SandraSandra
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Τελικά δεν την γαμησε κανένας τζάμπα την ξαδέρφη;;
Δεν ξέρω τι κανόνισε και με ποιον αλλά από την Δευτέρα έως χτες χάλασε 33.000€!!!
Είναι πολύ χαρούμενη και λάμπει πραγματικά!!!
Τελικά δεν την γαμησε κανένας τζάμπα την ξαδέρφη;;
Μηπως πέρασε και απο κανένα καζίνο , η έστω κανένα opap playΔεν ξέρω τι κανόνισε και με ποιον αλλά από την Δευτέρα έως χτες χάλασε 33.000€!!!
Δεν ξέρω τι κανόνισε και με ποιον αλλά από την Δευτέρα έως χτες χάλασε 33.000€!!!
Έχεις μόνιμη δουλειά στη Βουλγαρία; Ή δε χρειάζεται να δουλεύεις. Αν θέλεις, μας λες.μενω 4-5 μερες την εβδομαδα
Που να γνωρίσεις αυτόν που της τα έφαγε να δεις πόσο θα λάμπει sandrasand.![]()
![]()
Μηπως πέρασε και απο κανένα καζίνο , η έστω κανένα opap play
Αλλιως πως κατάφερε σε μια βδομάδα να φάει πιο πολλά απο οτι άλλοι σε χρόνια ;
Ε τότε η τους κλείνει για όλο το βράδυ , η για όλο το 24ωρο , η πρέπει να καλέσουμε τον iakovo να βάλει κανένα απο τα ωραια του ανακόνταΤι σχέση έχει ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια?!? Για άλλη δουλειά ήρθε!
Στο κούκου τα ξοδεύει!
Πρόσεχε με την sportingbet τύπε μου, γιατί είναι μεγάλοι απατεώνες! :thubsdown:Aρχές του αιώνα σε ένα έτος ξόδεψα 1.6Μ σε δραχμές για συγκεκριμένο call girl. Είναι η μόνη περίπτωση που μέτρησα τι χάλασα για πάρτη της.
Στα 17 χρονια 250.000 ευρο
Ποσα θα χάλαγες εάν είχες γκομενα το μήνα; Καφέδες βενζίνες για βόλτες ποτά φαγητά κτλπ! Για σκέψου το. Ενώ έτσι έχεις οποία θες ότι ώρα θες χωρίς σπαρσαχιδισμο και παιζεις και ελεύθερα μπαλίτσα έξω!Υπαρχει χρήμα λοιπον μπολικο ακομα κρίση μετα ε