Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προχωράμε χωρίς μουρμούρες και με πίστη.Διαφωνώ για κακή εμφάνιση και πισωγυρίσματα. Πρέπει να ξεχωρίζουμε μια άθλια εμφάνιση (εμφανίσεις καλοκαιριού) από μια φυσιολογική γκέλα. Μετά από 23423 νίκες στην έδρα μας κάναμε και μια ισοπαλία με μια ομάδα που είχε 85 στην άμυνα- τί να κάνουμε τώρα; Ατυχές αποτέλεσμα, αλλά δεν έγινε κάτι. Η ομάδα δεν ήταν κακή ούτε σήμερα ούτε προχτές. Προχωράμε χωρίς μουρμούρες και με πίστη.
Σήμερα η εμφάνιση Πάρντο δικαίωσε 100% τον προπονητή που τον άφησε έξω στην Ευρώπη. Θα δικαιωθεί και για άλλα αυτός και να μου το θυμηθείτε.
Προχωράμε χωρίς μουρμούρες και με πίστη.![]()

ναι κλασικα.Όχι παίδες διαφωνώ . Το σωστό είναι να αράζουμε σπιτάκι μας , καναπέ και μετά να κράζουμε όλο τον κόσμο..
Και ακόμα καλύτερα να μην έχουμε δει ούτε το παιχνίδι και κριτικάρουμε σύμφωνα με ότι διαβάσαμε στο ίντερνετ..![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παλι διαφωνω τυπε...επειδη φετος ειναι μια κομβικη χρονια για την ομαδα με εναν πρωτοφανη στα χρονικα πολεμο που δεχεται (απο ομαδες, δοικησεις, υφυπουργους, δικαστες, το 99%!!!! των ΑΡΔ κτλ.) πρεπει να παρουν το μπουλο απο το γηπεδο ολοι οι βαζελογαυροι και να μεινουν μονο αυτοι που νιωθουν...Όχι παίδες διαφωνώ . Το σωστό είναι να αράζουμε σπιτάκι μας , καναπέ και μετά να κράζουμε όλο τον κόσμο..
Και ακόμα καλύτερα να μην έχουμε δει ούτε το παιχνίδι και κριτικάρουμε σύμφωνα με ότι διαβάσαμε στο ίντερνετ..![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε νικ γενικα λεμε εξαλλου εδω μεσα χρονια εχουν γινει ποστ και ποστ και φαινεται ποιος ειναι με σταθερες αποψεις για την ομαδα και ποιος κολοτουμπας η κολοτουμπες λες και δε τα ξερεις..Για ποιον μιλάτε ρε παλληκάρια? Γιατί αν όλη αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από το δικό μου ποστ, να ανεβάσουμε τα διαρκείας μας των τελευταίων 40 ετών να δουμε ποιος παει γήπεδο και ποιος καναπέ.
Να δούμε και πόσοι έχουν ζήσει πραγματικά το σύνθημα που τραγουδάνε " στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα..."
[/move]
Όχι NICK δεν ξεκίνησε από σένα. Αν και διαφωνώ για πισωγύρισμα κλπ. και το 'γραψα, αναφέρομαι στα γιούχα σήμερα και προχτές.
Το "βαζελόγαυροι" νόμιζα ότι ήταν υπερβολή κάποιων φανατικών μέχρι που τους είδα στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε/μουρμουράνε περισσότερο στις αγωνίες, παρά στις νίκες. Που βρίζουν περισσότερο παίχτες δικούς μας παρά αντιπάλων. Σκορπίσαμε τον βάζελο σε ένα ημίχρονο πριν μια αγωνιστική και όλα καλά, και σήμερα μουρμούρες και "γιατί δε βάζει Τσόρι" και τα ρέστα...
Είμαι από αυτούς που χειροκροτούν πάντα την ομάδα, δεν έχω γιουχάρει ποτέ ούτε παίχτη ούτε προπονητή, πλην του Ντούσκο που ήμουν πολέμιός του, αν και η ομαδα του ΄97 ήταν από τις καλύτερες που έχω δει.
Τους προπονητές της εξέδρας τους ξέρω χρόνια και πάντα τους σιχαινόμουν.
Kαι για μενα δεν υπαρχει προβλημα με την ομαδαΔιαφωνώ για κακή εμφάνιση και πισωγυρίσματα. Πρέπει να ξεχωρίζουμε μια άθλια εμφάνιση (εμφανίσεις καλοκαιριού) από μια φυσιολογική γκέλα. Μετά από 23423 νίκες στην έδρα μας κάναμε και μια ισοπαλία με μια ομάδα που είχε 85 στην άμυνα- τί να κάνουμε τώρα; Ατυχές αποτέλεσμα, αλλά δεν έγινε κάτι. Η ομάδα δεν ήταν κακή ούτε σήμερα ούτε προχτές. Προχωράμε χωρίς μουρμούρες και με πίστη.
Σήμερα η εμφάνιση Πάρντο δικαίωσε 100% τον προπονητή που τον άφησε έξω στην Ευρώπη. Θα δικαιωθεί και για άλλα αυτός και να μου το θυμηθείτε.
Το άλλο το παραμύθι το ακούσατε; Θα παίξει αρκετά φέτος πιστεύω από αντικειμενικές αναλύσεις κλπ. Ότι ο πάοκ αν και παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα λέει μας κάνει εντύπωση που έχασε απ' τον Ατρόμητο. ααααχαχαχα!![]()
Ένα διαρκείας στο πόλο του βάζελου. Που τώρα θα γίνεται στην αίθουσα πυγμαχίας.Τι κερδίζουμε ;![]()