεγώ ο ηρακλής ο μερακλής....

δοκίμασες με το partition magic ?Ερώτηση. Έχω 1 usb memory drive με 2 partitions. Πως μπορώ να τα εννόσω? Με Norton Magic δεν γίνεται - δεν τα βλέπει καν. Τα partitions ήταν - έτσι το αγόρασα.
thanks
μια καλη επιλογη θα τα νε και το φορματ!! αλλα πολοι με το που ακουνε αλαζουνε δρομο!!
αν δεν εχει φαει εδω και καιρο και για ριζικο σβησιμο και να μην υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα θα εσωζα οτι ηθελα να μην χασω και ενα φορματ για να ανασανει το pc!!
αποψη μου!!
θελω την βοηθεια απο τους pc masters του σιτε.εχουμε και λεμε.στο λαπτοπ μου εχω και linux και vista.θελω να σβησω τα linux μιας και πιανουν πολυ χωρο αλλα δεν τα χρησιμοποιώ και πολυ.το θεμα ειναι οταν ανοιγω το pc βγαινει στην οθονη μια επιλογη αν θα μπουν τα vista η linux.σβηνοντας τα linux παιζει να μου διαλύσει και τα vista?αυτη η επιγολη θα μεινει η με το που αναβω το pc θα μπαινω κατευθειαν στα vista???για πειτε τι μπορει να γινει???
θελω την βοηθεια απο τους pc masters του σιτε.εχουμε και λεμε.στο λαπτοπ μου εχω και linux και vista.θελω να σβησω τα linux μιας και πιανουν πολυ χωρο αλλα δεν τα χρησιμοποιώ και πολυ.το θεμα ειναι οταν ανοιγω το pc βγαινει στην οθονη μια επιλογη αν θα μπουν τα vista η linux.σβηνοντας τα linux παιζει να μου διαλύσει και τα vista?αυτη η επιγολη θα μεινει η με το που αναβω το pc θα μπαινω κατευθειαν στα vista???για πειτε τι μπορει να γινει???
τι εγκατασταθηκε πρωτο τα windows η το linux?
τα σβηνεις και μετα παςθανο πολυ δυσκολο αυτο που λες για μενα γιατι ειμαι ασχετος...σε αυτο που ρωτησα εχεις καμια αποψη?
οποτε το linux exei αλλαξει τον bootloader των vista και αμα το σβησεις ο υπολογιστης δεν θα ανοιξει.βεβαια υπαρχει λυση αλλα αμα δε ξερεις απο κομπιουτερ μη κανεις τιποτα μονος σουvista 1ο
οποτε το linux exei αλλαξει τον bootloader των vista και αμα το σβησεις ο υπολογιστης δεν θα ανοιξει.βεβαια υπαρχει λυση αλλα αμα δε ξερεις απο κομπιουτερ μη κανεις τιποτα μονος σου
its up to youο ιμπλις με εφτιαξε εσυ με φοβησες τι κανω τωρα???
αυτο που σου ειπα.ο ιμπλις με εφτιαξε εσυ με φοβησες τι κανω τωρα???
analprison πριν κανεις οτιδηποτε παρε απαραιτητα back-up των σημαντικων αρχειων σου.![]()