Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το πιστευω κι εγω αυτο....το πρωταθλημα ειναι δεδομενο, οποτε και η ηττα και η κακη εμφανιση, στο προγραμμα ειναι...Καλημέρα
Για μένα το χτεσινό παιχνίδι ήταν μια καλή τονωτικη ένεση για τα παιχνίδια με την Αντερλεχτ
Όπως διαπιστώσαμε και εμείς οι φίλαθλοι και οι παίκτες,δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για ελληνικό πρωτάθλημα
Αφ ενός απέχουμε αισθητά,αν κρίνω απο τον τρόπο που πανηγυρίστηκε η νίκη,αφ ετερου δεν υπάρχει και πεδίο συννενοησης με τις λοιπές ομάδες
Ο ολυμπιακός και οι παίκτες λοιπόν πρέπει να συγκεντρωθούν και να αφοσιωθουν πλήρως λοιπόν στα παιχνίδια της Ευρώπης που ερχονται
Δηλαδη οι 2 αποβολες που μας εδωσε τοτε,και το ανυπαρκτο πεναλτι που σας εδωσε,ηταν τα κοζια που ειχαμεα μπράβο εξυγιαντή, έτσι σε θέλω, να λες αλήθεις, να νοσταλγείς τα χρόνια που άλλοι είχατε τα κόζα ;)
θα αργήσουν πολύ να έρθουν αυτά όσο η εξυγίανση που ζητάτε είναι αυτού του τύπου

εγω θα κανω την εξης παρατηρηση ΠΟΣΟΙ;;;;;;;;;;;;;; οπαδοι της ομαδας σας μετα το τελος του αγωνα μπηκαν να γραψουν στο θεμα;;;;;;;;; ΠΟΣΟΙ;;;;;;;;;;;;;;;;αν κερδιζατε την κουλα θα εισασταν ολοι λαλιστατοι...αλλα μαλλον ΟΛΟΙ βγηκατε εξω χθες βραδυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()